- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer svima. Imaš od floride elevator pa cascada - everytime we touch pa lovegame... Ima dost dobrih..
Večer svima. Imaš od floride elevator pa cascada - everytime we touch pa lovegame... Ima dost dobrih..
Ima i ova stvar od
A jeste se raspisali. Ne stignem vas ni pratit.
Fučkaj ga sad, idem još nešto vidjet na netu, pa pogledat film i u krpe.
ah...ugodno sam popunila svoju škembicu
Dobra večer, što ima ljudi
Ima i ova stvar od
Super je pjesma.
@anskiha - 2pac - in the air.... sad si me sjetila prošlih par tjedana - ekipa u parku sjedi na klupama, oko 1 ujutro, svira ova pjesma na mojem mobu... evo policije k nama, traže osobne a jedan luđak kaže - is that coz i'm black? srećom pa su murjaci bili raspoloženi
Super je pjesma.
@anskiha - 2pac - in the air.... sad si me sjetila prošlih par tjedana - ekipa u parku sjedi na klupama, oko 1 ujutro, svira ova pjesma na mojem mobu... evo policije k nama, traže osobne a jedan luđak kaže - is that coz i'm black? srećom pa su murjaci bili raspoloženi
hahaha...joj,ja baš i nisam imala problema s njima...ali uvijek su dolazili taman kad sam ja otišla tak da je ostala ekipa par puta nahebala
Bok svima eto i mene, kaj veli tvoja škembica ko sve sad trenutno stanuje nutra nabroji stanare koji su malo prije usli!
sam da znaš,imam novi fejs akaunt xD
YAHOO!!! Još ja gledam što te nema,..
Bok svima eto i mene, kaj veli tvoja škembica ko sve sad trenutno stanuje nutra nabroji stanare koji su malo prije usli!
a ima jedno pola litre bavarije, domaćice, pizze, cedevite u litrama, lazanja i čipsa
hranimo se zdravo!
kak ljudi mogu ić spavat prije ponoći...to mi nikad nije bilo jasno xD
jel to mene išlo?
sutra radim i moram ustat u 5...
hola, kaj ima novo
jel to mene išlo?
da,tebe...aj,ako u 5 onda odi na spavanac...laku noćica!!
a ima jedno pola litre bavarije, domaćice, pizze, cedevite u litrama, lazanja i čipsa
hranimo se zdravo!
Blago tebi... ja sam danas na 2 sendviča i pol litre cole.... Rekla mi cura da moram više jest i manje visit na internetu (i više visit s njom, naravno). Ja na to reko da kad god se ja pojavim dodje murija ili trebaju pare za jelo. Nikako im se ne isplatim al ipak im treba netko za čišćenje virusa i DJ-anje....
Moram pod hitno se bacit na downloadanje muzike, jer bas gledam
nemam nikakvih novih hitova.
Blago tebi... ja sam danas na 2 sendviča i pol litre cole.... Rekla mi cura da moram više jest i manje visit na internetu (i više visit s njom, naravno). Ja na to reko da kad god se ja pojavim dodje murija ili trebaju pare za jelo. Nikako im se ne isplatim al ipak im treba netko za čišćenje virusa i DJ-anje....
je,da...blago meni -.-'
žderem ko krava a svi me zaj*bavaju da sam mršava i da moram jest...majku im svima...nisam ja kriva kaj imam brz metabolizam!!
inače,kak ste vi ljudi dns..?
jel to mene išlo?
da,tebe...aj,ako u 5 onda odi na spavanac...laku noćica!!
Noć, sutra kad dođem na posao bum si pogledal o čemu ste pričali dok me nije bilo...
i zato: nema ogovaranja iza leđa!!!
Noć!!!
Dobra večer ljudi, evo prešao sam 37 km sa biciklom za prijateljima pa sada doša odmarati.
Sutra ionako neću moć ustati od upale mišića.
je,da...blago meni -.-'
žderem ko krava a svi me zaj*bavaju da sam mršava i da moram jest...majku im svima...nisam ja kriva kaj imam brz metabolizam!!
katastrofa...za par dana idem na more!kaj cu bez neta 7 dana?!
umorno :P
ja bi opet na more