Učitelj: Zašto je sila trenja negativna?
JA: Zbog kita u vodi.
Razred se nije mogo prestat smijat do zvona, a onda je i učitelj počeo...

EDIT: znam nema smisla, 
Učitelj: Zašto je sila trenja negativna?
JA: Zbog kita u vodi.
Razred se nije mogo prestat smijat do zvona, a onda je i učitelj počeo...

EDIT: znam nema smisla, 
evo nekih stvarnih bisera iz povjesti u mom razredu, nasrecu nisam među njima... jos 
prof: gdje su zivjeli prvi ljudi u starome kamenom dobu (tocan odgovor je pecinama)
Ucenik: paaaa... zivjeliii su u... (netko mu sapne pecinama) zivjeli su u pecnicama
situacija 2
prof: koje je godine ređen isus krist
učenik: isus je rođen 27.g.pr.kr. (rekao je to jako samouvjereno)
stavit cu jos kad se sjetim
gradivo 5. r?
"Dude,he just called you Istrijan!!"
"Orko Bog, ća je munjen? Vragu hoj, hold my boškarin!"
jesam li ja jedini kome su ove fore jadne?
Ali, ali, samo sam htio biti u trendu 

evo nekih stvarnih bisera iz povjesti u mom razredu, nasrecu nisam među njima... jos 
prof: gdje su zivjeli prvi ljudi u starome kamenom dobu (tocan odgovor je pecinama)
Ucenik: paaaa... zivjeliii su u... (netko mu sapne pecinama) zivjeli su u pecnicama
situacija 2
prof: koje je godine ređen isus krist
učenik: isus je rođen 27.g.pr.kr. (rekao je to jako samouvjereno)
stavit cu jos kad se sjetim
gradivo 5. r?
to je poanta, da su na takvim glupostima padali...
a oni su (ko i ja) 1. razred, kada se to sve radi ispocetka, njih je dvojicu pitala da isprave negativnu na polugodistu, ultra jednostavna pitanja
Codebrejker shvatiti tvoje fore je jednako teško ko shvatiti mentalista....
Jedina razlika je što su Mentalistove fore dobre..
sva sreća da chrome ima prevent this site from opening more dialogs...
Olimpijada penzionera
Lokacija:Zagreb,Trg bana Jelacica,Glavni kolodvor,Zagrebacki autobusi i tramvaji
Dob natjecatelja: 64-100 godina
Discipline:
1.) Trka za tramvaj: Natjecatelji prije pocetka vrse zamagljivanje ociju protivnika uz fascinantno dobru glumu bolova u ledima,i poduzetno sepanje uz gundanje.Nakon dolaska ZET-ovog vozila za prjevoz putnika,i sudcevog znaka pocinje mahnita jurnjava prema vratima ZET-ovih vozila.Trkacima je dozvoljeno koristenje svih vrsta oruzja npr: kisobrani-poveci i po mogucnosti sa ostrim vrhom pogodnim za gadanje prolaznika u strateske djelove; torbe-povece i sa sto vise elemenata unutar samih torbi-pogodne za teski nokaut i izbijanje kisika iz pluca; laktovi-sto nazubljeni sto debeli-laktarenje
2.) Skok za stolicom: Jos jedna disciplina koja ukljucuje koristenje ZET-ovih vozila.Natjecatelji imaju zadatak u sto kracem roku zauzeti praznu stolicu u vozilu.Ekstra bodovi se dodjeljuju za udaljenost(sto veca to veci mnozitelj),za broj slomljenih nogu putnika-smetala.Na znak sudca natjecatelji koriste svoja istancana osjetila sluha i vida,te ninja reflekse i uz nadljudsku brzinu uletavaju na stolicu.
3.)Budi prvi (Timski sport): Natjecatelji se dizu u cik zore,podmazuju svoja plac-kolica i spremaju se za ovu zahtjevnu disciplinu.Budi prvi na placu! Ekstra bodovi se dobijaju za svaku minutu dolaska prije SVIH!!!!! Takoder ekstra bodovi se dodjeljuju onom timu koji stvori najvecu pomutnju i guzvu 2 sata nakon prilikom povratka u bazu-za vrjeme dok ostali ljudi idu u skole,fakultet i posao
4.)U kukanju je spas: Natjecatelji imaju za zadatak izabrati sitnicu i od nje napraviti svadu sa svima u tramvaju,ekstra bodovi se dobijaju za svako spominjanje Tita i Jugoslavije,ali i za parole kao sto su:"Kad sam jao bio mlad/mlada" i "Đubre jedno neodgojeno" te "Zvat cu policiju"
5.)Groblje-moja kucica moja slobodica:Natjecatelji moraju u tjedan dana sto vise vremena provesti na groblju.Za odlazak i povratak izabrati vrijeme najvece guzve na autobusnim postajama Kaptol.Ekstra bodovi se dodjeljuju za velicine cvjetnih aranzmana,te broj nokautiranih istima.Pozeljno je izvikivati DAJTE MI MJESTA,i AHH TI MLADI
Gore navedeno je plod frustracije i nema slicnosti sa stvarnim osobama i dogadajima
Ma kogggggggg ja lazemmmmm.
Nisi :D
Codebrejker shvatiti tvoje fore je jednako teško ko shvatiti mentalista....
Jedina razlika je što su Mentalistove fore dobre..
Jeidna razlika je što je Mentalist retaj, pa je smiješno koliko retardirane stvari neko' može pisat'
Pita žena svog muža:
• Dragi, kako da povećam grudi? Ali bez operacije, bojim se...
• Probaj ih trljati toaletnim papirom.
• Kako će to pomoći?
• Ne znam, ali ti je sa guzicom čudo napravilo.
Vidim da si novi pa ću ti objasniti...
Taj video ovdje je bio već 5-6 puta ( ako ne i više ), a ljudi nevole da se filmovi ili vicevi ponavljaju.
No kako si tek dođao to vjerojatno nisi mogao znati.
koliko vas je kliklo na linkove?
mah svi mislili da rade :DD
Prvo pogledao dal' nije stara u blizini, onda kliknuo, pa onda *major dissapointment*
fuj! ok za volim ga cijelog ali analne bake?!
Svatko ima pravo da se kreće i da bude kreten :D