- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je to, sto smo vidjeli, vidjeli smo, sad ce pricati o xkutiji i gamingu na pc.u
Rekao je xbox app for "all win10 devices" valjda to ukljucuje i mobile.
to je to onda. dolazim i ja na wp platformu :)
vjerojatno ću upiknut 730 DS, šteta kaj 830 nema DS model...
Ono sto je mene interesovalo najvise jeste multitasking, da li se sta promjenilo nabolje povodom toga, isto tako mogli su malo tastaturu poboljsati, ni spomena o haptic feedbacku, ali hej cortana, to je najbitnije
dakle februar za telefone
Win 10 za telefone dolazi nakon 1.2., nakon Super Bowla :D
I kakvi su vam utisci revampa za telefone...meni se licno cijeli koncept dopada. Mislim da je MS na pravom putu.
ja nisam nesto ocaran, jer, budimo realni, svi smo ocekivali vise, pocevsi od samog UIa
vise bih volio bolju iskoristenost plocica na zaslonu, to jest da su blize rubovima zaslona i da su blize jedne drugima
nesto kao ovo http://www.gsmdome.com/wp-content/uploads/2014/11/20141106_165106_302.jpg
ocekivao sam drugu tastaturu, jer ja nakon vise od godinu dana koristenja windows phonea jednostavno en mogu da se naviknem na tastaturu, nekome pase ali meni ne, kao sto rekoh jos, haptic feedbacka nema, a evo nas u 2015oj
dalje, radi prezentaciju na najvecem wp telefonu lumiji 1520, a sta je sa ostalima? 520 recimo, sta ce biti sa nama s manjim dijagonalama zaslona, za koje fičre cemo biti zakinuti, jer cemo sigurno biti zakinuti
premalo se jednostavno pricalo o samom os.u, a najvise o toj nekoj povezanosti telefona i kompjutera, i opet, kortane
. A kad ce Cortana progovorit Hrvatski, Srpski, Bosanski il Crnogorski ???
Ljudi moji aktivno govorim kao sto vidite 4 jezika i preko nekoliko dijalekta a ta pripametna Cortana hoce bas Engleski na cijem neka imena iz mog imenika zvuci tako smisno da od smija nemogu ni izgovorit
Sami sebi smo najveci neprijatelji
dalje, radi prezentaciju na najvecem wp telefonu lumiji 1520, a sta je sa ostalima? 520 recimo, sta ce biti sa nama s manjim dijagonalama zaslona, za koje fičre cemo biti zakinuti, jer cemo sigurno biti zakinuti
Naravno da će korisnici sa 2 godine starim low-end mobitelom biti zakinuti.
. A kad ce Cortana progovorit Hrvatski, Srpski, Bosanski il Crnogorski ???
Ljudi moji aktivno govorim kao sto vidite 4 jezika i preko nekoliko dijalekta a ta pripametna Cortana hoce bas Engleski na cijem neka imena iz mog imenika zvuci tako smisno da od smija nemogu ni izgovorit
Pa ja bi se čudio da to bude uskoro jer je naš jezik puuuno složeniji od npr Engleskog. A o dijalektima i izvedenicama riječi da ne govorim
zakinuti u kojem smislu? neće dobiti 4k video? neće imati hey cortana?
Ako Denim (kod mene u kući) radi na Lumijama 520 i 620 (o 720 da ne pričam) bez ikakvih problema, ne znam zakaj nebi i Desetka?
Ako Denim (kod mene u kući) radi na Lumijama 520 i 620 bez ikakvih problema, ne znam zakaj nebi i Desetka?
Već su potvrdili da će svi WP8.1 (lumia) uređaji moći na 10. Ali to ne znači da će bit sve mogućnosti dostupne.
http://www.windowscentral.com/microsoft-claims-windows-10-upgrades-all-lumias
Ali to ne znači da će bit sve mogućnosti dostupne.
http://www.windowscentral.com/microsoft-claims-windows-10-upgrades-all-lumias
To se podrazumijeva, pošto to ovisi o mogućnostima hardwarea.
Ljudi moji, kao i uvijek do sada.. izgled će biti isti na svim uređajima, kao i fukcije u programima tipa office i slično. A ako neka funkcija zahtjeva određeni hardver ne vidim kako netko može očekivati da dobije tu funkciju ako je hardver uređaja ne podržava.
Recimo, hey cortana zahtjeva noviji procesor sa sensor core tehnologijom, ne vidim kako to netko može očekivati na L520 koja nema sensor core.
Jel netko može riješiti misterij.
Ovako, netko mi danas šalje preko BT na moju 920 neke pdfove, točno 5 komada. I sad ja to sve primio, i nema šanse da ja to nađem gdje je to spremljeno na
mobitelu. Pregledao sam sve foldere u file manageru što imam. I ništa.
A samo jedan pdf zadnji kojeg sam stisnuo opet mi se pojavljuje u adobe ali opet ne znam gdje je niti on spremljen, ali se otvara u adobe. A ne znam gdje je.
Pa eto, gdje ti filovi odu kad se prebaci preko BT?
Instaliraj aplikaciju Datoteke i ako pomocu nje ne nađes nisi nista ni primija
ma imam tu aplikaciju s tim sam i tražio, zanimljivo mi je da otvorim u adobu čim primim, i pokazuje mi u njemu da imam taj file, ali nigdje u mobitelu ne postoji taj file. Nemoguće da se izgubio. Ali ipak ga nema.
Primio sam 5 filova i samo onaj zadnji se prikazuje kojeg sam kliknuo da otvorim, ostali su se uredno prebacili, za svakog prihvatio primanje, ali ipak ih nigdje nema.
Meni je ovo baš po mjeri.Ljepše sa novim mogučnostima
ma imam tu aplikaciju s tim sam i tražio, zanimljivo mi je da otvorim u adobu čim primim, i pokazuje mi u njemu da imam taj file, ali nigdje u mobitelu ne postoji taj file. Nemoguće da se izgubio. Ali ipak ga nema.
Primio sam 5 filova i samo onaj zadnji se prikazuje kojeg sam kliknuo da otvorim, ostali su se uredno prebacili, za svakog prihvatio primanje, ali ipak ih nigdje nema.
Imaš Windows Phone app for desktop? Ako imaš, pronađi ''Documents'' (ili Dokumenti) folder, tu bi trebali biti svi pdf-ovi.
To isto možeš napraviti i sa Files: samo u tražilicu napiši Documents (Dokumenti, ako ti je HR jezik). Meni svaki put radi.
Imaš Windows Phone app for desktop? Ako imaš, pronađi ''Documents'' (ili Dokumenti) folder, tu bi trebali biti svi pdf-ovi.
To isto možeš napraviti i sa Files: samo u tražilicu napiši Documents (Dokumenti, ako ti je HR jezik). Meni svaki put radi.
Noup, nema na mobu, te dokumente otvaram i s files na mobu, ali toga nema tamo. Imam dokumente u adobu, i pojma nemam gdje se nalaze na mobu.
Ludnica, baš mi diglo tlak ovo. Probao sam primiti slike, to prođe ok. Ali pdfovi kod da se nikad nisu spremili na mobu, ali ih uredno otvaram u adobu. Ali samo one koje sam tap to view čim su se skinuli. Inače nikako ne mogu doći do toga.
Nema to veze što ih kasnije možeš naći u adobeu. Adobe sprema jednom otvorene dokumente u neki svoj prostor. Jednom mi se tako nakupilo skoro pola gige pdf-ova. 
Dakle, uopće ti ne spremi dokument na mob.
Stari ima priliku kupiti potpuno nov, tvornički otključan, 535 Dual Sim za 140 dolara, što je cca 900kn. Pretpostavljam da je to jako dobra ponuda?
Kupio 
Stari ima priliku kupiti potpuno nov, tvornički otključan, 535 Dual Sim za 140 dolara, što je cca 900kn. Pretpostavljam da je to jako dobra ponuda?
Kupio 
Daj koju slicicu, prvi dojam daj nesto
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Nema to veze što ih kasnije možeš naći u adobeu. Adobe sprema jednom otvorene dokumente u neki svoj prostor. Jednom mi se tako nakupilo skoro pola gige pdf-ova. 
Dakle, uopće ti ne spremi dokument na mob.
koja je to glupost. Da imam filove na mobu, a ne mogu ih niti otvoriti niti pronaći. Ludnica, pa kako su napravili tako nešto.
stvarno facepalm
koja je to glupost. Da imam filove na mobu, a ne mogu ih niti otvoriti niti pronaći. Ludnica, pa kako su napravili tako nešto.
stvarno facepalm
Ako se prijaviš u Adobeu sa Microsoft acc-om, dobivaš opcije ''Save to Acrobat.com'' (cloud - napravi besplatan account online) i ''Export from PDF'' (plaća se pretplata!).
Onda jednostavno skineš taj pdf sa svog Acrobat.com clouda.Ni j ne kužim koji je to k sa pdf-ovima... Dobijem ga na mail i skinem ga ali ako ga odmah ne otvorim nema šanse da ga nađem u mobitelu. Ne znam koji je to k
Da li ko zna kako isključiti fotografiju naslovnice i vratiti staru facebook ikonu ?
Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)