Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.626
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
lmutak kaže...

To dobis sa odredenim temama prek go luncher appa (neke teme imaju bas da je samo jedna baterija sa postotkom(a ne da je jedna sa postotkom+druga obicna)),

ja imam ovak to rijeseno (vidi sliku),

a pogledaj si i razene battery appove........

Kako se zove ovaj widget na screenshotu s lijeve strane sa cpu mhz, temperaturom baterije i količinom slobodnog rama.

Meni neda update koji spominjete! Ima tko istih problema i ako je riješio, kako?

13 godina
neaktivan

+1 Isto mi neće povuć ovaj novi update...{#}  Može neko link da nekako povućem sa neta pa da ga preko kompa ubacim u mob (ako je to moguće)?

EDIT: Kada ga spojim na komp i tražim update piše da je ,,up to date,,  Quote:Latest available software: 6.1.A.2.45   Release date: 2012-09-03

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 11:06 (ExStazy).
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Eto, ista stvar i meni piše :(

I zna li tko riješenje kako ukloniti widget, trebaju mi 3 a dva bzvz. stoje.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

nije ni meni tilo automatski, nego na linku koji je kolega postavia na prošloj strani

ima tekst na eng i taman poviše prve slike link za download!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

Hvala ti. Ima li kakve šanse da ako mi se ne sviža da vratim stari home screen?

EDIT: I kada napravim sigurnosnu kopiju, gdje se ona sprema? U koju mapu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 11:59 (ExStazy).
16 godina

Misliš da ga resetiram na tvorničke postavke ili ugasim pa upalim?

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 12:08 (Pislje).
17 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Hvala ti. Ima li kakve šanse da ako mi se ne sviža da vratim stari home screen?

EDIT: I kada napravim sigurnosnu kopiju, gdje se ona sprema? U koju mapu?

Uninstall upadates na xperia home app.

ako misiš na backup and restore sprema ti na SD karticu, doduše meni je na SXU taj folder vidljiv tek nakon što ugasim i upalim mob.

13 godina
neaktivan

Ma ne nego recimo sada stavim ovaj novi home screen i ako mi se ne svidi, mogu li kako vratiti stari home screen?   Hvala.

EDIT: Evo stavio home screen, dobro je. Samo još jedno pitanje. Netko me zove, ja mu odbijem poziv onim porukama dolje, ali njemu to ne dođe nego samo čuje onaj klasični zvuk od*eba i to je to. U čemu je problem? Čemu služe te poruke?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 14:08 (ExStazy).
15 godina
Sićo kaže...
lmutak kaže...

To dobis sa odredenim temama prek go luncher appa (neke teme imaju bas da je samo jedna baterija sa postotkom(a ne da je jedna sa postotkom+druga obicna)),

ja imam ovak to rijeseno (vidi sliku),

a pogledaj si i razene battery appove........

Kako se zove ovaj widget na screenshotu s lijeve strane sa cpu mhz, temperaturom baterije i količinom slobodnog rama.

Meni neda update koji spominjete! Ima tko istih problema i ako je riješio, kako?

SYstem stats widget

Dal netko zna kako se brise backup?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
14 godina
neaktivan

.semc-fullbackup je ime foldera gdje se spremaju backupovi.

Po datume su sortani u foldere odabereš koji hoćeš i deletaš. 

Ja koristim root explorer za druge file managere neznam dali vide taj folder.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pozdrav.znate li mozda sadasnju cijenu?

0 0 hvala 0
15 godina
dagy17 kaže...

pozdrav.znate li mozda sadasnju cijenu?

cca. 2200kn na njuškalu naravno (nov, zapakiran,...)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
13 godina
neaktivan

zahvaljujem {#}

17 godina
ExStazy kaže...

Ma ne nego recimo sada stavim ovaj novi home screen i ako mi se ne svidi, mogu li kako vratiti stari home screen?   Hvala.

EDIT: Evo stavio home screen, dobro je. Samo još jedno pitanje. Netko me zove, ja mu odbijem poziv onim porukama dolje, ali njemu to ne dođe nego samo čuje onaj klasični zvuk od*eba i to je to. U čemu je problem? Čemu služe te poruke?

Evo ja danas probao s odbijanjem poziva tim poruka i radi sasvim ok,dođe nakon 10 sekundi poruka koju sam poslao.Pa neznam zašto tebi ne radi.

Ionak tu opciju rijetko koristim(prvi put na xperii s zato kaj sam je dobio prošli tjedan)

Btw ste vidjeli da je na Xperii T krenuo JB updejt.

Naravno prvo na Xperii T jer je ipak Bondov mob :).Dok mi sa Xperiom S možemo čekat još par mjeseci..

Zna li netko kako ući u recovery od xperie S.Rootal sam ga nekidan preko ovog ali neznam postupak kak ući u recovery kad prvi put imam xperiu.

Prije sam imao Htc One X.Budem za par dana napravil usporedbu između dva mobitela.

15 godina
Sony Xperia S

prvo moras instalirat recovery...i u njega se ulazi tako da ugasis mob i upalis ga i cim osjetis vibru kad stisnes gumb za paljenje stisci tipku volume down dok ti  ne ude

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nezz na kojem njuskalu si ti nasao nov zapakiran za 2200

15 godina
mile1989 kaže...

nezz na kojem njuskalu si ti nasao nov zapakiran za 2200

Evo ti primjer: 2200 kn :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
13 godina
neaktivan

to je bas sigurno i pouzdano, prodaje 2 mobitela, kako je doso do njih i ostalo te ne zanima, haha mogu ja napisat nov zapakrian i ukraden :) svi ostali daju za 2400-2500 jedino on za 2200. ako to nije sumnjivo nezz sto je :)

15 godina
mile1989 kaže...

to je bas sigurno i pouzdano, prodaje 2 mobitela, kako je doso do njih i ostalo te ne zanima, haha mogu ja napisat nov zapakrian i ukraden :) svi ostali daju za 2400-2500 jedino on za 2200. ako to nije sumnjivo nezz sto je :)

Ja: Jel mobitel ukraden?

Prodavač: Da, evo sad sam ga bas maznuo liku sa stola u kaficu.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 22:25 (gamer001).
15 godina
Sony Xperia S

Pozdrav, volio bih cut vasa misljenja oko moje dileme: Samsung Galaxy S2 vs. Sony Xperia S, pa samo da naglasim da mi ekran ne igra veliku ulogu, ali ne bih volio da mobitel imalo steka, oba mobitela imaju vrhunsku kameru, ali bih htio da mi kazete par stvari i o tome, te molim vas da mi malo kazete o dobrim i losim stranama oba mobitela (npr. baterija, los wi-fi, kvarljivost...). Nije da nisam procitao 20 reviewa po netu, ali htio bih cut misljenja ljudi kojima vjerujem. Hvala! {#}

P.S. Ako ne mislite argumentirat evo bar glasajte. Hvala svima i oprostite za dupli post.

18 Sony Xperia S
2 Samsung Galaxy S2
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 22:43 (gamer001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

evo moja ne trza ni nista, bilo je par sitnih bugova u softveru al jednokratno sve se unormaziralo , izasao je novi launcher sad radi jos lijepse i fludinije, nema mana bas nekih , kamerom sam zadovoljan i svime ostalim , baterija isto , sve bas sve je super nema mane. i JB ces cekat do 4 mj negdje po najavama, valjda bi ga do tada trebali usavrisit. ako zelis kupi onda onu za 2200 kn na njuskalu al to mi je sumnjivo, pozz

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
gamer001 kaže...

Pozdrav, volio bih cut vasa misljenja oko moje dileme: Samsung Galaxy S2 vs. Sony Xperia S, pa samo da naglasim da mi ekran ne igra veliku ulogu, ali ne bih volio da mobitel imalo steka, oba mobitela imaju vrhunsku kameru, ali bih htio da mi kazete par stvari i o tome, te molim vas da mi malo kazete o dobrim i losim stranama oba mobitela (npr. baterija, los wi-fi, kvarljivost...). Nije da nisam procitao 20 reviewa po netu, ali htio bih cut misljenja ljudi kojima vjerujem. Hvala! {#}

P.S. Ako ne mislite argumentirat evo bar glasajte. Hvala svima i oprostite za dupli post.

Evo tu kraj sebe imam jedan i drugi uređaj pa ti mogu odmah usporediti što te zanima.

Ugl. Xperia je nešto brža, ima brži internet, bolju kameru, kvalitetnije je napravljena, puno bolji ekran i puno jača svjetlina ekrana.

Baterija ti nešto duže traje na S II, dok je wi-fi tu negdje. Kvarljivost ti je svugdje prisutna tako da tu kategoriju ne trebaš gledat.

Ako te još šta zanima samo pitaj.

15 godina
explorer 4 kaže...
gamer001 kaže...

...

Evo tu kraj sebe imam jedan i drugi uređaj pa ti mogu odmah usporediti što te zanima.

Ugl. Xperia je nešto brža, ima brži internet, bolju kameru, kvalitetnije je napravljena, puno bolji ekran i puno jača svjetlina ekrana.

Baterija ti nešto duže traje na S II, dok je wi-fi tu negdje. Kvarljivost ti je svugdje prisutna tako da tu kategoriju ne trebaš gledat.

Ako te još šta zanima samo pitaj.

Hvala na savjetu, jedino me jos zanima mogucnost rootanja i "redovitost" updejta, te ponasanje u igrama, ali po svemu sudeci xperia je moj sljedeci mob.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

U igrama je Xperia također nešto bolja, zato jer su iz proca i grafike iscjedili najviše što se može.

Također, radi boljeg ekrana igre ljepše izgledaju.

Za root ti neznan jer ga nisam još radio.

4 0 hvala 1
15 godina
Sony Xperia S
rootat je nesto najlakse sto moze bit na ovom mobitelu...
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

dns instaliram onu aplikaciju box, koja nama koji imamo sony uredaje nudi 50 gb prostora, i tako se logiram i na kompu i idem ubacit filmic od 700 mb i neda mi , trazi me da platim, da je moja datoteka veca od 2 gb a nije, tako da ne razumijem bas o cemu je rijec, probao sam samo sliku stavit i to je savresno uspjelo , a film neda, nego mi nudi nekakav premium od 15 dolara da instaliram, kaj ce mi 50 gb ako ih nemogu imat, niej mi bas jasno , moze pomoc oko toga, ako ste upoznati :)

to je zato jer za nas koji smo dobili free 50gb prostora s xperiama itd. maximalna veličina fajla iznosi 250mb

17 godina
Sony Xperia S

taman spoia mob  na komp i izbaci update, sve u redu osim jedno blue screena, al nikako update da napravi.

Stavi onih 5 koraka, ja uradim, al ne ide, me,an pojma, a kad idem preko njega piše da je sve ažurirano kako treba!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Makić kaže...

taman spoia mob  na komp i izbaci update, sve u redu osim jedno blue screena, al nikako update da napravi.

Stavi onih 5 koraka, ja uradim, al ne ide, me,an pojma, a kad idem preko njega piše da je sve ažurirano kako treba!!

Ako misliš na onaj update za home screen, to trebaš povuć sa link koji je postan malo niže...

17 godina
Sony Xperia S

Trebali ste vidjet kakvim sam ja problema imal s Xperio S,naravno mojom krivnjom.Mob je u odličnom stanju,gotovo pa da nema crtice..

I onda u ponedjeljak kad dođem doma ujutro nakon pijančevanja po klijeti kod frenda idem si napravit čaj i onda ga stavim ispod kreveta i krenem spavat,al sam bio tako pijan da toga slabo sječam da mi je mob upao u čaj {#} I onda to vidim uzmem mob,bio je ugašen ekran pa mu nije mislim ništa bilo..

Ujutro se zbudim i uzmem mob da si pogledam stvari neke..i onda vidim kad mi je svjetlina zaslona bila oko 30% da je jedan dio ekrana tamniji od drugog,stavim na 100% zaslon i ne vidi se..I vidim zove kasnije frend,javim se ali on tvrdi da me ne čuje,onda sam skužio da je krepal mikrofon...Onda malo proklel i chilao da vidim kaj mogu napravit..Za par sati kasnije vidim mob radi ok,ali se na ekranu ništa ne vidi,upaljen mob i sve radi,kamera ali ne vidim kaj radim kad je ekran crni mada je upaljen!!

I ništa onda idem ga par puta soft restorat,nejde,par puta ga restartam(logo od Sonya i Xperie se vide,ekran i dalje ništa)otvorim kućište iza i vidim vodu dolje i prije ga obrišem,malo ostavim...idem po fen malo to osušim i mislim si ok,budem ga malo ostavil...

Ali ništa,već je bilo oko 2 sata,idem probat ga na garanciju vratit,valjda mi budu dali neki zamjenski mob jer mi je trebal mob,svi podaci su mi na njemu,kontakti,poruke..srećom bar sam imao backup..ak zatreba..Ali Vip centar ne radi,onda i njima malo sve po spisku proklem..

I onda kasnije molim ukućane da mi netko posudi mob,ali na naravno ne primaju moju karticu...

I onda se kasnije idem prošetat i mislim si kak sam mogo mob razjebat??I onda kad dođe doma idem probat još jedanput vidim radi!!!Ali i dalje s tamnijom lijevom stranom i ledicom na home buttonu koji ne svijetli...

Ništa idem na doček,bar mi radi mob sam mislil..stavil 100% osvijetljenje  i kažem budem to poslije rješaval...

Ujutro dns opet dođem doma,malo prije kad sam išao doma s Trga vidim susjeda,malo popričamo i u tom trenutku vidim mob da pogledam koliko sati i vidim sve ok radi..Pozdravim i doma krenem i mislim si to vidim tak zato kaj sam tak pijan bil..Dođem doma,zdignem se oko podneva i pogledam mob i vidim sve radi ok!!!Kao prije,nazovem nekog,radi i mikrofon,i ekran i {#}...

Bar je dobro sve prošlo..

Sad malo ontopic.

Mob je stvarno odličan,odličnog izgleda,kamere,dobre kvalitete..Kad sam ga dobil idem pogledat na suncu kak se vidi.I odlično,tak sam se iznenadil,stvarno je dobra kvaliteta Ips ekrana s Hd rez.

Mislilm,da mob ima malo bolju podršku,da ima micro sd(mada mi je 32gb dosta),izmjenjivu bateriju(mada je baterija dosta bolja nego kod GS2,od One X-a nešto malo)da je malo lakši(mada mi odgovara kvalitetni dizajn i da nije kak GS2,da imaš osječaj kao da ne nosiš mob..)Bio bi idealan mob.Ali to su samo sitnice neke...

Želim vam Sretnu Novu Godinu i pozdrav..

2 1 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S
ccc trebo si ugasit, rastavit i ubaciti u posudu s rizom odmah i tako ostaviti par dana dok ne upije vlagu...ovo se cudim kako ti sad sve radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice