Informatičar starog kova

poruka: 1.401
|
čitano: 394.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Informatičar starog kova
hrka11 kaže...

izvinjavam se na duplom postu...

A citajuc sve vise tvoje dogodovstine iz servisa i savjete za servisere itd. i posto sam imas radnju reci mi sta da ja radim.

Evo ovako,ima oko misec ipo da sam stariji laptop ostavio u servisu jer mi nije slike bilo i rekao sam da provjere sta je (sigurno graficka,jer je i procesor za

ladjenje sjjebban bio duze vremena) i da me nazovu jer ako kosta vise necu ni pravit jer se ne isplati,star laptop kupljen 2006,a nedavno sam i novi uzeo.

I tako proslo 10 dana ja odem u servis upitam za laptop posto niko nije ni nazvao,nadjem ga na polici di sam ga i ostavio,ovaj pojma nema,kaze zvat ce kolegu

i on ga proba upalit prid menom nece da upali sad nikako samo sve blica (a palio je kao nov kad sam donio) i fali neke plastike na njemu,kad odjednom nakon 20og puta skresa i ima slike,serviser se i dalje blesav pravi nema pojma sta je (on se i nesica sta sam mu reka da je problem,mada je i zapisa na naljepnicu i stavio na laptop) kaze zvat ce sutra da vidi s kolegom sta je.

I evo vec je proslo vise od 20 dana niko ne zove.

E jesi naivan. Da ti kaže što da napraviš to bi bilo kao da je sam sebe išamarao.{#}

Nisi čuo za onu. "Nikad ne pljuj po kolegama jer kad tad hračak doleti natrag".{#}

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
Informatičar starog kova kaže...
mario.L_hr kaže...

Nadam se da nije nešto komplicirano. ;)

nije, nije, skužiće ona brzo :)

-eto ti TD..  (da, zavist {#}).

-btw, a posli se požuriš kući pofal't ženi, s vrata ''- ej skvo, znaš kog san danas 'koklopario'.. ''.. kao u svakoj priči s happyendom, ostaneš živ.

hrka11 kaže...

..

A citajuc sve vise tvoje dogodovstine iz servisa i savjete za servisere itd. i posto sam imas radnju reci mi sta da ja radim.

..

-srećom, nisam veterinar, gastrolog ili ginekolog.. bilo bi gadno na ulici, ej doture de mi malo čačni dvanaestak ili viđe zašto krava ima proljev.. s PCjem je lako, ''samo baci pogled'' ili za VKV-ISKovce ''idi i ozdravit će duša tvoja i PC s njome'' tvoja uz znak križa napravljen gracioznim pokretom i blagim pogledom.

hrka11 kaže...

..

i on ga proba upalit prid menom nece da upali sad nikako samo sve blica (a palio je kao nov kad sam donio) i fali neke plastike na njemu,kad odjednom nakon 20og puta skresa i ima slike,serviser se i dalje blesav pravi nema pojma sta je..

-normalno, baterija...

-ne pravi se on blesav, nego.. (iskusan).

-kakv god kvar, neisplativo. Obavi čišćenje i to je to..

edit; offtopic.. pa dezertiram.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 16:17 (ihush).
11 godina
ihush kaže...
mario.L_hr kaže...

Nadam se da nije nešto komplicirano. ;)

nije, nije, skužiće ona brzo :)

-eto ti TD..  (da, zavist {#}).

-btw, a posli se požuriš kući pofal't ženi, s vrata ''- ej skvo, znaš kog san danas 'koklopario'.. ''.. kao u svakoj priči s happyendom, ostaneš živ.

hrka11 kaže...

..

..

-srećom, nisam veterinar, gastrolog ili ginekolog.. bilo bi gadno na ulici, ej doture de mi malo čačni dvanaestak ili viđe zašto krava ima proljev.. s PCjem je lako, ''samo baci pogled'' ili za VKV-ISKovce ''idi i ozdravit će duša tvoja i PC s njome'' tvoja uz znak križa napravljen gracioznim pokretom i blagim pogledom.

hrka11 kaže...

..

i on ga proba upalit prid menom nece da upali sad nikako samo sve blica (a palio je kao nov kad sam donio) i fali neke plastike na njemu,kad odjednom nakon 20og puta skresa i ima slike,serviser se i dalje blesav pravi nema pojma sta je..

-normalno, baterija...

-ne pravi se on blesav, nego.. (iskusan).

-kakv god kvar, neisplativo. Obavi čišćenje i to je to..

-ja sam samo priupita za savjet kako da se ponasam sada vezano za taj servis,nisam pita da mi pogleda pc ili nesto...

-baterija nije,jer baterija nije uopce ukljucena,direktno na struju spojen i nije normalno da blica ko bozicno drvce

-nije blesav nego jebivjetar koji nema pojma i kojeg boli kit..oce zaradit,pise mu na naljepnici na laptopu on nezna procitat

-kako mi ciscenje laptopa moze pomoc da vrati sliku na ekran tj. ciscenje ne moze zamjenit reballing grafi.kart.

15 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Čestitke Quarku!

A što se tiće prethodnog posta, za laptop, to ti je isto kao i kod doktora - odeš kod tri specijalista prije nego dobiješ zaključak- dijagnozu.

Tako je i ovdje, ne može ti on napamet reći u čemu je problem. bez obzira koliko iskustva imao. 

E sad, ako nije previše zainteresiran za tebe i tvoj laptop - nosi ga u drugi servis.

Iako, mnogi kad vide da je popravak jako skup odustanu - a o plačanju dijagnostike i ne razmišljaju!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
11 godina

Usao u servis,nasao laptop na polici,dovidjenja i hvala sto niko ne zna javit nista...

Upalio laptop,radi,super.

I opet ponavljam nisam pitao za savjet sta je s laptopom,nego sta da ja uradim,jer vidim da je pisao savjete za servisere kako se ponasat i mutavim kupcima. zisku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 9:34 (hrka11).
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

evo, izbacio novi post, pa ako se kome da čitat :)

Potpis i pečat nisu potrebni jer je post pisan na elektroničkom računalu.
13 godina

nonmilf i nongilf - nešto ala mother/grandmother I wouldn't like to f*ck?

To su ove šta mogu cice pribacit priko ramena i provuć ih ispod zaraslih pazuha? U principu su prišle dvista ako ne i trista iljada, jesan li blizu?

Eto kad već nema cirkusa u Ižben'ku, nađe se u ISK-a redikula na izvoz.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 21:57 (pr0n_addict).
13 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Ovo treba ko lektiru uvest il bar ko preporucenu literaturu na svakom tehnickom faxu :)

15 godina

Kod mene je na snazi opcija biraj dvije mogućnosti od tri. 2/3 ih odabere 110.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
pr0n_addict kaže...

nonmilf i nongilf - nešto ala mother/grandmother I wouldn't like to f*ck?

To su ove šta mogu cice pribacit priko ramena i provuć ih ispod zaraslih pazuha? U principu su prišle dvista ako ne i trista iljada, jesan li blizu?

Eto kad već nema cirkusa u Ižben'ku, nađe se u ISK-a redikula na izvoz.

Ma nu sta rece, tis redikul a ne legendarni ISK
nista mi se neda
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Kod mene je na snazi opcija biraj dvije mogućnosti od tri. 2/3 ih odabere 110.

tako je, ali sad smo to klasificirali i spremno je za printanje i stavljanje tik do onoga "pozor račun pdv bla bla" :)

16 godina
Informatičar starog kova

da se drugi ne pate (ko ja) linkić.

btw, stisnija san neki botun.. (ko svaki juzer koji stisne pa misli..), al tako je dobar, ... služi li čemu?

''vadin takuin brže od Vajata Erpa, znajući da je to najjeftinija opcija.'' ... samo ISK to zna, ostali uvjek pomisle da može jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 16:52 (ihush).
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova
12 godina

Živ jeeee !!!

Ja san mislija da si odusta od bloga i da se čuvaš za novu knjigu.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina

“Ako ti men neš platit fakturu od 17000 kuna onda ni ja tebi neću dati Sapphire jebačku podlogu za miša pa ćemo vit kome će prije dopizdit”

14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

a i ja mogu svašta na3,14sat :)

posli san tek vidija tu bazu, ali u tom trenutku to mi je zvučalo logično

12 godina
Informatičar starog kova

Aloooo ISK štas odusta od bloga ?

Ajde živni malo i napiši nešto il oš da ti ja navratin u radnju

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

ko kaže da san odusta?

13 godina
neaktivan

ko kaže da san odusta?

šta nisi osnova stranku

Ja bi za te glasa.👍 

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

ko kaže da san odusta?

šta nisi osnova stranku

Ja bi za te glasa.👍 

pa da mi iskopaju sve seksualne skandale za koje žena sad misli da se zafrkavan na blogu? nisan lud

13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

ko kaže da san odusta?

šta nisi osnova stranku

Ja bi za te glasa.👍 

pa da mi iskopaju sve seksualne skandale za koje žena sad misli da se zafrkavan na blogu? nisan lud

žena, a ne squaw

Bome omekšao si. 😊 

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Ikarus01 kaže...

ko kaže da san odusta?

šta nisi osnova stranku

Ja bi za te glasa.👍 

žena, a ne squaw

Bome omekšao si. 😊 

oprosti

13 godina
neaktivan

oprosti

ne moraš se ispričavati

Štoviše ja da sam na tvom mjestu opsovao bih si mater i seksualno općio sa cijelom

užom i širom obitelji po spisku

Meni malo dosadno pa trolam po forumu.

17 godina
Informatičar starog kova
14 godina
neaktivan
denix kaže...

moja javna isprika svekolikom čitateljstvu na dugoj pauzi urokovanoj virusom lijenitisa

u pripremi su još dva "Neodržano predavanje" i "Unuk"

valjda ću stić ovih dana, pogotovo ako bude bljutavo vrime, evo vanka neka magla pari Atlanta a ne Šibenik

12 godina
Informatičar starog kova

.

16 godina
Informatičar starog kova

Da, logično, bilo bi stvarno čudno da je Intel počeja radit napolitanke.

....

14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Unuk...

14 godina
neaktivan
Informatičar starog kova

Dobacivanje iz publike...

16 godina
Informatičar starog kova

ISK me sve više podsjeća na Hitnu (PC) službu... format c:, XP.. razlika je samo što preskoči format i koristi novije windoze.

-reset passa, radi.. ali ovisi o bezbroj sitnica, zato se ne resetira nego kreira novi juzer adminskih privilegija i passa kojeg se zna. To radi svaki put (ne samo 10-20%).

-pravilo 2., ne gasi prije nego pitaš za pass, od win8 to je ušlo u preambulu ustava. Test na login screenu.. ako prođe, dobar je, ako ne prođe spreman si na ostatak posla ili pozdravljaš i odlaziš... (jer win 8 nikad ne spava.. samo drijema ili hibernira, defaultno, na notebooku, na predinstaliranom OEM win 99,97% sigurno).

- al svejdno, dobar je. :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice