A jel mogu onda gledat npr susjede pod tušem?
Ozbiljno pitam :P
Ako da, jel me može netko naučit kako se to radit
Odeš negde u PM...Provjeriš dal postoje vanzemaljci...Gledaš žemske dok se svlače...
Odeš negde u PM...Provjeriš dal postoje vanzemaljci...Gledaš žemske dok se svlače...
A kako da postignem to?
ovo podebljano me zanima
A kako da postignem to?
ovo podebljano me zanima
Nemam ti ja pojma...
Jel se može tako nešto materijalnog pomaknuti?
Inače imam jako puno iskustva sa Astralnom projekcijom, koristim to dnevno više puta inače, odlična stvar tbh, i da, nisam freak, jer je to uistinu moguće, samo eto, treba dosta raditi oko toga da se namjerno izvede, a lucidni snovi možda dva puta u životu...
Cek ti odlucujes kada ces potonuti u to stanje?
Da ja to izazivam i koristim u dobre svrhe i ne, ovo što ja koristim nije onako kako se misli no nvm nije bitno, jer da se iskaže sve kako i zašto nebi bilo dobro za mene....
LP
Sad nešto čitao,piše da se nesmiješ bojati jer to može imati loše posljedice..kako,zašto?
Inače imam jako puno iskustva sa Astralnom projekcijom, koristim to dnevno više puta inače, odlična stvar tbh, i da, nisam freak, jer je to uistinu moguće, samo eto, treba dosta raditi oko toga da se namjerno izvede, a lucidni snovi možda dva puta u životu...
Cek ti odlucujes kada ces potonuti u to stanje?
Da ja to izazivam i koristim u dobre svrhe i ne, ovo što ja koristim nije onako kako se misli no nvm nije bitno, jer da se iskaže sve kako i zašto nebi bilo dobro za mene....
LP
Mene samo zanima kako postići to.
hvala!
Ako da, kako se "vratiš" kada to poželiš?
Priblizis mu se (tijelu), i uvuce te natrag, kao nekakav magnet.
Zanima me još koliko je to stvarno opasno osim što mogu doživjeti svoje najveće strahove i iskusiti paralizu sna? Mogu li se pokušavajući izvesti Astralno putovanje možda psihički razboljeti ili razboljeti se na bilo koji drugi način?
Nije to Strah u ulici Brijestova, niti Sfera :D Nece ti se nista dogoditi, samo bi mogao imati neugodno iskustvo ako ne pazis. Paraliza sna takoder potpada pod veoma neugodno, ali bezopasno iskustvo. Sto se tice zadnjeg pitanja, nemam pojma, meni nista nije bilo. Jos uvijek sam (relativno) normalan :D
Ako te to muci pitaj nekog psihologa.
Proguglaj si Monroe techique, na tome se zasniva onaj postupak koji sam opisao prije. Ako to budes krenuo vjezbati, pripremi se na to da ces puno puta slucajno zaspati :D
Iskreno? Trudim se, druga noć zaredom, uspio sam doći do trnaca i odbacivati misli što dalje i "gledati" u prazno, maksimalno 15 min, otprilike, no uvijek me zaje*e pospanost, te samo zaspim. Malo više vježbe i vjerovatno uspijem!
Čitao sam davno o tome. Čini mi se da nakon što ga prvi put vidiš i to malo pročitaš podsvjesno i želiš sanjati pa ga sanjaš. Iako piše da su ga ljudi prije sanjali bez da su znali za ovo. Možda je to kombinacija lica koja viđamo svakodnevno? Neko univerzalno (bilo bi logično iako mi baš nije neko univerzalno lice )?
Ja nisam.
3 | Jesam |
---|---|
48 | Nisam |
Ovako:
Većina Vas (ovih što su novi na forumu te postali na temu ovu) misle da je to lagano za izvesti, ali NIJE! S tim se nemojte igrati ako me razumijete...
Ja sam do sada imao lucidne snove jednom ili dva puta. Sjećam se da sam u to vrijeme igrao GTA: SA i da sam mogao mjenjati između 1. i 3. lica. Isto tako nekako sam osjećao da sam sa sobom moram upravljati preko tipkovnice koje nisam osjećao ni vidio (kao da sam sebe upravljam). Pucao bih iz nekog oružja i na toj tipkovnici bih moramo reaload-ati pušku, ali nisam mogao. Probao sam i mjenjati oružja, ali isto tako nisam mogao. San je kratko trajao i nije imao baš nekog smisla.
Ja sam do sada imao lucidne snove jednom ili dva puta. Sjećam se da sam u to vrijeme igrao GTA: SA i da sam mogao mjenjati između 1. i 3. lica. Isto tako nekako sam osjećao da sam sa sobom moram upravljati preko tipkovnice koje nisam osjećao ni vidio (kao da sam sebe upravljam). Pucao bih iz nekog oružja i na toj tipkovnici bih moramo reaload-ati pušku, ali nisam mogao. Probao sam i mjenjati oružja, ali isto tako nisam mogao. San je kratko trajao i nije imao baš nekog smisla.
ŽUTO: Što bi značilo - to nije lucidan san...
Astralna projekcija je sitnica koja se vježba i trenira godinama, a ne danima.
No međutim!
Čemu bijeg od vlastitog tijela?
Lucidni snovi su već nešto. Osobno ne sanjam puno, no kad god sanjam, to su snovi koje mogu kontrolirati i iz kojih mogu izaći u bilo kojem trenutku. Nisam ništa vježbao i trenirao :)
ŽUTO: Što bi značilo - to nije lucidan san...
Ali ja sam znao da je to san. I nije mi bilo jasno kako ne mogu.
Kako se zove, da tako nazovem, "stanje" kada znaš da spavaš i šetaš se po kući bez pol snage, dok si i dalje u krevetu, vidiš sve normalno kao da si budan, i onda kad se probudiš kao da lebdiš od kreveta i imaš osjećaj kao da imaš 200 kila, onako teško, i onda te odjednom spusti samo kao da si pao u krevet s visine i zatim te ta kao nekakva teškoća spusti i opet si u normali?
Kako se zove, da tako nazovem, "stanje" kada znaš da spavaš i šetaš se po kući bez pol snage, dok si i dalje u krevetu, vidiš sve normalno kao da si budan, i onda kad se probudiš kao da lebdiš od kreveta i imaš osjećaj kao da imaš 200 kila, onako teško, i onda te odjednom spusti samo kao da si pao u krevet s visine i zatim te ta kao nekakva teškoća spusti i opet si u normali?
I onda kao od jednom "padnem" i sebe nazad. Kao da udarim od krevet (ali zapravo cijelo vrijeme ležim). To se meni događa povremeno.
E a kako znam jel sam na astralnom putovanju ili u stvarnosti?
Da ne bi ja otišo do nekog dok se "recimo" slači u RL
E a kako znam jel sam na astralnom putovanju ili u stvarnosti?
Da ne bi ja otišo do nekog dok se "recimo" slači u RL
Zaleti se u zid, tako ćeš znati
Ovako:
Većina Vas (ovih što su novi na forumu te postali na temu ovu) misle da je to lagano za izvesti, ali NIJE! S tim se nemojte igrati ako me razumijete. TO VAS NITKO NE MOŽE NAUČITI!
I zadnje - Abdomenus Vam neće ništa objasniti, on je "drukčiji"...
zašto se ne igrati?
Ovako:
Većina Vas (ovih što su novi na forumu te postali na temu ovu) misle da je to lagano za izvesti, ali NIJE! S tim se nemojte igrati ako me razumijete. TO VAS NITKO NE MOŽE NAUČITI!
zašto se ne igrati?
Zbog posljedica (u takvom "svijetu" svašta možete vidjeti), ono što zamislite to će i nastati...
Ovako:
zašto se ne igrati?
Zbog posljedica (u takvom "svijetu" svašta možete vidjeti), ono što zamislite to će i nastati...
Da,sad čitao, otimanje tjela, ostali duhovi...Neću to probati :D
Citam malo temu, pa eto da vam prenesem svoje cudno iskustvo od prije tjedan dana. Ovakvo nesto mi se nije prvi put dogodilo, no ovo mi je bilo najdulje iskustvo.
Jednostavno sam samo najednom usred noci dobio nekakav osjecaj kao da sam budan, no zapravo sam "znao" da spavam. Tesko je opisati taj osjecaj, moras ga dozivjeti. Krenuo sam hodati po stanu i sto god sam dotaknuo (svojom voljom), osjecao sam pod prstima. Zatim sam krenuo do kuhinje i uzeo sam jednu jabuku, za koje znam da uvijek stoje nasred stola, zagrizao sam ju i osjetio sam njen okus, iako je bio cudan. Vise je vukla na med nego na jabuku. Nakon toga mi je "sinulo", idem pogledati koliko je sati. No kada bih dosao do digitalnog sata, sva polja bi bila ispunjena, ako me raumijete. Znaci nije da su sve nule, nego bas svaka ona crta na satu ispunjena. Nakon toga sam krenuo prema svom rucnom satu, i kada sam ga uzeo na njemu nije bilo nikakvih kazaljka. Pomislio sam kako je to cudno, no nisam se bas zamarao time.
Krenuo sam van iz stana i kada sam izasao na ulicu, bilo mi je tesko odrediti jeli bio dan ili noc. Vise je izgledalo kao kada je potpuna pomrcina sunca. Nakon izlaska van, izgubio sam kontrolu te sam uskoro nakon toga i probudio. Ne sjecam se kada bio odmorniji od sna nego tu noc.
E da i jedan savjet ako mozete upravljati sa sobom u snu, nemojte se gledati u ogledalo. Vrlo rijetko mozete vidjeti svoje lice, a puno cesce "nesto drugo". To kazem iz svojeg iskustva, ali i iz iskustva mojih prijatelja. Ima o tome i na internetu nesto takoder.
Astralna projekcija je sitnica koja se vježba i trenira godinama, a ne danima.
No međutim!
Ne nuzno godinama, to opet ovisi o umu onoga koji se time pokusava baviti (na ovo cu se nadovezati u drugom odlomku). Ali da, svakako nije niti danima. Sto se bijega od vlastitog tijela tice, hmm. Pa opcenito mozemo ustanoviti da niti jedan svjestan bijeg od stvarnosti nije pozitivan, ali to pojedince svejedno ne sprijecava zar ne? No je li ovdje doista rijec o bjegu od stvarnosti (i vlastitog tijela), ili samo pokusaj preuzimanja kontrole nad vlastitim umom u trenutcima kada je nemamo (za vrijeme sna)?
E vidis, ovo (lucidni san) je nesto sto sam spontano samo jednom u zivotu iskusio (a inace imam vrlo razigranu mastu, i snovi mi znaju biti stvarno svakakvi), i puno je ljudi koji dijeli moja iskustva. A samo na ovoj temi vas ima nekoliko koji tvrde da im se to dogada spontano na regularnoj bazi. Sto nas dovodi do zakljucka (captain obvious, jel), da nije svaki um isti.
O da, kao i slavno citanje u snovima (ti si vec nesto slicno iskusio pokusavsi gledati na sat). Pozivam ove sto cesto imaju lucidne snove da pokusaju malo citati u snovima, kao i malo bolje pogledati ljude i okolinu oko sebe (najbolje ljude).
Ovako:
zašto se ne igrati?
Da,sad čitao, otimanje tjela, ostali duhovi...Neću to probati :D
Može kratak opis toga?
Citam malo temu, pa eto da vam prenesem svoje cudno iskustvo od prije tjedan dana. Ovakvo nesto mi se nije prvi put dogodilo, no ovo mi je bilo najdulje iskustvo.
Jednostavno sam samo najednom usred noci dobio nekakav osjecaj kao da sam budan, no zapravo sam "znao" da spavam. Tesko je opisati taj osjecaj, moras ga dozivjeti. Krenuo sam hodati po stanu i sto god sam dotaknuo (svojom voljom), osjecao sam pod prstima. Zatim sam krenuo do kuhinje i uzeo sam jednu jabuku, za koje znam da uvijek stoje nasred stola, zagrizao sam ju i osjetio sam njen okus, iako je bio cudan. Vise je vukla na med nego na jabuku. Nakon toga mi je "sinulo", idem pogledati koliko je sati. No kada bih dosao do digitalnog sata, sva polja bi bila ispunjena, ako me raumijete. Znaci nije da su sve nule, nego bas svaka ona crta na satu ispunjena. Nakon toga sam krenuo prema svom rucnom satu, i kada sam ga uzeo na njemu nije bilo nikakvih kazaljka. Pomislio sam kako je to cudno, no nisam se bas zamarao time.
Krenuo sam van iz stana i kada sam izasao na ulicu, bilo mi je tesko odrediti jeli bio dan ili noc. Vise je izgledalo kao kada je potpuna pomrcina sunca. Nakon izlaska van, izgubio sam kontrolu te sam uskoro nakon toga i probudio. Ne sjecam se kada bio odmorniji od sna nego tu noc.
E da i jedan savjet ako mozete upravljati sa sobom u snu, nemojte se gledati u ogledalo. Vrlo rijetko mozete vidjeti svoje lice, a puno cesce "nesto drugo". To kazem iz svojeg iskustva, ali i iz iskustva mojih prijatelja. Ima o tome i na internetu nesto takoder.
kako sam se najezio...