- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Hahaha i meni je malo sumnjivo xD
Eh, vidiš, uploadaj slike na neki servis di ih neće smanjit... I tu na forumu i na Facebooku ih smanji. Nešto tipa DeviantArt, čini mi se da ih tamo ne smanjuje.
Ma kod mene je problem u poklopcu. Bila je jedna serija s nekvalitetno plastikom koja jednostavno zamuti slike (tako je od prvog dana). Rješenje je u novom poklopcu - 150 kn, eto...
Na tom poklopcu je kod mene bio neki lagani film, provjeri, možda je i kod tebe, pa sastruži (lagano!).
to sam i ja sumnjao, pa ništa... bio sam čak na servisu i htio reklamirati, ali su me otpilili...
budem ga malo postrugao - brusilicom
Jesi probao slikat bez poklopca
Dalo se i s Desireom napravit odlične slike, imam ih negdi, no evo, sad kad se već hvalimo, par s SGS2:
bez poklopca su odlične slike! Upravo to i radim kad mi doista treba dobra slika... Vjerujem da ljudima izgleda debilno, ali ja cool skinem poklopac, prstom pridržavam bateriju i slikam!
like a boss :D
bez poklopca su odlične slike! Upravo to i radim kad mi doista treba dobra slika... Vjerujem da ljudima izgleda debilno, ali ja cool skinem poklopac, prstom pridržavam bateriju i slikam!
A sad daj da vidimo te odlične slike :)
Kad smo već kod slika, ovaj dio o RAW slikama u Bugu je odličan, jako poučan, možda da nastavite s time (ne RAW opet, već o fotografiji)?
Miro - uteko!
Pozdrav drugovi
LOL kako bolesno.
Dobro večer i laku noć.
OPEN!
Dobra večer!
večer :)
Živili !
Večer, odoh gledat Torrentea
Vecer :)
Noctua stigla u Links.
Koliko je u opriću sa poštarinom?
Noctua stigla u Links.
Koliko je u opriću sa poštarinom?
150 kuna manje nego u Linksa sigurno.Sa postarinom ukljuceno u to sve.
Večer svima....
Jeli bilo nešto neobično, jučer nas je pohodio veliki dragi vođa, mirni smo idućih 6 mjeseci.
boring...
EDIT: @XXX čekam odgovor. Jesi isprobao scan2pdf?
jesam :)
al ipak koristim VueScan za sad...i tražim i dalje neki program