ip sine, ip 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
možete mi dati crni ali znate da ču se vratit mene nemožete ubiti
Jeaaaaa 300. stranica
Imam ja vezu u T-šrotu pa sam dobio tvoju adresu tako da stizemo uskoro kod tebe evo vec saljem ostalima na nespavalicama tvoju adresu sad cemo mi doc uskoro gamer2400!!!
Evo 300-ta strana! xD
Btw krle jesi igrao Crimson Skies ikad? Ak volis igre sa avionima ovo je predobra stvar, igrao sam kad sam bio mali, klasik. Samo sta nema to nigdje za nabaviti... Cak ni u trgovinama =O
Jeaaaaa 300. stranica
ip sine, ip 
Nema veze, dodjemo do tebe doma i pitamo tvoje di slavis :)
Evo 300-ta strana! xD
Btw krle jesi igrao Crimson Skies ikad? Ak volis igre sa avionima ovo je predobra stvar, igrao sam kad sam bio mali, klasik. Samo sta nema to nigdje za nabaviti... Cak ni u trgovinama =O
Imam ja vezu u T-šrotu pa sam dobio tvoju adresu tako da stizemo uskoro kod tebe evo vec saljem ostalima na nespavalicama tvoju adresu sad cemo mi doc uskoro gamer2400!!!
ip sine, ip 

Preko t-srota ti idu svi drugi operateri 
zna neko kako se pokreće Wheelman ViTALiTY ?
B.net mislim ne ide...
Brzo ovo ide 10-ak stranica po danu (noći ustvari)
i da možete proveriti di ja živim net nije na moje ime
@gamer2400-čuvaj nas se!!!!!!!!!!
znamo mi na koga je.. jake su veze
T-com adsl je bzvz meni.... Veza stalno puca.... hebali mamu svoju... :D
i da možete proveriti di ja živim net nije na moje ime
Vidimo se sutra,gamer2400
Vidimo se sutra,gamer2400
Evo polako locira frend iz t-coma... bolje ugasi router ... vec je pronasao da je registrirano u vukovaru
Veer ljudi, kako ide. Sta se radi, osim što se spama?