WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.048.398
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
nicky.sl kaže...
Hacker002 kaže...
Hacker002 kaže...

Stari ima priliku kupiti potpuno nov, tvornički otključan, 535 Dual Sim za 140 dolara, što je cca 900kn. Pretpostavljam da je to jako dobra ponuda?

Kupio

Daj koju slicicu, prvi dojam daj nesto

Rado, ali on je u Pakistanu, dolazi na godišnji u petom mjesecu pa ću onda

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Ni j ne kužim koji je to k sa pdf-ovima... Dobijem ga na mail i skinem ga ali ako ga odmah ne otvorim nema šanse da ga nađem u mobitelu. Ne znam koji je to k

meni se kada stisnem spremi spreme u Documents, odem sa aplikacijom Files (aka Datoteke) u taj folder i otvorim sa readerom. Svaki put mi je tak i nisam imao problema s tim.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Šta mislite kolike su šanse da dobijemo hrvatski jezik za predviđanje unosa na tipkovnici?  Nekako kontam da bi to moglo konačno doći sa Windows 10. 

btw. vi koji imate/koristite twitter, molio bih vas da postavite pitanje Joe Belfiore-u hoćemo li dobiti to predviđanje unosa, pa možda i dadne neki odgovor. Ja sam mu postavio pitanje ali mi nije još ništa odgovorio. Razmišljam da primjenimo taktiku dosađivanja  

www.wpnovosti.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I ja sam mu postavio isto pitanje na twitteru ali bez odgovora
vlastoručni potpis
14 godina
neaktivan
Idemo sastaviti neki twiit pu svatko iz teme poslati. Staviti i neki hash tag
vlastoručni potpis
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja sam mu poslao ovako, pa možete c/p

"@joebelfiore Are you plannig to add predictive text input on phones for languages such as Croatian, Bosnian or Serbian? :)" 

možda nebi bilo loše da se doda točka ispred @joebelfiore (.@joebelfiore), tako onda svi vide i da se doda @microsoft.. šta kažete? 

edit: pogledao sam tvitove, brdo ljudi mu tvituje pa će bit pravo čudo ako odg. Ali valja pokušat

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 21:53 (majstorSZ).
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

MS-ova PDF aplikacija uredno sprema PDF dokumente u "Dokumenti" folder, Adobe ne sprema nigdi... Zašto? To samo oni znaju, jer ako jedan WPtorrent ima pristup datotekama u telefonu, ne vidim zašto ne bi i Adobe PDF čitać imao?... Vjerovatno je kriva njihova vlastita ljenost...

BTW ne nadajte se tako skoroj lokalizaciji WP-a na Hrvatski...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 23:24 (skyhawk10).

1 0 hvala 0
14 godina
majstorSZ kaže...

ja sam mu poslao ovako, pa možete c/p

"@joebelfiore Are you plannig to add predictive text input on phones for languages such as Croatian, Bosnian or Serbian? :)" 

možda nebi bilo loše da se doda točka ispred @joebelfiore (.@joebelfiore), tako onda svi vide i da se doda @microsoft.. šta kažete? 

edit: pogledao sam tvitove, brdo ljudi mu tvituje pa će bit pravo čudo ako odg. Ali valja pokušat

joj kad krenem, djes ba kortana, sta mai danas, kako si mi, kad cemo na cevape

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
neaktivan
Žali se adobe readeru preko sustava za ocjenjivanje.

Zasto da ne očekujemo? Ne zahtjevamo Cortanu, samo taj riječnik. Ako word već dugi niz godina ima svoju bazu podataka sa hrvatskim riječima, ne kuzim zasto to jednostavno ne iskoriste.
www.wpnovosti.com
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima se,može se, al ne želi se... Word već jako dugo ima prepoznavanje Hrvatskog, tako da su predviđanje komotno mogli stavit u WP8, e al nisu... Hrvatska je MS-u zadnja rupa na sviralu kad je u pitanju lokalizacija, tako da će bit super ako poprave ovu zasranu HR tipkovnicu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 0:23 (skyhawk10).

0 0 hvala 0
16 godina
skyhawk10 kaže...

Ima se,može se, al ne želi se... Word već jako dugo ima prepoznavanje Hrvatskog, tako da su predviđanje komotno mogli stavit u WP8, e al nisu... Hrvatska je MS-u zadnja rupa na sviralu kad je u pitanju lokalizacija, tako da će bit super ako poprave ovu zasranu HR tipkovnicu...

Što fali hrvatskoj tipkovnici?

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Pa, recimo č, š i ž?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 0:58 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...
sirka666 kaže...

Pa, recimo č, š i ž?

Onda bi tipke bile premale.

Postoji kvačica.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Na HR varijanti je sve to skupa previše nagužvano...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 1:12 (skyhawk10).

2 1 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Zašto se mučite s Adobe readerom ljudi, a Microsoft nam je dao svoj nativni PDF reader na WPu? Meni uredno radi i sprema u Documents sve PDFove. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kizo2703 kaže...
sirka666 kaže...

Pa, recimo č, š i ž? 

Nije istina, dugi pritisak na slovo C daje C/Č/Ć, na slovo S daje S/Š i na slovo Z daje Z/Ž.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
14 godina
neaktivan
DommY kaže...

Nije istina, dugi pritisak na slovo C daje C/Č/Ć, na slovo S daje S/Š i na slovo Z daje Z/Ž.

Trebali bi staviti običnu QWERTZ tipkovnicu sa tom mogućnosti za dugi pritisak na c, s, z. Onda nebi bila gužva, normalno bi se moglo tipkat, a imali bi hrvatska slova.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
DommY kaže...
kizo2703 kaže...
sirka666 kaže...

Pa, recimo č, š i ž? 

Ili stisneš C/Z/S + kvačica, brže je.

18 godina
sirka666 kaže...
skyhawk10 kaže...

Ništa ne fali, meni skroz dobra 

14 godina
neaktivan
Treba nam samo word flow podrska za hrvatski jezik
vlastoručni potpis
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja isto koristim tipkovnicu na hrvatskom jeziku i zadovoljan sam.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skyhawk10 kaže...

MS-ova PDF aplikacija uredno sprema PDF dokumente u "Dokumenti" folder, Adobe ne sprema nigdi... Zašto? To samo oni znaju, jer ako jedan WPtorrent ima pristup datotekama u telefonu, ne vidim zašto ne bi i Adobe PDF čitać imao?... Vjerovatno je kriva njihova vlastita ljenost...

Probao sam i s njihovom verzijom, piše da sprema na mob, na službenoj stranici, ali meni zapravo opet ne sprema nigdje. Otvorio sam s tim pdf readerom od MS i ništa. Opet nema nigdje. 

Uglavnom koma, ako krenu ljudi davati loše ocijene za PDF možda će malo početi i razmišlati. Ja sigurno danas ostavljam feedback s negativnom ocjenom i komentarom zašto. Neće dobiti više od 2 zvjezdice 

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Postoji kvačica.

Nema potrebe za kvačicom (niti stavljanjem Ć i Đ), nego samo dugi pritisak na C, D, S, Z kao što su to rješili kod konkurencije.

Ovo samo zbunjuje.

skyhawk10 kaže...

Na HR varijanti je sve to skupa previše nagužvano...

Svakako.

DommY kaže...

Da, samo ne znam ćemu onda Ć, Đ i kvačica (pošto je sve već raspoloživo na dugom pritisku).

Samo bezvezno kompliciranje.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 12:28 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
skyhawk10 kaže...

Probao sam i s njihovom verzijom, piše da sprema na mob, na službenoj stranici, ali meni zapravo opet ne sprema nigdje. Otvorio sam s tim pdf readerom od MS i ništa. Opet nema nigdje. 

Uglavnom koma, ako krenu ljudi davati loše ocijene za PDF možda će malo početi i razmišlati. Ja sigurno danas ostavljam feedback s negativnom ocjenom i komentarom zašto. Neće dobiti više od 2 zvjezdice 

predi na android onda ako nemres jednostavni pdf nac na mobu. Nije wp za tebe :P

17 godina

Upravljanje pdfovima, preuzimanje, slanje u emailu, ubacivanje u prilog.. je uzasno napravljeno na wp-u, to stoji. Valjda to uskoro misle rjesiti jer ovako je skoro nemoguce koristit mob u poslovne svrhe.

15 godina
neaktivan
bik kaže...

Upravljanje pdfovima, preuzimanje, slanje u emailu, ubacivanje u prilog.. je uzasno napravljeno na wp-u, to stoji. Valjda to uskoro misle rjesiti jer ovako je skoro nemoguce koristit mob u poslovne svrhe.

sve je rjesivo drugim aplikacijama

al ne bi trebalo biti, kao npr nemogucnost sejvanja attachmenta u gmail-u

evo i sad muku mucim kako da ringtone iz ringtone foldera stavim za ringtone

...i tako dalje
14 godina
neaktivan
Pa taj ringtone preko PC-a ubacis u mapu ringtones i onda u postavkama odaveres tu melodiju, bude ti na vrhu popisa.

Nnego, rade li vama obavijesti fb messenger? Meni poneka dođe ali uglavnom ne dođe.. Do prije dan dva je radio odlicno.
www.wpnovosti.com
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

I meni nekad dodju nekad ne...

Mada ja bi volio da i taj fejs messenger vrate u hub sa porukama kao što to čine i sa skype-om...ono staro je bilo zakon. Ta aplikacija za chatanje od fejsa je na 1520 ubi bože loša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onaj hub je bio odlican, nije trosio puno baterije ali odlicno je radio. Jedino je bio problem sto nije ucitavao poruke koje su napisane dok je bio iskljucen.
www.wpnovosti.com
15 godina
neaktivan
Trebao bi bit na vrhu popisa al nije. Doduse nisan spajao na pc nego poslao sebi na email, pa trazio alternativnu aplikaciju jer s ugradenom ne mogu skinut attach. Pa sam s tom aplikacijom skinuo attach u ringtones, nista. Pa u music jer sam mislio da cu preko music app moc staviti ringtone, al jok.
Tako da ipak moram spajati na pc, izgleda...
...i tako dalje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice