pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nespavalice,zasto niste vanka?U gradu....

FCTH a čuj radi se o ledu... imam neku specijalnu posudu koja je zatvorena i napunjena vodom. Ali vodu je nemoguće izvući van(jedino probušiti posudu)
Posudu zaledim u hladnjaku, izvadim nakon što se zamrzne.. pobrišem suhom krpom, izpraznim elektricitet ako je se eventualno stvorio te stavim na dno od kućišta... lijepo zatvorim.. i gle čuda.. tempe padaju!! lolol
može tako oko 4-5h hladiti. pa opet.. xD
Otok Cres. Sada je vani 25C točno

đe ste nespavalice, sta se radi??? 
Otok Cres. Sada je vani 25C točno

e kako se koristi ona antistaticka narukvica ? :D
đe ste nespavalice, sta se radi??? 

a jel netko zna pjesmu stranicu na kojoj ima za preslusati od R.E.M -a "Drive", a da nije live
E di da stavim onu 'štipaljku' od antistaticke narukvice?
E di da stavim onu 'štipaljku' od antistaticke narukvice?
Evo ljudi samo da vas pozdravim. Idem spavat jer se ustajem rano i idem na put.
Točnije idem na Cres, malo razgibat objektiv aparata a možda i dođem na forum dok se budem vozio trajektom.
Sve ovisi ako uspijem uhvatit signal sa t-mobile stikom.
Eto toliko, pozdrav i uživajte. Laku noć. 
Evo i mene, radio do 22.00 taman se otuširao i najeo. A nitko od ovih mojih ne ide van: ili nemaju para ili su umorni ili ispiti ili ....nešto iskrsnulo. Sada prolazim sva imena po mobu, zovem i nagovatram da li se ide van na cugu.
ja bio malo danas na more...neda mi se sad vani..... prevruce je jos mi klima radi nista ne pomaze..... =)
nema se para pa sam veceras ovdje 
nema se para pa sam veceras ovdje 
Večer svima neću dugo. Kako to da i nespavalice presušuju... Nisu ono što su nekad bile nije valjda zbog krize kao skupa struja ili net nedaj bože...
dobra večer. evo malo i mene. šta se radi?
dobra večer. evo malo i mene. šta se radi?