Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.542.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: CPU chat tema

Pa kako onda intel nema šanse pored ryzena ako zanemarimo cijenu? Pogotovo jer čovjek već ima relativno spor ram.

14 godina
protjeran

Intel obara rekorde u prodaji toliko ih je ovo pogodilo😎, kljuc uspjeha izbaciti sto vise novog socketa u sto kracem roku..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 10:53 (Stjepanj).
17 godina
odjavljen
Jakovp kaže...
Tonči kaže...
Jakovp kaže...

Mislio sam na sirove performanse, ne gaming. Tu se nije nešto pokazao. Ali nekako sumnjam da mu je to primarno za gaming.

Pored Ryzena s 8(16) jezgara(niti), nema baš nikakve šanse.

Sorry, ne znam jel pričamo o istoj stvari, 7820x je isto 8 jezgreni procesor:

https://ark.intel.com/products/123767/Intel-Core-i7-7820X-X-series-Processor-11M-Cache-up-to-4_30-GHz

Aha, ja gledao 7820 :)

Nope.
16 godina
neaktivan
CPU chat tema

sad ste me jos vise zbunili-da uzmem 7820x ili 1800x?Dobivam i besplatnu maticnu.Već imam gtx1080ti,corsair lpx ddr4 2400mhz,h115i

16 godina
protjeran
Tonči kaže...

7820 nije jači. Jači je 7700K kad je na 5GHz i to ne uvijek. 

Avidi ovu sliju, haso na niskom taktu ih gazi... Ryzen je za gaming definitivno malo losiji...

15 godina
alexspalato kaže...

sad ste me jos vise zbunili-da uzmem 7820x ili 1800x?Dobivam i besplatnu maticnu.Već imam gtx1080ti,corsair lpx ddr4 2400mhz,h115i

Meni je dosta samo kad vidim TDP od 140W.

_mark0_69 kaže...

Pa kako onda intel nema šanse pored ryzena ako zanemarimo cijenu? Pogotovo jer čovjek već ima relativno spor ram.

A RAM se ne može OCati ama ništa?

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 11:39 (Valentin17).
16 godina
protjeran
alexspalato kaže...

Ma 7820x naravno, nesto je brzi procesor i bolje ces ga prodat...

16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
alexspalato kaže...

Meni je dosta samo kad vidim TDP od 140W.

_mark0_69 kaže...

A RAM se ne može OCati ama ništa?

možda dobijem i brži ram za par mjeseci,znači 1800x i asus crosshair hero vi i noctua nhd15 am4 je dobra kombinacija?

12 godina
Blago se tebi, ti sve dobijas.
15 godina
alexspalato kaže...

možda dobijem i brži ram za par mjeseci,znači 1800x i asus crosshair hero vi i noctua nhd15 am4 je dobra kombinacija?

Po meni bolje od toga ne može, ostaje mogućnost budućih nadogradnji bez promjene ploče i RAMa.

Ako budeš mijenjao RAM, preporuka je GSkill TridentZ na 3200 ili 3600 MHz.

Chico12 kaže...

Budi i ti kao i on, pa budeš isto dobio badave.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 11:58 (Valentin17).
16 godina
odjavljen
ansha kaže...
alexspalato kaže...

Ma 7820x naravno, nesto je brzi procesor i bolje ces ga prodat...

Nemoj tako pričati da je brži i slične laži, vidiš da je cijenjeni hardware guru  valentin17  rekao da nema šanse da je bolji!

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
alexspalato kaže...

Po meni bolje od toga ne može, ostaje mogućnost budućih nadogradnji bez promjene ploče i RAMa.

Ako budeš mijenjao RAM, preporuka je GSkill TridentZ na 3200 ili 3600 MHz.

Chico12 kaže...

Budi i ti kao i on, pa budeš isto dobio badave.

znaci 1800x je dobar i za gaming?Necu imat nikakvih problema igrati na utra postavkama?A dobivam besplatno jer mi brat radi u jednoj firmi gdje narucuje skupe komponente pa ubaci neprimjetno i za mene nesto :D

8 godina
protjeran
alexspalato kaže...

znaci 1800x je dobar i za gaming?Necu imat nikakvih problema igrati na utra postavkama?A dobivam besplatno jer mi brat radi u jednoj firmi gdje narucuje skupe komponente pa ubaci neprimjetno i za mene nesto :D

HA HA HA HA HA

13 godina
alexspalato kaže...

znaci 1800x je dobar i za gaming?Necu imat nikakvih problema igrati na utra postavkama?

Nije, moras uzeti slabiji procesor. Ako uzmes prejak onda igre krenu štekat, trzat, FPS pada... Ne valja to za igre ništa 

17 godina
odjavljen
honor8 kaže...
alexspalato kaže...

HA HA HA HA HA

Zapravo je tužno. Moguće da je i državna firma pa krade od svih nas, ali svakako je lopov.

Nope.
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
honor8 kaže...
alexspalato kaže...

HA HA HA HA HA

Zapravo je tužno. Moguće da je i državna firma pa krade od svih nas, ali svakako je lopov.

u Norveskoj radi-a imaju oni tamo računovođe  koji se brinu o financijama i njima je naruciva nepotrebne gluposti-tak da nije samo on :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 12:32 (alexspalato).
13 godina

Brat bi ti bio presretan da vidi kako ga "reklamiraš" po forumu 

17 godina
odjavljen
alexspalato kaže...
Tonči kaže...

u Norveskoj radi-a imaju oni tamo računovođe ali koji se brinu o financijama i njima je naruciva nepotrebne gluposti-tak da nije samo on :D

Nebitno gdje, grozno je.

Nope.
16 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Brat bi ti bio presretan da vidi kako ga "reklamiraš" po forumu 

ma ionako ide iz firme za 2 tjedna tak da nema frke

16 godina
odjavljen
CPU chat tema

Uzmi 1800X mirne duše, dobar je za gaming, za ostalo je malo slabiji ali je puno lakše raditi s njime što se tiče grijanja, platforme i snage.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
8 godina
protjeran
Tonči kaže...

Ma de šta ti je lik serenda ko car, pogotovo sad nakon ovog što kaže ide mu brat iz firme i ne radi samo on tako to svi rade.

15 godina
alexspalato kaže...

u Norveskoj radi-a

A se već uplašio da toga ima samo kod nas ovdje.

Jakovp kaže...

Nemoj tako pričati da je brži i slične laži, vidiš da je cijenjeni hardware guru  valentin17  rekao da nema šanse da je bolji!

Hvala na podršci.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 13:03 (Valentin17).
14 godina
protjeran
Ja bi mu rekao nek uzme barem 20 komada pa bi doma probao koji mi najvise pase, jbga nije da ce ti brat opet jednog dana odlazit po drugi put iz iste firme..lp
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
alexspalato kaže...

u Norveskoj radi-a

A se već uplašio da toga ima samo kod nas ovdje.

Jakovp kaže...

Hvala na podršci.

a ide sad u jednu drugu firmu-nema više skupih darova  mukte :(

18 godina
odjavljen
CPU chat tema
15 godina
alexspalato kaže...

Kaj, uhvatili ga znači i ide u zatvor?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.8.2017 13:13 (Valentin17).
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
alexspalato kaže...

Kaj, uhvatili ga znači i ide u zatvor?

ma kakav zatvor-dobio bolji posao u Americi

8 godina
protjeran
alexspalato kaže...

ma kakav zatvor-dobio bolji posao u Americi

Što ne povuče brata u Amerike da mu si brat može kupit sam pc komponente ? 

14 godina
protjeran
Mozda si medusobno djele "darove" iz firmi...
8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Mozda si medusobno djele "darove" iz firmi...

'Složna braća kuću grade, a nesložna je razgrađuju' 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice