mjere opreza su uvijek tu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hebote kako je dosadno,ja tek sad primjećujem da ja bez ovog foruma neznam uopće što bi radio na netu,ja plaćam internet za bug forum i poneku igru što zaigram online :D
hebote kako je dosadno,ja tek sad primjećujem da ja bez ovog foruma neznam uopće što bi radio na netu,ja plaćam internet za bug forum i poneku igru što zaigram online :D
nisi jedini xD
uzasno je...
Gizmodo i bug. To je to za mene.
Evo trenutno gledam Trought the wormhole s02e2
Zakon serija :)
LN ekipa, nemojte raditi ono što ja ne bi radio....
Evo me , malo sam ostao pri frendici na cugi , danas joj je rođendan .. . moram se opremiti
Meni s jedne strane sviraju neki rokeri a s druge strane svatovi. -.-''
meni sviraju samo rumunjske i bugarske xD
Gledaju se simpsoni...
nije to tako samo kod tebe xD
mislim da je to zbog sutrašnje parade xD
Pozdrav ekipi! Nisam se odavno javljao u Nespavalicama pa da promijenim tu "ružnu" naviku.
Upravo se zabavljam s frendičinim laptopom. Asus K52F... Smeđe kućište, solidna kvaliteta izrade, Intel Pentium P6100, 4GB DDR3 RAM-a, 500GB diska... Više nego dovoljno za 2800 kuna!
Jedina stvar koja mi smeta je traljavi tačped s multitačem... Katastrofa! Ostalo je super!
Večer narode
Kupio sam novi komp, nemam stana sad ali barem imam gejming komp na kojem mogu bez problema igrat Crysis 2, Red Faction:Armagedon i nadolazeći Mass Efect 3 na ultra high postavkama
strahota...
Večer narode
Kupio sam novi komp, nemam stana sad ali barem imam gejming komp na kojem mogu bez problema igrat Crysis 2, Red Faction:Armagedon i nadolazeći Mass Efect 3 na ultra high postavkama
ma što će ti stan kraj takvog kompa :D
strahota...
samo ne okreći dupe prema njima, preporučujem čelične boxerice sa lancem i lokotom xD
LoL krešo još da nađeš dovoljno love za originale...
strahota...
samo ne okreći dupe prema njima, preporučujem čelične boxerice sa lancem i lokotom xD
I pripazi na ključeve. :P
A bogme se ne namjeravam zaustavljati i izlaziti iz tramvaja...
ispravljeno :D
a treci lenovo... PREOSJETLJIVO...
zlo mi je od kompa -.-
a ovisi i o postavkama...synaptics (valjda se tako piše) se daju lijepo podesit...
zlo mi je od kompa -.-
Ostavi ga i idi spavati...
zlo mi je od kompa -.-
Ostavi ga i idi spavati...
ne spava mi se
Dok god si na kompu seres da ti je zlo jer si na njem...
Il to il si glup...
zlo mi je od kompa -.-
Gledaj tv.
Šalim se od toga nema goreg.
Dok god si na kompu seres da ti je zlo jer si na njem...
Il to il si glup...
...