Znaci 'vako gledam po netu i skuzim neke nadogradnje a Android postoje pa reko sto nebi i ja ali zanima me sto se dobiva sa time? Dali ima neke bolje mogucnosti, koje?...
===========================================================================================================
Znacai ovako skinio sam Sony PC Companion i prikljucim xperiju na usb i onda mi izbaci Sony PC Companion da nadogradim i pratim sve korake:
1. Iskljuciti usb iz kompjutera i mobitela
2. provjeriti dali ima vise od 50% baterije( ima 72%)
3. ugasiti mobitel
4. prikljuciti USB u kompjuter
5. Stistniti tipku "Back"(Valjda ono a upaliti? sto stisnem)
Kada sam to napravio izbaci mi novi prozor di se stvari zakuhtavaju :(
-1. Povuci download crtu( to je ono gore gdje se nalazi bateriji i sve ?, povucem to i nema nista)
-2. Stisniti USB konekcija (NEMA TOGA)
-3. Stisniti "Mount" ( Gdje je to?)
-4. PC Companion je povezana sa mobitelom
Paznja! Memorijska kartica mora biti u mobilnom uredaju. Bla bla bla...... (Unutra je nigdjen nebjezi)
Slike su vam dole
Znaci zanima me jel sam ja negdjen pogrijesio(ocito jesam ali ako znate gdje recite mi)!
I ako postoji jos neki jednostavniji program za to kako se zove?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne stisneš tipku back nego je držiš...sve dok ti ne napiše da je više nemoraš držati
Drzo sam jednu minutu i uvjek isto cim stisnem i drzim odmah mi izbaci prozorcic
Mogucnosti telefona
Bez zvuka
Izvanmrezno
Iskljuci
i odem na iskljuci
EDIT: Aha sada sam skuzio treba Back tipku drzati, ali pokusao sam i opet neide, kada je ugase drzim back tipku dok se neupali? drzo sam oko minutu ali me prst zabolio :)
Znaci sada nesto skinem i slucajno prekinem ili nesta i sada da nemoram ponovno skidati kako da udem u Memorisku karticu i odem u mapu Downloads i da otamo pokrenem instalaciju
Drzo sam jednu minutu i uvjek isto cim stisnem i drzim odmah mi izbaci prozorcic
Mogucnosti telefona
Bez zvuka
Izvanmrezno
Iskljuci
i odem na iskljuci
EDIT: Aha sada sam skuzio treba Back tipku drzati, ali pokusao sam i opet neide, kada je ugase drzim back tipku dok se neupali? drzo sam oko minutu ali me prst zabolio :)
Pokreni PCC i onda ajde sve do onog dijela dok ti ne kaze da tribas spojit mob
E sad ga ugasi,izvadi bateriju na 20 sec,vrati je nazad,DRZI back tipku i onda ukopcaj USB kabel tek onda ti je mob spojen u flash modu spreman za instalaciju :)
PS instaliranjem novog softvera se gubi sve ono sto je bilo na njemu :)
PSS moja ti je preporuka da stavis Ginger 2.3 na njega.bolji,stabilniji,izdrzljiviji od 2.1!
PSSS instaliraj Gordon gate flash drive za svaki slucaj (link ces naci na guglu)
EVO ti moj slikoviti opis reflasha za x8
Sve razumijem do 8. koraka, pise ljepo dole sto si reko da se mobitel prikljucuje tek na 8. koraku a u tom koraku pod 1. znaci Ukljucis USB na i odmah ga iskljucis? pokusavao sam tako al neide ^^
U 8. koraku ukljuci USB u komp ((samo u komp ne i u mob)pozeljno direktno u maticnu ne priko hubova),ugasis mob,izvadis bateriju na 20-ak sekundi,vratis bateriju,drzis back tipku i ustekavas usb u mobitel i kad ti napise da je ucitan pusti back tipku :)
nije tako tesko ;)
PS back tipka ti je ona skroz desna siva ispod ekrana :D
5. Stistniti tipku "Back"(Valjda ono a upaliti? sto stisnem)
Čuj, da li ti stišćeš pravu tipku?