Windows Phone 7 Mango(veliki napredak!)

poruka: 36
|
čitano: 6.300
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Stvarno dobar browser, ide gladje nego prije iako je vec bilo dovoljno glatko.

Multitasking i fast app switching.

Evo video ovdje: Mango update

"We showed you snippet from the whole conference, browser perfomance.

But now we are showing it off, video is long 15 minutes, you can enjoy watching

all of those new features about Mango update like multitasking,

advanced gyroscope use and faster search."

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Prema prvim najavama već je trebao bit na mobitelima, ovako će možda krajem godine. Veliki napredak, ali ga drže samo za sebe.

0 0 hvala 0
17 godina

Jedino sto mi na WP7 fali je tethering preko wifija (ili uopce - jednostavniji tethering, bez hakova i dialup shita)

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows Phone 7 Mango(veliki napredak!)
Ma bit ce i to wp7 platforma mi zvuci sve bolje jos samo neka ispeglaju i ostale nedostatke i mogu preci sa ios-a na wp7....android je dobar isto ali nekako imam osjecaj da sve stuca na njemu valjda ce se to sve ispeglat!
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan

ja bi uskoro volio da vidim neki Nokijn telefon sa wp7 jer Nokia pravi vrlo kvalitetne telefone.

MATICNA: ASUS P5KPL AM-SE (socket 775) CPU: Intel Dual Core E5200 2.50GHz 2.50GHz(clock na 2,93 ghz) PSU: PLATINUM MS 400ATX 400W MONITOR: Samsung SyncMaster T200HD GRAFICKA: nVidia geforce 8600gt

0 0 hvala 0
17 godina
CroVandal kaže...
Ma bit ce i to wp7 platforma mi zvuci sve bolje jos samo neka ispeglaju i ostale nedostatke i mogu preci sa ios-a na wp7....android je dobar isto ali nekako imam osjecaj da sve stuca na njemu valjda ce se to sve ispeglat!

Navodno da nece jer mobilni operatori ne zele da im trosimo bandwidth putem tetheringa, vec zele da napravimo jos jednu pretplatu sa data tarifom i da kupimo stik :)

Sto se tice sucelja na WP7... tu su stvarno napravili vrhunsku stvar. Android me tu razocarao.

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Sto se tice sucelja na WP7... tu su stvarno napravili vrhunsku stvar. Android me tu razocarao.

Što fali sučelju na Androidu? Mogućnost prilagodbe sebi sučelja uglavnom se navodi kao veliki plus Androida.

...
17 godina
kingmedo kaže...
tnakir kaže...

Što fali sučelju na Androidu? Mogućnost prilagodbe sebi sučelja uglavnom se navodi kao veliki plus Androida.

Necemo sad pretvoriti ovu temu u flame, ali meni je gubavo i trzavo... Daleko od fluidnosti na iPhoneu ili na WP7 uredjajima.

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...
kingmedo kaže...
tnakir kaže...

Necemo sad pretvoriti ovu temu u flame, ali meni je gubavo i trzavo... Daleko od fluidnosti na iPhoneu ili na WP7 uredjajima.

To je istina i trebao si reći da fluidnost nije dobra što se tiče sučelja na Androidu, što se slažem. Mislio sam da misliš na vizualni dojam.

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 10:27 (kingmedo).
17 godina
kingmedo kaže...

To je istina i trebao si reći da fluidnost nije dobra što se tiče sučelja na Androidu, što se slažem. Mislio sam da misliš na vizualni dojam.

Pardon, krivi izbor rijeci... Inace stvarno nemam predrasuda prema nicem. Symbian, iOS i android sam probao i aktivno koristio duze vremena, WP7 nisam jos, ali mi se pari da iOS i WP7 imaju najugodnije rijesen UX. 

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...
kingmedo kaže...

Pardon, krivi izbor rijeci... Inace stvarno nemam predrasuda prema nicem. Symbian, iOS i android sam probao i aktivno koristio duze vremena, WP7 nisam jos, ali mi se pari da iOS i WP7 imaju najugodnije rijesen UX. 

Također spomenute sam koristio, ali samo iOS i Android na duže vrijeme. WP7 koliko gleda po video recenzijama se čini jako fluidan i odličnim izborom boja dobije na kontrastu. iOS još samo da dobije kakvu mogućnost uređivanja sučelja jer definitivno brzo dosadi ta jednostavnost. Android je neispeglan, a još k tome uređaji se rijetko nadograđuju, a jako brzo ostanu uskraćeni nadogradnjama.

...
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jedino sto mi na WP7 fali je tethering preko wifija (ili uopce - jednostavniji tethering, bez hakova i dialup shita)

Valjda će bit kao i iP, kod nas radi normalno, ali u US ne!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
17 godina
kingmedo kaže...

iOS još samo da dobije kakvu mogućnost uređivanja sučelja jer definitivno brzo dosadi ta jednostavnost.

Android je neispeglan, a još k tome uređaji se rijetko nadograđuju, a jako brzo ostanu uskraćeni nadogradnjama.

Meni je izgled sucelja nebitan, glavno da je user friendly i da je ugodno za koristenje. Imao sam iPhone3 i sada doma imam iPad... Po meni je iOS sucelje odlicno... ima par gluposti koje me zivciraju ali dao bih mu 8/10

Android je poprilicno neispeglan i fragmentiran. Sto se tice upgrade-a... imam osjecaj da svi koji sibaju android telefone jedva cekaju kad ce google izbacit novu slasticu pa da mogu ispalit novi telefon sa "novim" OS-om koji ne nosi nista bitno u odnosu na stari (npr gingerbread vs froyo).

vjeko kaže...

I hope so...

16 godina
neaktivan

Android zna nekad laggat, to je jedini minus po meni

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
17 godina
markomarko kaže...

Android zna nekad laggat, to je jedini minus po meni

Da ali zna nervirat

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
kingmedo kaže...

iOS još samo da dobije kakvu mogućnost uređivanja sučelja jer definitivno brzo dosadi ta jednostavnost.

Android je neispeglan, a još k tome uređaji se rijetko nadograđuju, a jako brzo ostanu uskraćeni nadogradnjama.

Meni je izgled sucelja nebitan, glavno da je user friendly i da je ugodno za koristenje. Imao sam iPhone3 i sada doma imam iPad... Po meni je iOS sucelje odlicno... ima par gluposti koje me zivciraju ali dao bih mu 8/10

Android je poprilicno neispeglan i fragmentiran. Sto se tice upgrade-a... imam osjecaj da svi koji sibaju android telefone jedva cekaju kad ce google izbacit novu slasticu pa da mogu ispalit novi telefon sa "novim" OS-om koji ne nosi nista bitno u odnosu na stari (npr gingerbread vs froyo).

vjeko kaže...

I hope so...

Za Android postoji masu custom romova koji iskorištavaju hardware puno bolje nego i iOS. A svi 'napredniji' korisnici rijetko koriste stock android. Otvorenost androida jednostavno ga čini boljim od iOS-a i tu nema nikakve dileme.

17 godina
Dkc kaže...

Za Android postoji masu custom romova koji iskorištavaju hardware puno bolje nego i iOS. A svi 'napredniji' korisnici rijetko koriste stock android. Otvorenost androida jednostavno ga čini boljim od iOS-a i tu nema nikakve dileme.

Ja koristim custom rom. Gdje on to famozno iskoristava HW?

17 godina
neaktivan
Opet vaš flameware.

WP7 nema isti princip kakav ima Android, WP7 će bit isto što i WinMo 6.5 odnosno izrazito poslovno i u jednu ruku što savršenije tako da neće bit entry-level uređaja niti neka Microsoftova okupacija za igre
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
18 godina

WP7 je "poslovan" koliko i iPhone... {#}

I cilja WP7 itekako na igre. XNA i obavezna 3D akceleracija sigurno nisu tamo za "poslovne" aplikacije...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 19:46 (SupremeCommander).
17 godina
Mitch kaže...
WP7 nema isti princip kakav ima Android, WP7 će bit isto što i WinMo 6.5 odnosno izrazito poslovno i u jednu ruku što savršenije tako da neće bit entry-level uređaja niti neka Microsoftova okupacija za igre

Ti si druze moj falio ceo fudbal.

WP7 vise puca na iOS platformu, nego na W6.5...

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...
Dkc kaže...

Ja koristim custom rom. Gdje on to famozno iskoristava HW?

Također koristim custom rom. Jedino što sam time dobio je dulje trajanje baterije i automatsko prebacivanje aplikacija na sd karticu. Fluidnost i brzina OS-a je gotovo ista i uglavnom se određuje izborom launchera što se može i na stock ROM-u.

...
17 godina
Dobro, vratimo se mi na WP7. Jel tko zna misle li nasi mobilni operatori uvrstiti jos koji wp7 mobitelnosim lg, samsunga... I mislim da je to to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Mitch kaže...

Ti si druze moj falio ceo fudbal.

WP7 vise puca na iOS platformu, nego na W6.5...

WP7 je zamišljen kao OS koji će konkurirati Androidu, MS jako dobro zna da iOS ne može nadmašiti, ne zbog OS-a već zbog Apple fanatika. Opet, MS ne cilja na Android korisnike (jer Android kupuješ sa razlogom) već potencijalne buduće korisnike Androida. Po meni OS je dobar, koristim ga već 5 mjeseci, ali najveći nedostatak su aplikacije. Često se ruše ili su neoptimizirane ili ne slijede design guidelines.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Dobro, vratimo se mi na WP7. Jel tko zna misle li nasi mobilni operatori uvrstiti jos koji wp7 mobitelnosim lg, samsunga... I mislim da je to to?

Imaju i HTC, i to je to. Kaj ima još koji proizvođač? Ugl, na jesen će doći nova generacija mobitela (nadam se sa boljom kamerom).

16 godina
neaktivan
berofx kaže...

WP7 je zamišljen kao OS koji će konkurirati Androidu, MS jako dobro zna da iOS ne može nadmašiti, ne zbog OS-a već zbog Apple fanatika. Opet, MS ne cilja na Android korisnike (jer Android kupuješ sa razlogom) već potencijalne buduće korisnike Androida. Po meni OS je dobar, koristim ga već 5 mjeseci, ali najveći nedostatak su aplikacije. Često se ruše ili su neoptimizirane ili ne slijede design guidelines.

Ma bravo, a upravo je koncept suprotan od toga što ti govoriš, i kakve su to glupe izjave da je jedini razlog zbog kojeg ga neće nadmašiti fanboy's-i Apple-a!

WP7 je konceptualno puno više sličniji iOS-u nego Android-u. Najveća razlika je otvorenost, onda samim time MS izdaje ažuriranja za svoj OS, tu je i trgovina aplikacija koja je rađena po uzoru na Apple-ov dućan, striktni hardwerski zahtjevi...

17 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
berofx kaže...

Ma bravo, a upravo je koncept suprotan od toga što ti govoriš, i kakve su to glupe izjave da je jedini razlog zbog kojeg ga neće nadmašiti fanboy's-i Apple-a!

WP7 je konceptualno puno više sličniji iOS-u nego Android-u. Najveća razlika je otvorenost, onda samim time MS izdaje ažuriranja za svoj OS, tu je i trgovina aplikacija koja je rađena po uzoru na Apple-ov dućan, striktni hardwerski zahtjevi...

Gle, napadaju Android jer je fragmentiran sustav. Zato su i bacili milijardu dolara Nokiji, da zaustave Android.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Valja sačekati neke koji imaju dual core i vrte wp7.

17 godina
berofx kaže...

Imaju i HTC, i to je to. Kaj ima još koji proizvođač? Ugl, na jesen će doći nova generacija mobitela (nadam se sa boljom kamerom).

Istina, ali koliko sam ja upoznat Samsung ima samo Omniu 7, LG ima onaj jedan svoj Optimus 7, a HTC takodjeri ma samo jedan. Dakle, nasi mobilni operateri imaju sveukupno 3 mobitela sa WP7? Divota. Bas nam daju izbora.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 1:24 (tnakir).
18 godina
tnakir kaže...
berofx kaže...

Istina, ali koliko sam ja upoznat Samsung ima samo Omniu 7, LG ima onaj jedan svoj Optimus 7, a HTC takodjeri ma samo jedan. Dakle, nasi mobilni operateri imaju sveukupno 3 mobitela sa WP7? Divota. Bas nam daju izbora.

Pa Apple prakticki ima samo jedan, pa se nitko ne buni... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
SupremeCommander kaže...
tnakir kaže...
berofx kaže...

Pa Apple prakticki ima samo jedan, pa se nitko ne buni... {#}

Da ali nema samo jedan WP7 uredjaj :) Analogija ti ne stoji :)

Mentalist je moj idol...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice