ciji multi?
znam čiji nije :)
znam čiji nije :)
i ja i ja
F1remaker je Matin multi.
Ček, vratio si se kroz vrijeme?
pa nisi valjda cijeli dan ceka?
NISAM JA MULTY!!!!!!! od tog matate
ma mate legendo
ma nisi ti, ja sam
Hakuna matata!
Večer svima.
nisam raspolozen za zahebanciju...
JOS su mi probili venu idioti... uf...
Nista, kad nemogu spavat samo otvorim neku tamo stranicu sa flash igricama i za******m se :D
Nista, kad nemogu spavat samo otvorim neku tamo stranicu sa flash igricama i za******m se :D
LoL...
otvori padobran :)
Večer svima...
A je zaguljen ovaj Conky.....
Večer svima...
večer
tko, što?
Večer svima...
ma nije, dobar je za relaksaciju i igranje :P
conky- a lightweight system monitor :)
na linuxu
meni to čudo ne radi -.-''
Večer svima doša san se pohvvalit novim slušalicama Plantronics 367 i Xbox 360 Gamepadom za Windowse. Jako sam zadovoljan i sutra stavljam fotke!
večer
tko, što?
simeparnaoja je već postavio link.
Super je on, problem je što su novom verzijom razmrdali stare postavke (temperatura procesora, matične....) i posebno me zeza wremwnska prognoza. Sredit ću to ja pa da vidiš miline.
jel zna neko jel moguće napravit sljedeće: dok igram cod s prijateljima sam na skype-u. Jel mogu ja napravit da zvuk iz igre dobivam na zvučnike a razgovor sa skypea na slušalice?
meni to čudo ne radi -.-''
Ti si na psiću?
Ja sam ga uspio upogoniti na Ubuntu-u i openSUSE-u. Svodi se na isto instaliranje conky-a s potrebnim dodacima (moraš obavezno instalirati i pakete koji će ti omogućiti mjerenje temperature). I poslije slijedi igra s .conkyrc.
Ti si na psiću?
Ja sam ga uspio upogoniti na Ubuntu-u i openSUSE-u. Svodi se na isto instaliranje conky-a s potrebnim dodacima (moraš obavezno instalirati i pakete koji će ti omogućiti mjerenje temperature). I poslije slijedi igra s .conkyrc.
da...
ma radi meni, al mi se onda shebe onaj njegov sidebar...
to otkad je nova verzija došla
da...
ma radi meni, al mi se onda shebe onaj njegov sidebar...
to otkad je nova verzija došla
Bem ti sve nove verzije ovog svijeta, uvijek nešto zaseru. Ništa morati ćeš čekati dok ne popeglaju.
Bem ti sve nove verzije ovog svijeta, uvijek nešto zaseru. Ništa morati ćeš čekati dok ne popeglaju.
ma ni ne treba mi...ima onaj sidebar (kako se god zvao) dovoljno opcija :D
izgleda da je UTEKO
izgleda da je UTEKO
haha, prisilno. :P
Ne kužim šta je to točno htio postić takvim ponašanjem. Nije ispao smiješan već samo glup.