Neobični simboli na Zalmanu

poruka: 4
|
čitano: 1.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Neobični simboli na Zalmanovim ventovima

Ovu temu sam otvorio jer sam vidio da dosta ljudi ima Zalmanove hladnjake, baš kao i ja. Imam 7700AlCU i imam vent 120mm na kučištu.

Optički miš kad ga okrenete naopako svijetli žarko crvenom svjetlošću ali nakon par sekundi ta svjetlost je manjeg intenziteta, ovo sam morao reći jer je vezano uz slijedeće.

Kad sa tim slabilim svjetlom osvijetlite naljepnicu na ventu na kojoj piše Zalman, dok se vent vrti na nekih 900 - 1000 okr/min vidjet čete jasnu sliku kukastog križa.

Ja na hladnjaku od proca vidim kukasti križ, a na ventu od kučišta pentagram i to samo kad ih osvijetlim sa slabijim svijetlom optičkog miša.

Zanima me dali još netko ima iskustva sa takvim pojavama i ako ima dali zna uzrok?

Molim vas da provjerite i da komentirate jer mi to sve sliči na nekakvu urotu.

Htio sam potkrijepiti ovo slikom ali nema fotić, a slike s moba nisu baš jasne i ne vidi se dobro. Naravno ako imate isti slučaj volio bih

da stavite sliku. ( da ne ispadne da izmišljam )

Athlon64 3200+ @2375 (250×9.5), 2×1gb Transcend@475, Asus8800gt, AsusA8N SLI,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Neobični simboli na Zalmanovim ventovima

Pa gledaj, s obzirom na cijenu zalmanovih hladnjaka, moze se jako lako zakljuciti da u toj firmi rade neo-nazi sotonjare. Cool

17 godina
neaktivan

A zasto se uzbuđujes zbog kukastog kriza?

Imam ga i ja ali ne u negom pored compa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ne uzbuđujem se ja niš, to sam skužio još pred god dana ali sad sam se evo sjetio.

Zanima koliko različitih simbola ima jer ja sam zasad naišao na kukasti križ i pentagram, zanima me da li ima

nekih drugih simbola sem nacističkih i sotonskih.

Možda na neke zecove, jer ipak je uskoro uskrs, pa mislim bilo bi cool da imaš vent u uskrsnom stilu.

Šala naravno, hoću reći da još nisam nikog čuo da je to primjetio, pa me zanima dal ja to imam neki peh ili je to na svakom zalmanu.

Inače ne preferiram zalmana ali i ne mislim da je loš.

Athlon64 3200+ @2375 (250×9.5), 2×1gb Transcend@475, Asus8800gt, AsusA8N SLI,

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice