Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.368
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony Xperia S
pandza94 kaže...

Pac ti je stvarno krcat tim mogućnostima,možeš prilagoditi mobitel u mali milijun načina.

Zato sumnjam da ću stavljati službeni ROM na tacnu,s ovim mogu čak izdurat 2 dana na jednom punjenju,

ne šteka,bolji je i ružniji što se tiče ikonica,no i to će se riješiti :D

bio sam instalirao taj P.A.C. rom i razocarao se.

kao prvo cuclo mi je bateriju kao blesav,cak 16 % u 8 sati a mob se nije koristio,kamera nije nesto,nemozes koristiti youtube

istina da nesteka i rom bi bio extra da se rijese ove tri a meni vazne stvari.

13 godina
protjeran
Sony Xperia S

Zanima me dali ce mi se poboljsati osjetljivost touch tipki ispod ekrana ako skinem tvornicki screen protector...dali je netko probao to uraditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

Zanima me dali ce mi se poboljsati osjetljivost touch tipki ispod ekrana ako skinem tvornicki screen protector...dali je netko probao to uraditi?

Neki su ljudi skidali pa im je touch, koji već ionako nevalja, totalno poblesavio. Tako da je bolje da ga ostaviš :/

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
protjeran
Ja sam tvrdoglavo ipak skinuo to...heheh...touch je sada odlican, boje su mi ljepse, pogotovo crna, i sto je najbitnije, one 3 donje tipke konacno reagiraju od prve, a ne od 4-5 kao prije...ja imam SL, ali ne bi tu trebalo biti razlike...
16 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
Ja sam tvrdoglavo ipak skinuo to...heheh...touch je sada odlican, boje su mi ljepse, pogotovo crna, i sto je najbitnije, one 3 donje tipke konacno reagiraju od prve, a ne od 4-5 kao prije...ja imam SL, ali ne bi tu trebalo biti razlike...

Debela je dosta jel tako ?

Ajd super da sad radi kako Bog zapovida, ovaj moj zeza malo.

13 godina
protjeran
Debela je, ali ja koji stalno drzim nokte kratke, uspio sam bez ikakve druge pomoci to skinuti...
13 godina
protjeran
Procitao sam na jednom stranom forumu da prije 17. u tekucem mj necemo dobiti jb...
13 godina
neaktivan

Ma krasni su ti svi što nas zavlače... {#} Ja isto mislim skinut taj protector, obično skidanje sa noktima il si još neš radio? XS

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ne razumijem zašto skidate original foliju. Ne traži kruha i štiti od grebanja.

A što se tiče ove tri tipke skužio sam da kada povučem prstom prema gore preko njih reagiraju bez greške.

Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Čovjek je objasnio da mu bolje reagira touch kad skine foliju, šta tu ne razumiješ...
13 godina
protjeran
Tipke reagiraju kao na xperiji U koju sam imao prije, znaci bez ikakvih problema. Problem je sto staklo nije tretirano oleofobicnom tekucinom, pa prst po ekranu ne klizi kao sa screen protectorom, i ostavlja dosta tragova prstiju. Ja sam danas narucio obicni screen protector, znaci puno tanji.od originalnog, sa kojime ne bi trebalo biti problema sa tipkama. Ako bude, narucit cu preko Amazon.com oelofobicno tekucinu, koja se "polije" po ekranu svaka 3-4 mj...
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

3 tipke rade puno bolje kada se preko njih prede prstom odozdo prema gore ... svaki put dok ovako teze al rade ... ja sam se naviknuo na odozdo prema gore i da foliju sam skinuo odmah prvi dan jer jednostavno nisam imo nikakvi osjecaj 

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Odlično, izdat će nam pred kraja mjeseca Android 2.2 -.- :P

Hebemu mater, nije više fer od njih. Sony proizvodi stvarno dobre i kvalitetne mobitele, ali taj softwer, mislim stvarno nije fer.

Ako neće izdat nek lijepo kažu nećemo i gotovo, da se možemo bacit u potražnju za nekim jelly beanom, a ne da gubimo vrijeme čekajući nešto što možda neće doći {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pa dobit cemo jelly bean. u drugom kvartalu 2013 a to je do 6 mj. nemogu vjerovat da kasne toliko, koda je neka velika razlika izmedu xperie s i t. mogu nam komotno dat softver od t ... 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
explorer 4 kaže...

Odlično, izdat će nam pred kraja mjeseca Android 2.2 -.- :P

Hebemu mater, nije više fer od njih. Sony proizvodi stvarno dobre i kvalitetne mobitele, ali taj softwer, mislim stvarno nije fer.

Ako neće izdat nek lijepo kažu nećemo i gotovo, da se možemo bacit u potražnju za nekim jelly beanom, a ne da gubimo vrijeme čekajući nešto što možda neće doći {#}

4.2.2?

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Ma ne Matija, to sam iz sprdancije stavio 2.2

Znam daa čekamo jelly bean ;)

1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

Trebam pomoc!!!

Sluso sam mjuzu u gradu i najedno mi je telefon poceo stekat,skuzio sam da je proc na 99%,dok sam trazio u procesima sta mi kolje proc mob je zasteko,stoji na main screenu sa napola zamracenim displeyem i nemogu ama bas nista,neda se ni ugasit.

Evo spojio sam ga na komp i sad mu blinka prozirno staklo ispod ona tri navigacijska gumba......

EDIT:Uspio sam ga ugasit sa Power tipkom + volume up,sad se resetiro valjda i radi ok

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 19:05 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...

Trebam pomoc!!!

Sluso sam mjuzu u gradu i najedno mi je telefon poceo stekat,skuzio sam da je proc na 99%,dok sam trazio u procesima sta mi kolje proc mob je zasteko,stoji na main screenu sa napola zamracenim displeyem i nemogu ama bas nista,neda se ni ugasit.

Evo spojio sam ga na komp i sad mu blinka prozirno staklo ispod ona tri navigacijska gumba......

EDIT:Uspio sam ga ugasit sa Power tipkom + volume up,sad se resetiro valjda i radi ok

desilo se i meni par puta, samo bi se nekad ekran ugasia ili bi osta cili bijel, da pukneš i tako bude nekih 2-3 min!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

meni se zna kad trcim i slusam muziku ugasit mob, jel moguce da se od skakutanja ugasi ? upalim ga onda normalno i radi sve super 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Danas idem upalit fotoaparat i mobitel se ugasi -.-

Glupi Android, ovo je već jedno 6-7 put da mi se mobitel bez razloga ugasio.

2 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

masu mušica, nezz vama, al u ovaj tjedan malo više, totalno je blesav i spor, moga bi reset napravit,

a ako i dalje bude, idem na neki custom ROM

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

Dali se da odkljucati na sve mreze xperia s kupljena u tele2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

masu mušica, nezz vama, al u ovaj tjedan malo više, totalno je blesav i spor, moga bi reset napravit,

da da, ovaj tjedab posebno nešto. Mislim, ugasi se kad sam išao pokrenut kameru, pa ne pokreće nuklearku :/

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Nezz vama meni je stock, ne rootan, i opet je sve u redu, prije,davno, je i meni štekalo...PA sam napravio reset postavki i sada radi smooth (ali postoje još neki neprimjetni sitni bugovi)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
Makić kaže...

da da, ovaj tjedab posebno nešto. Mislim, ugasi se kad sam išao pokrenut kameru, pa ne pokreće nuklearku :/

tako je bilo i na Xperiji U prije nego je izasao ICS...tjedan prije je poceo bas ekstremno stekati, u bilo kojoj funkciji. Ja mislim da Sony moze na neki nacin upravljati nasim mobitelima. Meni SL isto zna smrznuti pri navigaciji (bez flash playera)...ocajno. Polozio sam puno nade i vjere u Sony, ali nista od svega toga...kao prvo me jako smeta sto obecaju da ce JB izaci uskoro, ali od tog "uskoro" niti "U" ne vidim. Apple tocno odredi kad ce izaci novi proizvod/software, i korisnici znaju tocno koliko trebaju cekati. Samsung je isporucio JB na SGS2, uredjaj stariji god dana od Xperie S. Xperia S je model koji bi morao biti u rangu SGS3. Ovaj zadnji bude dobio android 5, a S nece dobiti niti poboljsanu verz JB, vec moramo biti sretn iako dobijemo 4.1.2. Cemu slozi kamera od 12 mpx, kad software reducira Mb slike, i time i kolicinu detalja? Ali glavna stvar sto me razbjesnila danas je ekran. Sa samim lcdom sam zadovoljan, stvarno jesam. Jucer ga usporedjujem sa SGS3, i stvarno ima puno bolje boje. Ali stvar koju ne kuzim je zasto kao svi ostali, ne stave oleografsku tekucinu na ekran nego te njihove folije koje se ograbu samim pogledom? Na stranu sto sa tom njihovom folijom, 3 donje tipke rade svaka 3-4 puta...kad bi ju pogodio od prve, bio bi presretan. Ali ona se izgrebla sto su mi traperice imale malo tvrdi konac {#}. Ja koji sam inace zaludjen bistrim i cistim ekranima, to nisam mogao gledati, tako sam skinuo tu foliju ali naravno, staklo stvara toliki otpor da bi mi se koza odvojila od nokta da sam malo snaznije prosao prstom po ekranu. Da ne pricam koliko bi tragova bilo samo nakon sto bi par puta taknuo ekran. I tako odlucio ja kupiti novu foliju, i kao sto svi znate, prakticki je nemoguce staviti istu bez da ostane malo prasine. I tako sada imam mobitel kojemu ekran izgleda kao sir emmentaler, zbog kolicine prasine koja je ostala ispod. Cak sam screen protector stavljao u kupaonici, znaci mjesto gdje ima dosta vlage, gdje prasina znatno manje leti...za 2-3 mj sam cak mislio kupiti Z, ali nazalost zbog takvih ekrana, to se nece dogoditi. Xperie su mi stvarno savrseni po design-u vanjskog mobitela, po izgledu sucelja. Na to dajem cistu peticu. Ali mobitele sa takvim staklom na ekranima stvarno nije dopustivo prodavati. Jedino sto mi preostaje je rijesiti tu Xperiu i kupiti HOX ili SGS3 ili iPhone5...iako su mi ruzniji (osim iPhona), jajasti, sa touchwizom ili sense-om takodjer bas ruznim (meni osobno), ili poputn iPhona, sa prilicno zatvorenim sustavom, barem znam da cu od njih dobiti ugodno koristenje mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 14:53 (Matijasever).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

slazem se s tobom. ja cu uzeti iphone5 zbog dimenzija.

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Ja mjenjam svoju za SGS2 ili HOX ili iP4S več mi je dosta i tipki i iščekivanja JB

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia S

jos bi dodao da na mobitelu placenom 4000kn, kuciste ne smije skripati...straznji poklopac, ako malo stisnem na mjestu gdje je HDMI ulaz, skripi kao da je neka jeftina plasticna igracka. Prijatelj ima jadni Galaxy mini 2 i taj je cvrsci...prejadno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Made in China. 

13 godina
neaktivan
Dobro sad pretjerujete. Meni nista ne skripa , tipke hvataju iz prve . Sve radi super bez lagova i stekanja gasenja itd. Jedino mi ide na zivce to cekanje sa jelly beanom. Ne mozete sad pricat da hardwer los.problem je u softveru i tu nema pomoci. Em je andorid dosta bugovit em sonyu treba puno da plasira nove verzije.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice