Spajanje android smartphonea na wifi mrezu kompa

poruka: 9
|
čitano: 7.347
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovako, imam Huawei U8300 na androidu, wifi i sve mu radi normalno, i imam doma wifi mrezu ali mobitel ju nemoze uloviti jer je signal preslab, komp ima antenu odvojenu jacu ja ju moze hvatati, dali mogu ikako djeliti internet konekciju od kompa na mobitelu?

marvel at perfection for it is fleeting, you have brought sin to haven, and doom upon all the land

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Spajanje android smartphonea na wifi mrezu kom
1337Code_breaker kaže...

ovako, imam Huawei U8300 na androidu, wifi i sve mu radi normalno, i imam doma wifi mrezu ali mobitel ju nemoze uloviti jer je signal preslab, komp ima antenu odvojenu jacu ja ju moze hvatati, dali mogu ikako djeliti internet konekciju od kompa na mobitelu?

Nazalost -ne.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
fak :/ eventualno dali bi se moglo preko neke aplikacije ili kabela? :/
marvel at perfection for it is fleeting, you have brought sin to haven, and doom upon all the land
17 godina
neaktivan

moguće, skini Connectify.

16 godina
neaktivan

ja u stanu hvatam gradsku wifi mrezu na laptop. imam android mobitel, koji slabo hvata tu mrezu. na laptop x32, W7, sam si instalirao Wifi HotSpot Creator i sa tim programom dalje putem wifi sa kompa dijelim internet. jako jednostavan za instaliranje, ali nudi i onaj bloatware babylon, pa pripazi pri instaliranju da ne bi skupljao smece. http://www.wifihotspotcreator.com/   

na x64, W 7 malo steka....

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
1337Code_breaker kaže...

Nazalost -ne.

Da: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345

~
17 godina
odjavljen
hrabri zec kaže...

ja u stanu hvatam gradsku wifi mrezu na laptop. imam android mobitel, koji slabo hvata tu mrezu. na laptop x32, W7, sam si instalirao Wifi HotSpot Creator i sa tim programom dalje putem wifi sa kompa dijelim internet. jako jednostavan za instaliranje, ali nudi i onaj bloatware babylon, pa pripazi pri instaliranju da ne bi skupljao smece. http://www.wifihotspotcreator.com/   

na x64, W 7 malo steka....

Brutala, jel uopce imas vlastiti internet ili si samo spojen na gradsku mrezu? :D

15 godina
neaktivan
hvala vam, i zadnje pitanje, dali postoji neka aplikacija za brzo prebacivanje izmedu wifi i mobilne mreze, da dok sam doma sam na wifi a vani mobilna
17 godina
neaktivan

Pa to Android automatski radi, upali Mobile Data i Wifi i kad je tvoja wifi mreža u dometu, spojit će se na nju, kad nije, bit će spojen na mobilni internet

~
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice