Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.632.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
F1-IVO kaže...

Ma jos bolje.Tarot je u djiru.Cool

Je ovo vidoviti MilanSmijeh
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Budem ja sada gledao samo da nadem stream na indexu!

Mislis,gledat ces preko neta?Neodlučan
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
F1-IVO kaže...

Ma jos bolje.Tarot je u djiru.Cool

Je ovo vidoviti MilanSmijeh
 Mene stvarno interesira zasto ljudi vjeruju tom prevarantu kad je i on sam priznao da je to krenulo od zezancije.Naravno uvijek ima lakovjernih ljudi na kojima ce on zaradivat.
Ali nema veze,nek zovu imam se kome smijatCool
17 godina
VirtUoso kaže...
BORG kaže...

Budem ja sada gledao samo da nadem stream na indexu!

Mislis,gledat ces preko neta?Neodlučan
 Da evo bas gledam..
Ovaj kao vidovit, kao moze sredit spoj lolSmijeh
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Maloprije je rekao trebi da u ˝Gugl˝ upise Dikembe Mutombo i da je taj crnac kriv za probleme.Umro sam od smjeha.Cool

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 1:16 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Maloprije je rekao trebi da u ˝Gugl˝ upise Dikembe Mutombo i da je taj crnac kriv za probleme.Umro sasm od smjeha.Cool

Da li je on rekao da,oni koji igraju Counter Strike:Source idu u pakao?Ajme majko plako sam od smijeha LOL!!
17 godina
Za nespavalice

evo i mene, bia kod prijatelja za novin kominom bilo 4 kg ribe naija san se ko

prase, pa onda malo do grada vidit šta ima žena i sad naravno na forum

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

OMG polila se vodom?LOOOL!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 1:17 (VirtUoso).
18 godina
F1-IVO kaže...

Jel gledate Nocnu moru?

Ja sam sad malo gledal  Nocnu Moru samo kaj je ovaj tip malo poludil definitivno pa to nije tarot on to nateze ljude iz dosade kakva bedastoca do daske!Cool
17 godina
Za nespavalice

Lik je fakat ozbiljan u sve je uvjeren sto govori.

17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ma bio bih i ja ozbiljan za 7kn per minuteCool
17 godina
VirtUoso kaže...
BORG kaže...

Ma bio bih i ja ozbiljan za 7kn per minuteCool
 Bas, najpametnii su ti koji zovu :)
17 godina
Za nespavalice

neću ništa govorit, meni 'luda' teta ide u onog brace u zg...........

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
BORG kaže...

Da  to mi lici na Ivu Sanadera ista stvar prica on svoje melje kak nam zapravo nije uopce loše i boli ga đon a drzava u banani totalnoj!Cool
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 1:37 (rambox).
17 godina
rambox kaže...
BORG kaže...

Da  to mi lici na Ivu Sanadera ista stvar prica on svoje melje kak nam zapravo nije uopce loše i boli ga đon a drzava u banani totalnoj!Cool
 još da ga pitaš koja je ura nebi se sanša od pustih satova.........
17 godina
Za nespavalice

Sanader je kralj u laganju!

18 godina
neaktivan
rambox kaže...
BORG kaže...

Pa da, Šuker nam govori da projekti idu dalje, novaca ima ( ne puno, kolko nam treba ), no treba sparat ( citaj snizit place i povecat kreditne stope ), malo smo u recesiji ( nista strasno), nismo prezaduzeni ( 24.000 Kn je svak od nas duzan ), Polančec tera svoju demagogiju, tipa gospodarstvo raste, ulaze se u infrastrukturalne projekte ( most Pelješac ), Šimunović se kune u pravnu drzavu ( Glavaš nam se smije iz Bosne ), Primorac je pravi akademik i znanstvenik, drzava smo znanja i prosperiteta na tom polju, nema nam ravnih ( studenti na ulicama traze svoja prava ), Kosorica je mila Derva pa zna sto treba nasim braniteljima i obiteljima ( svako malo samoubojstvo nekog "branitelja ), a Sanader je glava obitelji, Don, pa nam govori kako smo divna drzava, nema bolje u Europi, u svim segmentima smo najaci, neces nas nista pokolebati da postanemo "banana drzava", duznicka-robovlasnicka drzava, EU drzava, od stoljeca sedmog... BRAVO...samo za nespavalice...Smijeh
Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
17 godina
Kaiserex kaže...
rambox kaže...
BORG kaže...

Pa da, Šuker nam govori da projekti idu dalje, novaca ima ( ne puno, kolko nam treba ), no treba sparat ( citaj snizit place i povecat kreditne stope ), malo smo u recesiji ( nista strasno), nismo prezaduzeni ( 24.000 Kn je svak od nas duzan ), Polančec tera svoju demagogiju, tipa gospodarstvo raste, ulaze se u infrastrukturalne projekte ( most Pelješac ), Šimunović se kune u pravnu drzavu ( Glavaš nam se smije iz Bosne ), Primorac je pravi akademik i znanstvenik, drzava smo znanja i prosperiteta na tom polju, nema nam ravnih ( studenti na ulicama traze svoja prava ), Kosorica je mila Derva pa zna sto treba nasim braniteljima i obiteljima ( svako malo samoubojstvo nekog "branitelja ), a Sanader je glava obitelji, Don, pa nam govori kako smo divna drzava, nema bolje u Europi, u svim segmentima smo najaci, neces nas nista pokolebati da postanemo "banana drzava", duznicka-robovlasnicka drzava, EU drzava, od stoljeca sedmog... BRAVO...samo za nespavalice...Smijeh
 kojoj god državi MMF pokuca na vrata ta je gotova, a mi bome jesmo.........
18 godina
Kaiserex kaže...
rambox kaže...
BORG kaže...

Ipak najbolji u toj druzini hrvatskih glavesina i ministara koja se moze slobodno usporedit s Letecim Cirkusom Montya Paytona je ministar turizma Damir Bajs. Ja njega nista ne razumijem a niti drugi bogme isto o cemu on zapravo prica ko da je dosao sa sastanka s Klingoncima i Vulkancima pa se ne razumije u nasa trenutna događanja pa prica ko nokautirani boksac bez nekog smisla, no nista strasno bitno da covjek ima dobre namjere ali niti jednom nije jos pogodio u metu a pucao je puno puta kaj ces kad ne ide nema pomoci!Cool
17 godina
Za nespavalice

skupljamo priloge za njega za nove cvike, uostalom mogli bi malo pomoć političarima

jel im se smanjila plaća, pa neće moć živit

17 godina
Za nespavalice

Laku noc ekpa, u pravu ste za sve ste sada rekli o nasoj ''vladi''

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noc svima.Idem i ja polakoCool

Do sutra!

18 godina
Za nespavalice

Kad svi idu na hrkanje onda i ja moram isto pa nemrem bit crna ovca nikak laku noc svima!Cool

17 godina
Za nespavalice

e pa ja neću...... uvik san bia izuzetak bit ću i sad

17 godina
Za nespavalice

idem i ja laku noć

18 godina
Za nespavalice

Dobro jutro! Cool

Laku noć! Cool

Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozz...ljudi ima li kogs...;)

>$#$$$$%&ivan<
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Otvaram svecano!

Došo sam do Splita, da se riješim dinamita!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 22:00 (PoToKTM).
17 godina
Za nespavalice

DrugiCool

Pozz svima.

bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ho ho ho! Dobra večer

Laku noć

AGP je zakon, a socket 478 legenda :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice