Pa kako onda intel nema šanse pored ryzena ako zanemarimo cijenu? Pogotovo jer čovjek već ima relativno spor ram.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Intel obara rekorde u prodaji toliko ih je ovo pogodilo😎, kljuc uspjeha izbaciti sto vise novog socketa u sto kracem roku
..lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Mislio sam na sirove performanse, ne gaming. Tu se nije nešto pokazao. Ali nekako sumnjam da mu je to primarno za gaming.
Pored Ryzena s 8(16) jezgara(niti), nema baš nikakve šanse.
Sorry, ne znam jel pričamo o istoj stvari, 7820x je isto 8 jezgreni procesor:
https://ark.intel.com/products/123767/Intel-Core-i7-7820X-X-series-Processor-11M-Cache-up-to-4_30-GHz
Aha, ja gledao 7820 :)
sad ste me jos vise zbunili-da uzmem 7820x ili 1800x?Dobivam i besplatnu maticnu.Već imam gtx1080ti,corsair lpx ddr4 2400mhz,h115i
sad ste me jos vise zbunili-da uzmem 7820x ili 1800x?Dobivam i besplatnu maticnu.Već imam gtx1080ti,corsair lpx ddr4 2400mhz,h115i
Meni je dosta samo kad vidim TDP od 140W.
Pa kako onda intel nema šanse pored ryzena ako zanemarimo cijenu? Pogotovo jer čovjek već ima relativno spor ram.
A RAM se ne može OCati ama ništa?
Ma 7820x naravno, nesto je brzi procesor i bolje ces ga prodat...
Meni je dosta samo kad vidim TDP od 140W.
A RAM se ne može OCati ama ništa?
možda dobijem i brži ram za par mjeseci,znači 1800x i asus crosshair hero vi i noctua nhd15 am4 je dobra kombinacija?
možda dobijem i brži ram za par mjeseci,znači 1800x i asus crosshair hero vi i noctua nhd15 am4 je dobra kombinacija?
Po meni bolje od toga ne može, ostaje mogućnost budućih nadogradnji bez promjene ploče i RAMa.
Ako budeš mijenjao RAM, preporuka je GSkill TridentZ na 3200 ili 3600 MHz.
Budi i ti kao i on, pa budeš isto dobio badave.
Ma 7820x naravno, nesto je brzi procesor i bolje ces ga prodat...
Nemoj tako pričati da je brži i slične laži, vidiš da je cijenjeni hardware guru valentin17 rekao da nema šanse da je bolji! 
Po meni bolje od toga ne može, ostaje mogućnost budućih nadogradnji bez promjene ploče i RAMa.
Ako budeš mijenjao RAM, preporuka je GSkill TridentZ na 3200 ili 3600 MHz.
Budi i ti kao i on, pa budeš isto dobio badave.
znaci 1800x je dobar i za gaming?Necu imat nikakvih problema igrati na utra postavkama?A dobivam besplatno jer mi brat radi u jednoj firmi gdje narucuje skupe komponente pa ubaci neprimjetno i za mene nesto :D
znaci 1800x je dobar i za gaming?Necu imat nikakvih problema igrati na utra postavkama?A dobivam besplatno jer mi brat radi u jednoj firmi gdje narucuje skupe komponente pa ubaci neprimjetno i za mene nesto :D
HA HA HA HA HA
znaci 1800x je dobar i za gaming?Necu imat nikakvih problema igrati na utra postavkama?
Nije, moras uzeti slabiji procesor. Ako uzmes prejak onda igre krenu štekat, trzat, FPS pada... Ne valja to za igre ništa 
HA HA HA HA HA
Zapravo je tužno. Moguće da je i državna firma pa krade od svih nas, ali svakako je lopov.
HA HA HA HA HA
Zapravo je tužno. Moguće da je i državna firma pa krade od svih nas, ali svakako je lopov.
u Norveskoj radi-a imaju oni tamo računovođe koji se brinu o financijama i njima je naruciva nepotrebne gluposti-tak da nije samo on :D
Brat bi ti bio presretan da vidi kako ga "reklamiraš" po forumu 
u Norveskoj radi-a imaju oni tamo računovođe ali koji se brinu o financijama i njima je naruciva nepotrebne gluposti-tak da nije samo on :D
Nebitno gdje, grozno je.
Brat bi ti bio presretan da vidi kako ga "reklamiraš" po forumu 
ma ionako ide iz firme za 2 tjedna tak da nema frke
Uzmi 1800X mirne duše, dobar je za gaming, za ostalo je malo slabiji ali je puno lakše raditi s njime što se tiče grijanja, platforme i snage.
Ma de šta ti je lik serenda ko car, pogotovo sad nakon ovog što kaže ide mu brat iz firme i ne radi samo on tako to svi rade.
u Norveskoj radi-a
A se već uplašio da toga ima samo kod nas ovdje.
Nemoj tako pričati da je brži i slične laži, vidiš da je cijenjeni hardware guru valentin17 rekao da nema šanse da je bolji! 
Hvala na podršci.
u Norveskoj radi-a
A se već uplašio da toga ima samo kod nas ovdje.
Hvala na podršci.
a ide sad u jednu drugu firmu-nema više skupih darova mukte :(
Kaj, uhvatili ga znači i ide u zatvor?
Kaj, uhvatili ga znači i ide u zatvor?
ma kakav zatvor-dobio bolji posao u Americi
ma kakav zatvor-dobio bolji posao u Americi
Što ne povuče brata u Amerike da mu si brat može kupit sam pc komponente ?
'Složna braća kuću grade, a nesložna je razgrađuju'