E-bay vasa iskustva!

poruka: 4
|
čitano: 1.085
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
E-bay vasa iskustva!
pitanje

Nisam znao gdje staviti ovu temu pa evo pod ostalo.

Zanima me vasa iskustva. Dali je sigurno kupovati preko e-bay-a. Tj. dali ono sto pise free shipping znaci besplatna postarina? ako ne koliko dode otprilike postarina do nas. znam da nista nije u jednom gradu ali recimo iz amerike do nas koliko bi dosla postarina otrpilike?

vidim Sony Play Station 3 za 220 $. ako je to istina i ono gore,uzeo bi ga jos veceras!

17 godina
neaktivan
E-bay vasa iskustva!

Ako placas preko paypala onda je 100% sigurno! U slucaju da ti ne posalje i ne dode u 30 dana nakon sto platis, prijavis ga i dobijes lovu nazad!

Kada odaberes zemlju na dnu stranice pokaze ti koliko kosta shipping! Ako nema Hrvatske, ne salje lik u Hrvatsku!

PAZI: PDV ide na sve sto uvozis a da je skuplje od 300 kuna (osima ako kazes liku da ti napise na kutiju da je potrgan i da vrijedi 50$! Carine nema na bijelu tehniku... Ako ono kosta 220 dolara to ti je 1300 kuna cca + 22% PDV (ako ne napravi sto sam ti rekao, nece ga oni na carini paliti da vide jel radi :))!

I pripazi malo na Hong Kong, Kinu... puno proizvoda se cini originalno ali su zapravo savrsene kopije izgledom (ne svi) pa samo pripazi, citaj feeback od kupaca obavezno!

Ja sam do sada kupio preko 40 stvari... imao sam svakakvih iskustva ali sve se rijesi u kupcevu korist ako se drzis pravila i ne lazes! ALi 95% prode bez problema!

...Iz koje zemlje kupujes?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 21:44 (Luka).
16 godina
neaktivan
RE: E-bay vasa iskustva!
autorov komentar
Item location:New York, United StatesShips to:Worldwide
16 godina
neaktivan
RE: E-bay vasa iskustva!
autorov komentar

Jos se dogovaram s frendom. nasao sam ps3 za 190 $.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice