Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.283
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jbg, takav sam. Kada nesto primjetim, onda ne odustajem od toga. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

da se niste uvatili tog pritiskanja ekrana ja nikad nebi skuzio za to da se malo boje preljevaju, al ne smeta mi to nimalo jer kod normalnog koristenja tog nema

6 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony Xperia S

Ne bi to trebao niti primjetiti da normalno koristiš ekran. To je touchscreen, a ne pushscreen. {#}

magistar prava
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ma samo sam pitao za razliku, jer toga kod iPhone.a nema...Ma ok..

Samo smo se krivo razumjeli, vi mislite da kada stisnem  sa prstom, da se samo na tom djelu pojavi fleka, ali meni zabljesne cijeli ekran. Kao da sam sa necim vecim stisnuo preko cijelog ekrana pa se pojavi bijela fleka, ali ja samo malo stisnem bilo gdje i zabljesnuti ce cijeli ekran. Valjda vam nisam dobro objasnio..

Znam i ja da je normalno, kada pritisnes jace, da se na tom mjestu pojavi mali bijeli kruzic od prsta, ali nije to kod mene problem.

0 0 hvala 0
16 godina
Karlovac_047 kaže...

Daj mi samo recite, ona ima ekran ekran kao HTC one X ? Mislim, jer kada se malo jace stisne ekran, onda se onako vidi kao preljev boje

Nije previše vezano zaovu temu, ali čisto da se nadovežem.

Da ljudi ne bi pomislili da One X ima takav ekran.

One X na čijem ekranu dolazi do prelijevanja boje, je One X sa problemom.

Imao sam One X i koliko god stiskao po ekranu, kolko god jako, nigdje ni truna promjene boje.

A o problemu koji si očito imao, bilo je dosta rečeno u samoj temi o navedenom uređaju.

Da ne bude totalni off, za Xperiu ne znam, jer je nisam osobno posjedovao.

Držao sam je u ruci 10ak minuta, ali nisam nasilno pritiskao po ekranu.

Ali normalnim korištenjem u tih 10 minuta, nisam primjetio ništa neobično oko ekrana.

14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Karlovac_047 kaže...

Daj mi samo recite, ona ima ekran ekran kao HTC one X ? Mislim, jer kada se malo jace stisne ekran, onda se onako vidi kao preljev boje

Nije previše vezano zaovu temu, ali čisto da se nadovežem.

Da ljudi ne bi pomislili da One X ima takav ekran.

One X na čijem ekranu dolazi do prelijevanja boje, je One X sa problemom.

Imao sam One X i koliko god stiskao po ekranu, kolko god jako, nigdje ni truna promjene boje.

A o problemu koji si očito imao, bilo je dosta rečeno u samoj temi o navedenom uređaju.

Da ne bude totalni off, za Xperiu ne znam, jer je nisam osobno posjedovao.

Držao sam je u ruci 10ak minuta, ali nisam nasilno pritiskao po ekranu.

Ali normalnim korištenjem u tih 10 minuta, nisam primjetio ništa neobično oko ekrana.

Ma malo sam se previse zaigrao sa njime, pa sam trazio svaku piknicu.. Ah, kada se dijete zaigra {#}

13 godina
neaktivan
Cini se da ti je podvalio mob. Tko bi bez razloga xs prodavao nakon 3 mj .
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
Cini se da ti je podvalio mob. Tko bi bez razloga xs prodavao nakon 3 mj .

Glupost na kvadrat...možda nije zadovoljan pa ga se želi rješiti.

Htio sam i ja svog prodati, a bio je potpuno ispravan.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Zasto si ga htio prodat? Sto ti nije valjalo?
13 godina
protjeran
Sony Xperia S

Ja trenutno prodajem xperiu SL kuljenu prije mj dana. Sve valja, osim bijele boje koja pobire svaku minimalnu mrlju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ma sve je u redu sada. Naviknuo sam se na ekran. A ima ljudi koji su opsjednuti sa manama mobitela, pa traze najsitniji kvar, kao ja. Ali, smirio sam se, tako je to kada kupis polovan mobitel pa te zanima sve i svasta.. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
Zasto si ga htio prodat? Sto ti nije valjalo?

Jer sam prije njega imao iPhone 4 koji je radio super fluidno, a onda me ovaj bio razočarao. Bio je nerijetko spor, i znao je stvarno gadno zaštekat...nekad mi se znao i restartat.

Otkad je doša onaj update u prvom mjesecu, mobitel radi ko violina.

17 godina
Sony Xperia S

Xperia S uskoro opet u ponudi t-coma.

Zašto je to bitno? Zato što to znači da će netko potpisati ugovor i prodavati uređaj po manjoj cijeni a sa računom i garancijom. E to sam čekao.

magistar prava

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Explorer ti moras shvatit da je problem kod trzanja stekanja i ostalog do andorida a ne do mobitela , znaci softver je bugovit . Isprobao sam sve mobitele sto su bili u hrv i i najbolji koje sam imao u rukama ( htc one x i samsung galaxy s 3 su mi znali trzat i izbacivat prisilno zatvori. ). Da npr sony samsung htc rade na iosu kakvi bi to strojevi bili. Meni najbolje radi win phone. Al ne volim takav dizajn. Nokia 820 lumia me odusevila .
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

ali i dalje je kljucna cinjenica da je android i dalje jedini os koji se moze koristiti na tim mobitelima, dok se nebude imalo izbora kod os-a problem je cijelokupan uredaj odnsono ciljano os

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja vjerujem da ce se kroz 2-3 god koristiti dr softveri. Jucer sam gledao firefox os na xperiji e. Samsung zavrsava tizen. Google kupio motorolu. Mozda ce samo motorola bit na andoridu. Ostali svatko na svom. To bi bilo i najbolje
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
Explorer ti moras shvatit da je problem kod trzanja stekanja i ostalog do andorida a ne do mobitela , znaci softver je bugovit . Isprobao sam sve mobitele sto su bili u hrv i i najbolji koje sam imao u rukama ( htc one x i samsung galaxy s 3 su mi znali trzat i izbacivat prisilno zatvori. ). Da npr sony samsung htc rade na iosu kakvi bi to strojevi bili. Meni najbolje radi win phone. Al ne volim takav dizajn. Nokia 820 lumia me odusevila .

Pa koji se sustav pokreće na ovom mobu, Symbian {#}

Kužim ja sve, ne trebaš mi objašnjavat. Odgovorio sam ti na pitanje, a ti ode nadugo i naširoko.

13 godina
protjeran
mile1989 kaže...
Ja vjerujem da ce se kroz 2-3 god koristiti dr softveri. Jucer sam gledao firefox os na xperiji e. Samsung zavrsava tizen. Google kupio motorolu. Mozda ce samo motorola bit na andoridu. Ostali svatko na svom. To bi bilo i najbolje

Ne daj Boze veceg zla...hahah kakav firefox...ako ce mi Sony preci na to ruglo, morat cu ih napustiti...teskog srca, ali na firefox se necu prebaciti...dovoljno je pogledati im taj bezvezni browser...Chrome je po meni sveukupno najbolji, IE 10 na 8ici je najbrzi, a Opera je najprestizniji...firefox bi se nekuda ubacio ali nikako ne uspjeva..

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

stara vijest. ICS radi dobro odavno na SXS :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 17:10 (smor).
17 godina
smor kaže...

stara vijest. ICS radi dobro odavno na SXS :)

ono šta je pjesnik tia reć, je da JB nema iako je po nekim izvorima već triba bit :(

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
neaktivan
Ja se jb radujem samo zbog brojcanog postotka baterije gore desno . Precaca brzih postavki u notification baru i pop up biljeski i digitrona
17 godina

Znaš da to sve možeš imati i na ICSu?

13 godina
protjeran
JB donosi brojna poboljsanja. Kamera bude brza i kvalitetnija, cijeli sustav bude fluidniji, i jos nekih dodatnih poboljsanja.
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Gore sam se bio našalio da možda neće doći JB, ali sad sam pomalo i "zabrinut" jer iz Sonya ništa ne govore, pa nije vrag da će nan odgodit za 6 misec i onda reć da model više nije aktualan i da neće izdat update za njega -.-

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

dejo , imao sam notification toogle, pa mi je usporavao mob, a ako nades program koji gore desno stavi postotak baterije ja ga odma instaliram i tebi dam 1000 kn, sta mi znaci widget ili gore lijevo postotak....

a da mogu imat pop up digitron i biljeske neznam 

1 0 hvala 0
14 godina
mile1989 kaže...

dejo , imao sam notification toogle, pa mi je usporavao mob, a ako nades program koji gore desno stavi postotak baterije ja ga odma instaliram i tebi dam 1000 kn, sta mi znaci widget ili gore lijevo postotak....

a da mogu imat pop up digitron i biljeske neznam 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2093793  i ima ih još ohoho.

brzinski sam zaradio tisucinku...na PP ti posaljem broj racuna di mozes pare uplatiti :))

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
zasto mi nisi naljepio link kako mogu imat vec sad jelly bean na xperii ? stvarno nisam znao da se mob moze rootat i sve to stavljat

0 1 hvala 0
17 godina

Vjerovatno nije shvatio da pitaš za original update :-D

magistar prava
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pac ti je stvarno krcat tim mogućnostima,možeš prilagoditi mobitel u mali milijun načina.

Zato sumnjam da ću stavljati službeni ROM na tacnu,s ovim mogu čak izdurat 2 dana na jednom punjenju,

ne šteka,bolji je i ružniji što se tiče ikonica,no i to će se riješiti :D

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice