Laku noć ljudi, vidim da je totalno opustjelo pa ja odoh u krpe.
Laku noć
Laku noć ljudi, vidim da je totalno opustjelo pa ja odoh u krpe.
Laku noć
ah kad svi odete odem i ja,laku noc
noćććć
Slabi ste mi bili nocas :-P Ja putujem za London, nije mi se uopce ni isplatilo ic spavat, kad se moram dic u 5 ujutro ionak
Šta je ovo večeras nema nespavalica.
Gdje ste? Nešto je neobično..
Evo nas tu smo. Večer ljudi
Vecer. Sta se radi
Evo gledam neke objektive po njuškalu, inče još jedan lijepi dan. Danas je baš bilo idilično u Cresu. Magla i sunce neizmajnično nad morem i barkama i gradom, toliko boja, predivno
Umirao dok sam napravio PC, proc mi se grijao na 60oC sa 0% opterećenja, kada sam ga otvorio imao sam šta za vidjeti - debili iz vemila kabele svugdje razbacali, a one najveće svezali točno ispred AC freezera tako da nije mogao povući niti zrak. 4 sata sam ga čistio od prašine, rastavio ga cijelog, promijenio i pastu i opet cijelog sastavio s urednim kabelima - sada izgleda ćišće i urednije od apoteke. I na 100% opterećenja je temperatura 50oC a inače 29 na 0%
Umirao dok sam napravio PC, proc mi se grijao na 60oC sa 0% opterećenja, kada sam ga otvorio imao sam šta za vidjeti - debili iz vemila kabele svugdje razbacali, a one najveće svezali točno ispred AC freezera tako da nije mogao povući niti zrak. 4 sata sam ga čistio od prašine, rastavio ga cijelog, promijenio i pastu i opet cijelog sastavio s urednim kabelima - sada izgleda ćišće i urednije od apoteke. I na 100% opterećenja je temperatura 50oC a inače 29 na 0%
Pozdrav ljudi, sta ima? Ja H.A.W.X. samo derem xD
Demo ili cijelu. Kada bi ja mogao instalirati svoj F-22 lightning 3 i ja bi uživao
Kakva je igra? Jel ima neki freemode ?
Cijelu, demo u 15 minuta presao i svidio mi se, sad cijelu skinuo.
@krle - ima, mozes letit samo ovako po gradu, single mission, kampanja, a mislim da cak ima i kooperativni, nisam zicer
Koliko je teška bila (GB)
Kupio *khm*
6,1 GB
Torrent ili kupio?
Jos samo 2 dana do krize :D
30kb/s
Torrent ili kupio?
Torrent, ali sto je zanimljivo jest da sve radi kako treba bez cracka, samo sto ti treba serial za registraciju i online play.
BTW Mislim da se moze spomenuti torrent xD Samo se ne smije davati linkove
Jel ima onoga da ukucas grad pa imas zracne luke ko u flight simulatoru
Nema, nema
Inace jel igrao netko Crimson Skies?
Torrent, ali sto je zanimljivo jest da sve radi kako treba bez cracka, samo sto ti treba serial za registraciju i online play.
Šteta što ja nemogu igrat hawx,a baš mi se igraju neki avioni....
Pozdrav svima!
jel si polako farbate jaja za uskrs?
@Oly_E3
Isto je protiv pravila, ali ljudi to cesto koriste
Pozdrav svima!
jel si polako farbate jaja za uskrs?