izvinjavam se na duplom postu...
A citajuc sve vise tvoje dogodovstine iz servisa i savjete za servisere itd. i posto sam imas radnju reci mi sta da ja radim.
Evo ovako,ima oko misec ipo da sam stariji laptop ostavio u servisu jer mi nije slike bilo i rekao sam da provjere sta je (sigurno graficka,jer je i procesor za
ladjenje sjjebban bio duze vremena) i da me nazovu jer ako kosta vise necu ni pravit jer se ne isplati,star laptop kupljen 2006,a nedavno sam i novi uzeo.
I tako proslo 10 dana ja odem u servis upitam za laptop posto niko nije ni nazvao,nadjem ga na polici di sam ga i ostavio,ovaj pojma nema,kaze zvat ce kolegu
i on ga proba upalit prid menom nece da upali sad nikako samo sve blica (a palio je kao nov kad sam donio) i fali neke plastike na njemu,kad odjednom nakon 20og puta skresa i ima slike,serviser se i dalje blesav pravi nema pojma sta je (on se i nesica sta sam mu reka da je problem,mada je i zapisa na naljepnicu i stavio na laptop) kaze zvat ce sutra da vidi s kolegom sta je.
I evo vec je proslo vise od 20 dana niko ne zove.
E jesi naivan. Da ti kaže što da napraviš to bi bilo kao da je sam sebe išamarao.
Nisi čuo za onu. "Nikad ne pljuj po kolegama jer kad tad hračak doleti natrag".