Znaci ovako , levravi brat izgubio potvrdu za osobnu (onaj papiric skojim dodjes u mup kad te pozovu da dignes osobnu) .
Zanima ga , hoce li to biti kakav problem kada dodje u mup drugi tjedan , jel ima tko slicnih iskustava ??
Znaci ovako , levravi brat izgubio potvrdu za osobnu (onaj papiric skojim dodjes u mup kad te pozovu da dignes osobnu) .
Zanima ga , hoce li to biti kakav problem kada dodje u mup drugi tjedan , jel ima tko slicnih iskustava ??
Meni je ženska jednom zabunom podrapala taj papirić, pa nije bilo problema, ali sam ih imao kad sam zagubio staru osobnu
PS: ali ja živim u malom gradu, pa je ženska znala o čem se radi kad sam došao po osobnu
Ja mislin da nebi tribalo bit problema, ali svakako bilo bi dobro da odma ode u MUP i to kaže tamo, da kasnije nebi bilo problema.
Ja mislin da nebi tribalo bit problema, ali svakako bilo bi dobro da odma ode u MUP i to kaže tamo, da kasnije nebi bilo problema.
Ne radi ured danas vise , do sljedeceg tjedna nazalost nista :/
Pa neka objasni šta se dogodilo, na kraju će mu dat novu potvrdu, možda napravit i osobnu odma na licu mista ako ima negdi zapisano da je on preuzea tu potvrdu, u najgorem slučaju mislin da će opet morat platit za napravit potvrdu.