Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.689
|
čitano: 13.492.872
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

0 0 hvala 0
16 godina

Povlači se i Oneplus al za njega je to izgleda kraj

1 0 hvala 2
2 godine
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
sstrmi kaže...

pitanje koliko su takvi testovi uopće precizni, a i korisni.

svaki reviewer ima drugačije rezultate. evo primjer sa GSM arene.

14 godina

To je sve relativno od usera do usera. Npr. ja ne igram igrice uopće pa je meni baterija puno dugotrajnija nego nekome čiji je score veći na drugom uređaju, ali igra igrice. Njemu u tom slučaju nije ok baterija, meni je super... Zato i rade testove u pojedinim kategorijama, a ukupni score je čisti prosjek koji je uglavnom nevažan.

Moj PC  
3 0 hvala 0
2 godine
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
mjaneci3 kaže...

To je sve relativno od usera do usera. Npr. ja ne igram igrice uopće pa je meni baterija puno dugotrajnija nego nekome čiji je score veći na drugom uređaju, ali igra igrice. Njemu u tom slučaju nije ok baterija, meni je super... Zato i rade testove u pojedinim kategorijama, a ukupni score je čisti prosjek koji je uglavnom nevažan.

+ ovo "silovanje" od testiranja dovodi do instant zagrijavanja, ne stvara realno okruženje i tako dalje. tako da je to sve rekla-kazala.

16 godina

Ti kućni testovi baterije nisu relevantni. Ima ljudi koji rade na terenu i koriste mobitel gdje je lošiji signal. Tu ima velikih razlika. U tim testovima svi su spojeni na istu mrežu blizu rutera i svi imaju svjetlinu na 50%. Opet se onda vraćamo na one koji su često vani i koriste maksimalnu svjetlinu. Igre također ne nude isti odgovor. Opet sve ovisi o hlađenju i dizajnu unutarnjih komponenti i u kojem okruženju se nalaze. Nije isto igrati se u zatvorenom na 18 stupnjeva i negdje vani na 33 stupnja s maksimalnim osvjetljenjem...Moglo bi se tu nabrajati hrpa scenarija i nikad nećemo doći do odgovora jer svi drugačije koristimo mobitele.

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice