:)
0 crvene, 18 zelene, i 248 plave
jel ima neđe neka web kamera za gledat u vrata pred HGspotom oko ajpada2?
Baš me zanima koliko će ih čekat u petak u noći...
Ne vjerujem.
Ja bi iPad2, ali nemam love :(
Ne...
Nego jedna predivna nijansa plave...
http://androoolog.blogspot.com/
Stupid me, 163, ne 18 zelene 
OPEN!
Dobra večer!
OPEN!
Dobra večer!
svako večer
OPEN!
Dobra večer!
svako večer
Uvijek.
večer :)
Znate šta ovom forumu treba?
Jedna tema "Apple vs Android vs WP7 vs Ostali". u njoj bi se toleriralo spamanje, trolanje i svašta šta je vezano uz tu temu. U ostalim temama bi se kažnjavalo trolanje u vezi toga...
Ovo stvarno više nema smisla, svaka tema/vijest o nekome od ova tri se pretvori u svađu.
Jedna tema "Apple vs Android vs WP7 vs Ostali". u njoj bi se toleriralo spamanje, trolanje i svašta šta je vezano uz tu temu. U ostalim temama bi se kažnjavalo trolanje u vezi toga...
Ovo stvarno više nema smisla, svaka tema/vijest o nekome od ova tri se pretvori u svađu.
Pa daj nemoj ubijat zabavu... kad se neka takva tema otvori, odmah letim tamo i citam i umirem od smijeha...
Večer svima
Ne nego, Apple vs Microsoft vs Android vs WP7 vs Ati vs nVidia vs Intel vs linux vs *umetni antivirus* vs C++ vs C# vs thompson vs cajke...

Ne nego, Apple vs Microsoft vs Android vs WP7 vs Ati vs nVidia vs Intel vs linux vs *umetni antivirus* vs C++ vs C# vs thompson vs cajke...

e jbg sad si pretjero 

Podsjeća me na jedan forum koji je imao podforum nazvan Flame On! 100% flamewar, shitstorm, uvrede i "činjenice" da boli glava što od gluposti što od smijeha.
Toliko je bio genijalan da se u temi humor skoro nije mogao naći niti jedan vic - samo hrpa linkova na postove genijalaca u flame podforumu
Šta ima novog prijatelju kod tebe?
a ništa, sutra idem u nabavu novog mobitela (defy)
pa cu bit geek sa 4 platforme na 2 uredaja (hd2 - wp7, winmo 6.5, ubuntu, defy - android :)
a ništa, sutra idem u nabavu novog mobitela (defy)
pa cu bit geek sa 4 platforme na 2 uredaja (hd2 - wp7, winmo 6.5, ubuntu, defy - android :)
Opa ima se para ja sam na samsungu j700i osto meni je ok mob
This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
Bit će spama ... večer svima ^^ , malo sam promijenio avatar Joey Ramone.
Vecer, docekam novi dan i idem leci jer sam crko!
Sretan novi dan!
http://androoolog.blogspot.com/
Sretan novi dan!
i tebi isto moj prijatelju i šta je ovo ima li tu živih?????
Sretan novi dan!
i tebi isto moj prijatelju i šta je ovo ima li tu živih?????
A hvala,ima nas malo koliko mislim ovdje.
Baš kad mi je dosadno nema nikog
hmmmm
na ovom forumu su i procesori počeli proizvodit zvuk xD
OPEN!!!
večer :D