@Oly_E3
Isto je protiv pravila, ali ljudi to cesto koriste
@Oly_E3
Isto je protiv pravila, ali ljudi to cesto koriste
Privatne su poruke privatne, mozes sto hoces, osim ako psujes ovom drugom pa te prijavi.
@Gamer2400
Oooo pa sretan rodjendan! :D
@Oly
Jel to abandonware ili jos ima toga?
Ako je abandonware onda imas na abandonia.com
Oće bit neka velika zabava?
lol... Dajte recite neku fps u kojoj se moze voziti, ali da nije far cry i da nije novije od 2007 :D
Oooo pa sretan rodjendan! :D
Evo Oly upravo sam pogledao, nema na abandoniji za download.
@Gamer
Nema veze, mozda ne budem bio tu poslije ponoći ili sutra cijeli dan da ti cestitam :D
Jos samo jedna stranica :O
Me evo downloadam već igru (naš'o ja) (115kb/s)
lol... Dajte recite neku fps u kojoj se moze voziti, ali da nije far cry i da nije novije od 2007 :D
Pozdrav nespavalice...... Sta se radi???
Reci bar sta propustamo :)
Pricamo.. trebao bi se napraviti neki chat ispod bannera da mi pricamo a ne da nabijamo postove :D
Hehe istina, a onda ovo refreshanje ne bi bilo problem... Isto se ne bi događalo da npr ja postam nesto i dok tipkam lupe ljudi 3 posta ispred mene
zz ekipa 
gamer2400 sad si se zeznuo jer ako ne znas svi koji su na nespavalicama ce doc na zabavu a ti ih moras primit ili dobivas karton ako nekog odbijes pa sad ti vidi kaj ces!!!
Vecer :)
Da
server bi se istegiro kad bi se ovo obrisalo :D
gamer2400 sad si se zeznuo jer ako ne znas svi koji su na nespavalicama ce doc na zabavu a ti ih moras primit ili dobivas karton ako nekog odbijes pa sad ti vidi kaj ces!!!

Jbg nemamo adresu...
Pozdrav, zasto neradi ovo visestruko citiranje?
Da
server bi se istegiro kad bi se ovo obrisalo :D
Pozdrav, zasto neradi ovo visestruko citiranje?