Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.024.736
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja igram pet society

nothing lasts forever, even cold November rain
17 godina
RE: Za nespavalice
leo_819 kaže...

idem se bacit u photoshop kad nam je ponestalo tema Plač... ima neko kakav tutorijal stvarno mi je dosadno

Sta za photoshop
17 godina
Za nespavalice

Ja nemam potrebe za radit nikakav radio ja to slusam preko AIMP tj Shoucast radio koji se inace reklamira da za njega treba Winamp ili WMP , no posto sam ja Winamp izbacio na ulicu odavno a WMP ne koristim uopce pa kod mene caruje AIPM koji je puno bolji od Winampa i mozes slusat preko njega jasno bilo koji inernet radio evo kaj se kod mene trnutno vrti tj koja stanica!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
leo_819 kaže...

idem se bacit u photoshop kad nam je ponestalo tema Plač... ima neko kakav tutorijal stvarno mi je dosadno

Sta za photoshop
 aha...
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
leo_819 kaže...
aha...
 Mozda se nađe koji Cool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Poz nespavalice vidim veceras smo bil aktivniIzlanuo se

Ako ako tako i trebaNeodlučan

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo slusam internet radio,vrijeđam ljude na chatu,lutam po netuBelji se

photoshop tutorials

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 2:08 (Geralt-The Witcher).
17 godina
AVPR kaže...

Poz nespavalice vidim veceras smo bil aktivniIzlanuo se

Ako ako tako i trebaNeodlučan

Moramo, moramo... Belji se
17 godina
protjeran
Za nespavalice

al se spaaaaaavaaaaa..hehe

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma ne spavaju neg su se uljenili -.-'

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

znam da je ot al jel mi moze netko rec kak se u XP iskljuci ona provjera prilikom instalacije programa.. naso sam na forumu kak se radi za vistu al ne znam kak da to napravim u xp

pls ;))

17 godina
protjeran
B-52 kaže...

znam da je ot al jel mi moze netko rec kak se u XP iskljuci ona provjera prilikom instalacije programa.. naso sam na forumu kak se radi za vistu al ne znam kak da to napravim u xp

pls ;))

koja provjera...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Za nespavalice

Ljudi ja vas pozdravljam i naravno kao uvjek... UZIVAJTE Belji se

Evo za photoshop PDF knjige.

17 godina
neaktivan
B-52 kaže...

pls ;))

u ovoj temi nista nije OT...  nego ne razumijem bas pitanje pojasni malo Šutim
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan
zokiN kaže...
B-52 kaže...

pls ;))

koja provjera...
user access control

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 2:32 (B-52).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Odo i ja preumoran sam noc...

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

idem i ja...dosadno je.

17 godina
neaktivan
B-52 kaže...
zokiN kaže...
B-52 kaže...

pls ;))

koja provjera...
user access control

pa xp nema uac Neodlučan

AVPR kaže...

Odo i ja preumoran sam noc...

laku noć
17 godina
protjeran
anshika05 kaže...

gdi si ti zacvikala?
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

jurluk @ ma ne znam kak se onda zove to u XP ..ono kad hocu instalirat nesto pa me svaki put provjerava.. kao da aplikacija nema digital signature il tak nesto.. ma znas na sta mislim ;))

17 godina
neaktivan
zokiN kaže...
anshika05 kaže...

gdi si ti zacvikala?
 nigdje...gledam stalno,refresham al nitko ništa
17 godina
neaktivan
B-52 kaže...

jurluk @ ma ne znam kak se onda zove to u XP ..ono kad hocu instalirat nesto pa me svaki put provjerava.. kao da aplikacija nema digital signature il tak nesto.. ma znas na sta mislim ;))

hmmm. ne znam baš. možda ono upozorenje da softver nije kompatibian sa windowsom xp, ali to se najčešće javlja kod instaliranja drivera. daj ss da vidimo
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo mene. Igrao malo Cryostasis. Dosad mi se sviđa iako jedva ide na mojoj kanti. I evo taman pogledao Horton Hears A Who!. Odličan animirani film gdje sam u par scena umirao od smijeha. Preporuka.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo..

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 2:41 (B-52).
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo ljudi i mene, baš došao s taksijem izvana. Natjerali me da idem na koncert Divljih Jagoda. Oni išli lomiti do jutra a ja nisam od neke volje,  jučer sam se iživioCool

P.S. Vidim da je bilo danas prometno, šta se ne ide subotu van?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
protjeran
B-52 kaže...

evo..

Makni kvacicu ovu ask me every time...lol
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

vau,paolo je došel

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

jao zoki zoki :))))))))))))))))))))))))))))))))

to je samo za tu aplikaciju ;))

17 godina
neaktivan
B-52 kaže...

evo..

aha. pa to se javlja kad pokrećeš neku izvršnu (exe) datoteku koju si skinuo s interneta. pa samo makni onu kvačicu dole i to te više neće pitat Namigiva

uff. kasnim...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 2:45 (jurluk).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
B-52 kaže...

evo..

aha. pa to se javlja kad pokrećeš neku izvršnu (exe) datoteku koju si skinuo s interneta. pa samo makni onu kvačicu dole i to te više neće pitat Namigiva
 ma pita me.. zna me to pitat i za video file-ove ..valda kad im fali onaj digitalni potpis il sta vec....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice