Misteriozno zauzece prostora

poruka: 3
|
čitano: 923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Imam dva jednostavna pitanja.

1. Maka sam sa jednog eksternog diska kojeg sam duze vrijeme koristio sve vidljive fileove pa sa, onda ukljucio vidljivost hidden i sistemskh fileova pa vidio da ostaje ovo :

System Volume Information

RECYCLER

$RECYCLE.BIN

sto mi nije nimalo cudno, medjutim cudno mi je sto je jos uvijek na tom disku zauzeto 1.36 GB, a po Windows Exploreru te tri stvari zauzimaju oko 50 MB, i ovi recycle bin fileovi su prazni (uvijek brisem stvari sa shift delete). Sta mislite jel to normalno il tu ima jos nesto skriveno ?

2. Na Win7 netbooku mi kopka nekoliko sekundi nakon klika na USB ikonu u sistem trayu prije nego sto mi se otvori popup meni za unplugganje USB deviceova, na Win XP mi to radi instantno, jel to normalno da na Win7 malo kopka ili je neki drugi razlog ?

16 godina
Re: Misteriozno zauzece prostora
Enkidu kaže...

Imam dva jednostavna pitanja.

1. Maka sam sa jednog eksternog diska kojeg sam duze vrijeme koristio sve vidljive fileove pa sa, onda ukljucio vidljivost hidden i sistemskh fileova pa vidio da ostaje ovo :

System Volume Information

RECYCLER

$RECYCLE.BIN

sto mi nije nimalo cudno, medjutim cudno mi je sto je jos uvijek na tom disku zauzeto 1.36 GB, a po Windows Exploreru te tri stvari zauzimaju oko 50 MB, i ovi recycle bin fileovi su prazni (uvijek brisem stvari sa shift delete). Sta mislite jel to normalno il tu ima jos nesto skriveno ?

2. Na Win7 netbooku mi kopka nekoliko sekundi nakon klika na USB ikonu u sistem trayu prije nego sto mi se otvori popup meni za unplugganje USB deviceova, na Win XP mi to radi instantno, jel to normalno da na Win7 malo kopka ili je neki drugi razlog ?

vjerojatno imaš nekog crva..
"otvori" taj eksterni hard disc preko winrara i on ti pokaže i ono što je skrivenije od skrivenog :P
možda nešto nađeš.. 

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
18 godina
neaktivan

WinRAR vidi neke fileove unutar recycle binova koje Windowsi iz nekog razloga ne prikazuju ali nije nista sumnjivo i sva tri direktorija su opet 60 MB a na disku fali 1.36 GB. Vjerovatno su u pitanju HD metapodaci.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice