ja igram pet society
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
idem se bacit u photoshop kad nam je ponestalo tema
... ima neko kakav tutorijal stvarno mi je dosadno
Ja nemam potrebe za radit nikakav radio ja to slusam preko AIMP tj Shoucast radio koji se inace reklamira da za njega treba Winamp ili WMP , no posto sam ja Winamp izbacio na ulicu odavno a WMP ne koristim uopce pa kod mene caruje AIPM koji je puno bolji od Winampa i mozes slusat preko njega jasno bilo koji inernet radio evo kaj se kod mene trnutno vrti tj koja stanica!!!
idem se bacit u photoshop kad nam je ponestalo tema
... ima neko kakav tutorijal stvarno mi je dosadno

Poz nespavalice vidim veceras smo bil aktivni
Ako ako tako i treba
Poz nespavalice vidim veceras smo bil aktivni
Ako ako tako i treba

al se spaaaaaavaaaaa..hehe
ma ne spavaju neg su se uljenili -.-'
znam da je ot al jel mi moze netko rec kak se u XP iskljuci ona provjera prilikom instalacije programa.. naso sam na forumu kak se radi za vistu al ne znam kak da to napravim u xp
pls ;))
znam da je ot al jel mi moze netko rec kak se u XP iskljuci ona provjera prilikom instalacije programa.. naso sam na forumu kak se radi za vistu al ne znam kak da to napravim u xp
pls ;))
pls ;))

pls ;))
Odo i ja preumoran sam noc...
idem i ja...dosadno je.
pls ;))

Odo i ja preumoran sam noc...
jurluk @ ma ne znam kak se onda zove to u XP ..ono kad hocu instalirat nesto pa me svaki put provjerava.. kao da aplikacija nema digital signature il tak nesto.. ma znas na sta mislim ;))
jurluk @ ma ne znam kak se onda zove to u XP ..ono kad hocu instalirat nesto pa me svaki put provjerava.. kao da aplikacija nema digital signature il tak nesto.. ma znas na sta mislim ;))
Evo mene. Igrao malo Cryostasis. Dosad mi se sviđa iako jedva ide na mojoj kanti. I evo taman pogledao Horton Hears A Who!. Odličan animirani film gdje sam u par scena umirao od smijeha. Preporuka.
Evo ljudi i mene, baš došao s taksijem izvana. Natjerali me da idem na koncert Divljih Jagoda. Oni išli lomiti do jutra a ja nisam od neke volje, jučer sam se iživio
P.S. Vidim da je bilo danas prometno, šta se ne ide subotu van?
evo..
vau,paolo je došel
jao zoki zoki :))))))))))))))))))))))))))))))))
to je samo za tu aplikaciju ;))
evo..

evo..