Kako odbiti alkohol?

poruka: 108
|
čitano: 19.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Kako odbiti alkohol?
DadoZG kaže...

Ja imam 25 i cijeli život sam pi*ka za neke idiote, frendovi me još uvijek tjeraju da pijem al iz zajebancije, nemoj pit ak nećeš..

Kome god si manji u očima ako ne piješ nije dostojan tvog prijateljstva, drži svoje mišljenje i nedaj se..

Nemre ti niš bit od koje pive il nečega al to ti netreba! Uostalom, kaj su oni neke face sad? Troše lovu na nekaj od čeg ih i onak boli glava i kaj ih tjera da se ponašaju ko debili, ne svi al večina..

I da se razumijemo, većina mojih cuga, i naravno, ako je to jednom, dva puta tjedno to je ok, dapače, ali više od tog je skoro pa problem.

Da istina slazem se s ovim podcrtanim ja sam vise onaj tip koji sam zaradi novce pa potrosi na nesto pametno nisam "tatin sin" da dobijam novce za bilo sta kao moji frendovi!

14 godina
neaktivan
Kako odbiti alkohol?
Pitaj ih zašto bi pio alkohol, zašto ga oni piju ? Da ispadnu frajeri pred pipicama ili?
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
neaktivan
Kako odbiti alkohol?

go with the flow ili nadi drugu ekipu, ali svaka pije :D

kasnije nakon 18 se mozes izvlacit da moras vozit i da ne pijes :D

inace pokusaj tim pacijentima objasnit da ne gledas alkohol kao oni...

ima svakakvih ali neki ce shvatit danas ili sutra...

a uostalom sta te i briga, vodeci se tudim misljenjima nitko nece nigdje stic...

tuda misljenja slusaj samo kad su ona kriticki nastrojena jer samo od njih u zivotu naucis kako mozes bolje.

od pohvala nemas nista jer ti se ljudi ulizuju, a oni koji te kritiziraju su ti pravi prijatelji, a ovi sta te zajebavaju su jednostavno retardirani :D

i jbte, popi koju :p nece ti nis bit >p

ali zescita

potpis :D
15 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
Nemre ti niš bit od koje pive il nečega al to ti netreba! Uostalom, kaj su oni neke face sad? Troše lovu na nekaj od čeg ih i onak boli glava i kaj ih tjera da se ponašaju ko debili, ne svi al večina..

E ovo je cijela mudrost. Nije bitno hoce li mu nesto biti od pive ili ne, bitno je da on to ne zeli. To je stvar karaktera i principa. Ne znaci ne, i nikome on ne bi trebao polagati racune zasto "ne".

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Pitaj ih zašto bi pio alkohol, zašto ga oni piju ? Da ispadnu frajeri pred pipicama ili?

Nemam ti sta lagat ali taj jedan je ozbiljan problem svaki vikend je bar 3x pijan a ima 15.god stariji malo od mene

tog lika sam pitao zasto pije i rekao mi je da mu je to super!

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 17:04 (NO.1 mixiii).
14 godina
neaktivan
Kako odbiti alkohol?

Uzmi žuju od limuna ili karlovačko radler u njima se uopče ne osjeti piva i ima malo alkohola pa se nemoš napit.

14 godina
neaktivan
Kako odbiti alkohol?
Dobro koja je svrha popiti "jednu" , kada ju popijes dokazao si nesto ?
16 godina
H4X0R_Bug kaže...

Uzmi žuju od limuna ili karlovačko radler u njima se uopče ne osjeti piva i ima malo alkohola pa se nemoš napit.

Ma nemoj to, jos cete vise zaje?avat jer su ti sokici za pi?de koji nemogu pivu smisliti

14 godina
neaktivan
Kako odbiti alkohol?
U Zagrebu sam ja frajer jer ne pijem i normalan sam cijelu noc.... Ne znam kako je kod tebe...
17 godina
neaktivan
Re: Kako odbiti alkohol u drustvu??
još je smiješnija ili žalosnija činjenica kako god hoćete, ta da forumaši ozbiljno odgovaraju na temu a vidim i neke ispovjedi se ovdje događaju.
It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
16 godina
unknown kaže...
još je smiješnija ili žalosnija činjenica kako god hoćete, ta da forumaši ozbiljno odgovaraju na temu a vidim i neke ispovjedi se ovdje događaju.

Kad se neki srame ispovijedati frendovima pa tu nepoznatim ljudima dusu otkrivaju

15 godina
unknown kaže...

Ne vidim što je to smiješno u ovoj temi? Dapače prilično je ozbiljna problematika. I sigurno je bolja da pita, nego da se odmah ide oblokavat, pogotovo sa razlogom jer to društvo želi.

14 godina
neaktivan
Monopol kaže...
U Zagrebu sam ja frajer jer ne pijem i normalan sam cijelu noc.... Ne znam kako je kod tebe...

E vidis ovo je puno manja sredina gradic od 15 000 stanovnika i ja sam  OBRISANO jer nezelim alkohol

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 17:50 (Lazarus Long).
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
unknown kaže...

Kad se neki srame ispovijedati frendovima pa tu nepoznatim ljudima dusu otkrivaju

ovo podcrtano jel se mili namene ili???

14 godina
neaktivan
NO.1 mixiii kaže...
Monopol kaže...

E vidis ovo je puno manja sredina gradic od 15 000 stanovnika i ja sam pi*cka jer nezelim alkohol

16 godina
NO.1 mixiii kaže...
dedaa kaže...
unknown kaže...

ovo podcrtano jel se mili namene ili???

Pa iskreno i da, ovo je IT forum, tu rijetko tvoga zanimaju tvoji problemcici.

Odi se ispovijedaj frendovima ako ih imas uopce, starcima, rodbini, kome vec, ovdje ti nitko nemoze pomoci.

Ako tebi fali karaktera nekome reci ne, to je samo tvoj problem.

15 godina
NO.1 mixiii kaže...
Monopol kaže...

E vidis ovo je puno manja sredina gradic od 15 000 stanovnika i ja samp pi*ka jer nezelim alkohol

Najmanje od svega te mora brinuti mišljenje  takvog društva, doći ćeš i sam do tog zaključka, samo treba vremena. Za sad mi vjeruj na riječ.

Ako nećeš pit onda nećeš pit. Zašto bi. Zato jer oni hoće? Pa ti si ti, a oni su oni, jel ti njih pilaš kad oni cugaju? Ne. Pa onda šta imaju oni tebe pilat kad ti nećeš cugat.

Ono što su ti već puno puta rekli u temi, ako te društvo takvoga ne prihvaća onda oni ne zaslužuju da ti prihvatiš njih.

dedaa kaže...

Pa iskreno i da, ovo je IT forum, tu rijetko tvoga zanimaju tvoji problemcici.

Odi se ispovijedaj frendovima ako ih imas uopce, starcima, rodbini, kome vec, ovdje ti nitko nemoze pomoci.

Ako tebi fali karaktera nekome reci ne, to je samo tvoj problem.

Čovjek je rekao ne, ali ga i dalje pilaju, on i dalje govori ne, i dalje ga pilaju, karaktera očito ima.

A zašto misliš da mu nitko ne može pomoći, ima u postovima puno odgovora, puno kolega koji mu daju svoj savijet, i svoje mišljenje.

IT forum je, ali ima i rubriku Ostalo koja se bavi apsolutno svime i bilo čime.

I čovjek ima potpuno pravo postaviti pitanje. A po broju odgovora i njihovom sadržaju očito je i kolegama stalo da mu se odgovori i pomogne.

A pogotovo zato jer alkoholizam je priličan problem, ne samo kod nas, nego globalno.

Pa nije pitao šta da napravi sa prištem koji mu je narastao posred čela, nego je ovo ipak prilično ozbiljnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 17:28 (miki1981).
15 godina

Wow, koja tema. Koliko komentara u kratkom vremenu.

Vjerujem da su ti rekli, ali nisam sve čitao...

Budi svoj. Pokaži im da vrijediš tako što nećeš piti alkohol. Poštuj samoga sebe i drugi će te poštovati.
Hoću reći, ako su pravi prijatelji, alkohol bi trebao biti najmanji problem. Ako se možeš zabaviti bez alkohola, ne vidim onda potrebu za tim.

Kada dođeš u moje godine, vjeruj mi, ako se zasitiš alkohola i kada položiš, uvijek će ti alkohol biti odbojan (eventualno nekada popiti).

No, opet kažem, budi svoj i reci im da ti ne treba alkohol. {#}

Sretno! 

Stvar koja me opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=EExdBDd0rcA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice