Cro Team

poruka: 11
|
čitano: 1.985
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cro Team

Pozz ljudi !!

Zanima me što se događa sa Cro teamom dali imaju neke planove ili rade na necemu "Serious Sam 3" ili ce naravit igru u žaru domovinskog rata LOL!!!!!!!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
Cro Team

alo ima nekog

17 godina
neaktivan
RE: Cro Team
ma da sad sci trce da ti odgovore u roku od 10min ...
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
Cro Team

Zanimnjiva tema i ja bio htjo znati kaj je s njima, prosle godine sam negdje gledao da rade na Serious Sam 3, vidio sam neke slike i igra bi trebala izgledati brutalno. Ali vec par mjeseci nista od njih Mršti se.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
RE: Cro Team
Point-X kaže...

Zanimnjiva tema i ja bio htjo znati kaj je s njima, prosle godine sam negdje gledao da rade na Serious Sam 3, vidio sam neke slike i igra bi trebala izgledati brutalno. Ali vec par mjeseci nista od njih Mršti se.

Valjda je i njih udarila kriza?!
16 godina
Cro Team

A možda nas i iznenade sad kad se najmanje nadamo!

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Cro Team

Koliko se ja sjećam rade na nekakvom timskom FPS-u. Al s obzirom da još ništa ne govore o tome očito se nešto dobro kuha. Tko zna, možda bude revolucija FPS žanra.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan
Cro Team

http://www.seriouszone.com/cms/articles/48_1.php             pogledaj sve slike

16 godina
Cro Team

Ma to je to!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 23:23 (Point-X).
16 godina
neaktivan
Cro Team

da bar bude FPS zanr

16 godina
Cro Team

Ma bit ce.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice