WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.074
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Pretpostavljam da neće odmah u Insider program, ali biti će u finalnoj.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

to je to, sto smo vidjeli, vidjeli smo, sad ce pricati o xkutiji i gamingu na pc.u

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
Sad ćemo vidjet sto ima o gamingu za smartphone. Nadam se...
14 godina

Rekao je xbox app for "all win10 devices" valjda to ukljucuje i mobile.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 19:17 (intelduo1).
14 godina
Od dosada viđenog, Office je stvarno genijalan.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

to je to onda. dolazim i ja na wp platformu :)

vjerojatno ću upiknut 730 DS, šteta kaj 830 nema DS model...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ono sto je mene interesovalo najvise jeste multitasking, da li se sta promjenilo nabolje povodom toga, isto tako mogli su malo tastaturu poboljsati, ni spomena o haptic feedbacku, ali hej cortana, to je najbitnije

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

dakle februar za telefone

1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Win 10 za telefone dolazi nakon 1.2., nakon Super Bowla :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

I kakvi su vam utisci revampa za telefone...meni se licno cijeli koncept dopada. Mislim da je MS na pravom putu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ja nisam nesto ocaran, jer, budimo realni, svi smo ocekivali vise, pocevsi od samog UIa

vise bih volio bolju iskoristenost plocica na zaslonu, to jest da su blize rubovima zaslona i da su blize jedne drugima
nesto kao ovo http://www.gsmdome.com/wp-content/uploads/2014/11/20141106_165106_302.jpg

ocekivao sam drugu tastaturu, jer ja nakon vise od godinu dana koristenja windows phonea jednostavno en mogu da se naviknem na tastaturu, nekome pase ali meni ne, kao sto rekoh jos, haptic feedbacka nema, a evo nas u 2015oj

dalje, radi prezentaciju na najvecem wp telefonu lumiji 1520, a sta je sa ostalima? 520 recimo, sta ce biti sa nama s manjim dijagonalama zaslona, za koje fičre cemo biti zakinuti, jer cemo sigurno biti zakinuti

premalo se jednostavno pricalo o samom os.u, a najvise o toj nekoj povezanosti  telefona i kompjutera, i opet, kortane

1 0 hvala 0
14 godina
Ja sam prilično zadovoljan viđenim. Ispravljeno je dosta stvari koje su ranije bila dosta loše, poput Outlooka i Officea koji je imao samo rudimentarne funkcije. Jako mi se sviđa povezanost s ostalim uređajima jer tome teže sve platforme. Nova Galerija izgleda vrlo solidno. Vidjeli smo da UI dobiva mogućnost dodavanja wallpapera na cijeli zaslon, a ne samo na tileove. Nismo vidjeli je li moguće tileove učiniti transparentnima. Novi list view u aplikacijama je isto super. Sve u svemu, osobno sam dobio i više od očekivanoga. Izgleda da Microsoft zaista želi objediniti platformu, od smartphonea do stolnih PC-a. Ovime bi mu to moglo uspjeti. Svaka čast.
12 godina
WindowsPhone - Općenito

. A kad ce Cortana progovorit Hrvatski, Srpski, Bosanski il Crnogorski ???

Ljudi moji aktivno govorim kao sto vidite 4 jezika i preko nekoliko dijalekta a ta pripametna Cortana hoce bas Engleski na cijem neka imena iz mog imenika zvuci tako smisno da od smija nemogu ni izgovorit

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Indestructible kaže...

dalje, radi prezentaciju na najvecem wp telefonu lumiji 1520, a sta je sa ostalima? 520 recimo, sta ce biti sa nama s manjim dijagonalama zaslona, za koje fičre cemo biti zakinuti, jer cemo sigurno biti zakinuti

Naravno da će korisnici sa 2 godine starim low-end mobitelom biti zakinuti.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

. A kad ce Cortana progovorit Hrvatski, Srpski, Bosanski il Crnogorski ???

Ljudi moji aktivno govorim kao sto vidite 4 jezika i preko nekoliko dijalekta a ta pripametna Cortana hoce bas Engleski na cijem neka imena iz mog imenika zvuci tako smisno da od smija nemogu ni izgovorit

Pa ja bi se čudio da to bude uskoro jer je naš jezik puuuno složeniji od npr Engleskog. A o dijalektima i izvedenicama riječi da ne govorim

zakinuti u kojem smislu? neće dobiti 4k video? neće imati hey cortana? 

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 20:16 (majstorSZ).
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ako Denim (kod mene u kući) radi na Lumijama 520 i 620 (o 720 da ne pričam) bez ikakvih problema, ne znam zakaj nebi i Desetka?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 20:30 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...
sirka666 kaže...

Ako Denim (kod mene u kući) radi na Lumijama 520 i 620 bez ikakvih problema, ne znam zakaj nebi i Desetka?

Već su potvrdili da će svi WP8.1 (lumia) uređaji moći na 10. Ali to ne znači da će bit sve mogućnosti dostupne.

http://www.windowscentral.com/microsoft-claims-windows-10-upgrades-all-lumias

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ali to ne znači da će bit sve mogućnosti dostupne.

http://www.windowscentral.com/microsoft-claims-windows-10-upgrades-all-lumias

To se podrazumijeva, pošto to ovisi o mogućnostima hardwarea.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ljudi moji, kao i uvijek do sada.. izgled će biti isti na svim uređajima, kao i fukcije u programima tipa office i slično.  A ako neka funkcija zahtjeva određeni hardver ne vidim kako netko može očekivati da dobije tu funkciju ako je hardver uređaja ne podržava.

Recimo, hey cortana zahtjeva noviji procesor sa sensor core tehnologijom, ne vidim kako to netko može očekivati na L520 koja nema sensor core. 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
nicky.sl kaže...
Franjo15 kaže...

Jel netko može riješiti misterij. 

Ovako, netko mi danas šalje preko BT na moju 920 neke pdfove, točno 5 komada. I sad ja to sve primio, i nema šanse da ja to nađem gdje je to spremljeno na

mobitelu. Pregledao sam sve foldere u file manageru što imam. I ništa. 

A samo jedan pdf zadnji kojeg sam stisnuo opet mi se pojavljuje u adobe ali opet ne znam gdje je niti on spremljen, ali se otvara u adobe. A ne znam gdje je. 

Pa eto, gdje ti filovi odu kad se prebaci preko BT?

Instaliraj aplikaciju Datoteke i ako pomocu nje ne nađes nisi nista ni primija

ma imam tu aplikaciju s tim sam i tražio, zanimljivo mi je da otvorim u adobu čim primim,  i pokazuje mi u njemu da imam taj file, ali nigdje u mobitelu ne postoji taj file. Nemoguće da se izgubio. Ali ipak ga nema. 

Primio sam 5 filova i samo onaj zadnji se prikazuje kojeg sam kliknuo da otvorim, ostali su se uredno prebacili, za svakog prihvatio primanje, ali ipak ih nigdje nema. 

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Meni je ovo baš po mjeri.Ljepše sa novim mogučnostima

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

ma imam tu aplikaciju s tim sam i tražio, zanimljivo mi je da otvorim u adobu čim primim,  i pokazuje mi u njemu da imam taj file, ali nigdje u mobitelu ne postoji taj file. Nemoguće da se izgubio. Ali ipak ga nema. 

Primio sam 5 filova i samo onaj zadnji se prikazuje kojeg sam kliknuo da otvorim, ostali su se uredno prebacili, za svakog prihvatio primanje, ali ipak ih nigdje nema. 

Imaš Windows Phone app for desktop? Ako imaš, pronađi ''Documents'' (ili Dokumenti) folder, tu bi trebali biti svi pdf-ovi.

To isto možeš napraviti i sa Files: samo u tražilicu napiši Documents (Dokumenti, ako ti je HR jezik). Meni svaki put radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 22:18 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...

Imaš Windows Phone app for desktop? Ako imaš, pronađi ''Documents'' (ili Dokumenti) folder, tu bi trebali biti svi pdf-ovi.

To isto možeš napraviti i sa Files: samo u tražilicu napiši Documents (Dokumenti, ako ti je HR jezik). Meni svaki put radi. 

Noup, nema na mobu, te dokumente otvaram i s files na mobu, ali toga nema tamo. Imam dokumente u adobu, i pojma nemam gdje se nalaze na mobu. 

Ludnica, baš mi diglo tlak ovo. Probao sam primiti slike, to prođe ok. Ali pdfovi kod da se nikad nisu spremili na mobu, ali ih uredno otvaram u adobu. Ali samo one koje sam tap to view čim su se skinuli. Inače nikako ne mogu doći do toga. 

16 godina

Nema to veze što ih kasnije možeš naći u adobeu. Adobe sprema jednom otvorene dokumente u neki svoj prostor. Jednom mi se tako nakupilo skoro pola gige pdf-ova. 

Dakle, uopće ti ne spremi dokument na mob.

HTC 8X :)
17 godina
Hacker002 kaže...

Stari ima priliku kupiti potpuno nov, tvornički otključan, 535 Dual Sim za 140 dolara, što je cca 900kn. Pretpostavljam da je to jako dobra ponuda?

Kupio

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
12 godina
Hacker002 kaže...
Hacker002 kaže...

Stari ima priliku kupiti potpuno nov, tvornički otključan, 535 Dual Sim za 140 dolara, što je cca 900kn. Pretpostavljam da je to jako dobra ponuda?

Kupio

Daj koju slicicu, prvi dojam daj nesto

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
kratos091 kaže...

Nema to veze što ih kasnije možeš naći u adobeu. Adobe sprema jednom otvorene dokumente u neki svoj prostor. Jednom mi se tako nakupilo skoro pola gige pdf-ova. 

Dakle, uopće ti ne spremi dokument na mob.

koja je to glupost. Da imam filove na mobu, a ne mogu ih niti otvoriti niti pronaći. Ludnica, pa kako su napravili tako nešto.  stvarno facepalm

17 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

koja je to glupost. Da imam filove na mobu, a ne mogu ih niti otvoriti niti pronaći. Ludnica, pa kako su napravili tako nešto.  stvarno facepalm

Ako se prijaviš u Adobeu sa Microsoft acc-om, dobivaš opcije ''Save to Acrobat.com'' (cloud - napravi besplatan account online) i ''Export from PDF'' (plaća se pretplata!).

Onda jednostavno skineš taj pdf sa svog Acrobat.com clouda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 1:08 (kizo2703).
17 godina
odjavljen

Ni j ne kužim koji je to k sa pdf-ovima... Dobijem ga na mail i skinem ga ali ako ga odmah ne otvorim nema šanse da ga nađem u mobitelu. Ne znam koji je to k

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da li ko zna kako isključiti fotografiju naslovnice i vratiti staru facebook ikonu ?

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice