joj kako mi je toplo, u sobi je 29 stupnjeva grafa radi na 72 u idle-u majku joj prašnjavu... jao jao

joj kako mi je toplo, u sobi je 29 stupnjeva grafa radi na 72 u idle-u majku joj prašnjavu... jao jao

Krle, mislim da te nitko ne j*** ni pol posto... 

Reinstal windowsa - lakše se diše
Evo i mene ljudi, makar neću baš pratiti - treba sve najnovije updateove staviti, instalirati programe i sve to poštelati.
Evo i mene ljudi, makar neću baš pratiti - treba sve najnovije updateove staviti, instalirati programe i sve to poštelati.
ajde onda predlozi neki do 250kn max.
[tho your dreams be tossed and blown.walk on.walk on.with hope in your heart.and you'll never walk alone.♥ .]
[tho your dreams be tossed and blown.walk on.walk on.with hope in your heart.and you'll never walk alone.♥ .]
Sutra narucujem konfu :)
moram kupit jos par sitnica... wireless karticu, tipkovnicu, cpucooler...

ok nisam imao pojma, to mi je frend postao na facebook pa sam samo kopirao jer mi se svidio tekst.
ok nisam imao pojma, to mi je frend postao na facebook pa sam samo kopirao jer mi se svidio tekst.
liverpoolova himna, kako nisi zna za to, vjerojatno najpoznatija navijačka
pisma a tek ti navijači stvarno predobro
liverpoolova himna, kako nisi zna za to, vjerojatno najpoznatija navijačka
pisma a tek ti navijači stvarno predobro

ja sam vise za
evo teksta
in' ena horto magiko
doste mou ligo gia na pio
ton pao mou na onirefto ke na fonaks' os to theo
panatha mou, se agapo, san heroini, sa skliro narcotico
san to hashish, to lsd, ghia/me sena pao mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi. panatha mou, panatha mou, se aghapo, se aghapo, opou ki an pezis panda tha s' akoloutho, s' akoloutho
pao edho, pao edho, pao eki, pao eki, opou ki an pezis panda tha 'maste mazi, panda mazi
it's a magic weed, give me a little bit to taste, to dream of my pao and shout until god: my panatha,
i love you, like heroin, like a hard drug, like hashish, for you pao the whole world is stoned, the whole world.
my panatha, my panatha, i love you, i love you, wherever you may play i will always follow you, i follow you, pao here,
pao here, pao there, pao there, wherever you may play we will always be together, always together
meni se bas zbog toga svidja, tekst nije nesto ali kako mocno zvuci! nije obicna pjesma..
osjeca se nesto posebno u srcu kada se ovo cuje uzivo..
(bar meni)
orion-metallica
sanitarium-metallica