Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.738
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Uređaju tek izvađenom iz kutije se to ne bi trebalo dešavat. Nakon što 20-30 puta otvaraš poklopac počne klaparat, normalna stvar. 

Uostalom jednom kad staviš SIM i sd karticu unutru ni nemaš nekog razloga otvaraš osim ak ti se ne zablokira od te mjere da moraš vadit bateriju. To što ćeš jednom promjenit SD karticu ili Sim karticu, neće se niš desit.

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Iako, Xperia nema ni utor za Micro SD niti se baterija može vaditi tako da imaš još manje razloga za otvarati poklopac.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

Ako se nešto ekstremno desi, onda ga otvarat. inače uopće nema potrebe za tim. Ak se nešto zbloka Power button+Volume up.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
neaktivan
Kupi si maskicu nillkin , tanka, plasticna i lijepo izgleda tako da mos imat najklimaviji poklopac i neces nis primjetit , meni takoder normalno poklopac stoji nis se ne klima :)
17 godina
Sony Xperia S
Skida sam vec par puta i nista ne klima, tako da to nije problem.. A koliko sam ja bia gleda kad sam kupova niko bije ni ima takav problem
FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Ako netko iz Osijeka želi kupiti ovaj mobitel, link s njuškala vam je ovdje:

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-32-gb-bijeli-tvornicki-otkljucan-sve-mreze-osijek-oglas-6726231

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia S

Pitanje za korisnike koji imaju instalirani CM10 (FXP).

Znam mi se desavat da proximity sensor ne reagira nakon duzih razgovora.

Npr razgovaram 10 min i maknem mobitel sa uha, medutim ekran se ne pali.

Ima li ko slicnih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Evo uzeo sam na kraju Xperiu S crnu u Tele2 i oduševljen sam uređajem. Nemam nikakvih zamjerki i dobio sam ono što sam htjeo (ok bateriju, ne prevelike dimenzije uređaja da ne ispada iz džepa i sl., ok slušalice sa mobitelom).

Jedino se moram priviknut na osjetljivost ekrana jer je ovo drasticna promjena nakon nokie 5800. Meni je mob super!

edit: btw hvala svima koji su pisali po ovom topicu i pomogli oko zaključka ;)

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 17:26 (D.N.R.).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia S

Jel ima neko problema da upali wifi i da mu se nece pokazati ona ikona gore da je wifi uključen. I kada se hoću doma spojiti na bežičnu mrežu stisnem na connect ali se ništa ne dogodi?

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

uvik mi se prikaže, bilo je par puta da me nije tilo spojit, al samo bi isključia i uključia wifi i sve super

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

Jel ima neko problema da upali wifi i da mu se nece pokazati ona ikona gore da je wifi uključen. I kada se hoću doma spojiti na bežičnu mrežu stisnem na connect ali se ništa ne dogodi?

Resetiraj router

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Sa novim updateom (Sony Xperia home launcher – version 5.1.S.0.0) pocetni zaslon dobija nekoliko dodatnih opcija npr. dodavanje vise zaslona, ali najvaznije je da nema vise zastajkivanje prilikom skrolanja pocetnog zaslona. Sve u svemu veoma dobara nadogradnja

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
lmutak kaže...
Pislje kaže...

Resetiraj router

To i ja mogu potvrdit da je do routera jer i meni se isto ne zeli ponekad spojit ili ako se spoji kaže da je limited connectivity. Ali nije samo da router ima problema sa mobitelom nego i sa laptopom također.

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
13 godina
neaktivan

gdje da skinem taj launcher ?

13 godina
mile1989 kaže...

gdje da skinem taj launcher ?

->ukljucis wifi

->postavke

->o telefonu (zadnje ovo sta imas)

->ažuriranje softvera

{#}

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

http://www.xperiablog.net/2012/12/23/new-sony-xperia-home-launcher-version-5-1-s-0-0-leaks/

nemam ja wifi mrezu, a mb sam potrosio haha, 
 isto je ko i ovo gore sto sam nasao ?  

0 0 hvala 1
13 godina
Sony Xperia S

e to je to...jako mi se svida novi taj look...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kako mogu ukloniti widgete, imam 2 viška koji mi stvarno za ništa ne služe.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S
Skinija i ja novi home, ocekiva sam cak i vise! Samo nek ide korak po korak i naprave dobru stvar :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa drzis na widgetu i povuces dolje u kantu za smece 

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jeste vidli da se mogu raditi mape unutar menija :)

1 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S
Kako mis mape(folder), ja sam moga uvik imat folder na ovom pocetnom, al ako je u izborniku di su sve aplikacije onda me to zanima kako?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

pa drzis na widgetu i povuces dolje u kantu za smece 

Meni se ta kanta za smeće ne pojavi, već izbaci onaj gore plus za dodavanje aplikacija na zaslon.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

kada udes u meni di su ti sve aplikacije, povuces jednu i stavis ju na drugu i imas mapu ....

... widgete tako brises u kantu za smece, a ako mislis na deinstalaciju aplikacija onda idi postavke->aplikacije-> na odredenu aplikaciju i onda ju deinstaliraj :)

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pozdrav. jel mi moze netko reci kako da pored baterije dobijem brojčani status baterije u postocima. vidio sam to na nekim uređajima sa jelly beanom, jel to samo na spomenutom androidu ili...?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Skini battery widget s marketa, pa ces u gornjem lijevom kutu dobiti postotak baterije.

0 0 hvala 0
17 godina
mile1989 kaže...

kada udes u meni di su ti sve aplikacije, povuces jednu i stavis ju na drugu i imas mapu ....

... widgete tako brises u kantu za smece, a ako mislis na deinstalaciju aplikacija onda idi postavke->aplikacije-> na odredenu aplikaciju i onda ju deinstaliraj :)

odlično, sad bar neće bit 5 strana menia!!

15 godina
Sony Xperia S

Zeloi bi napravit novi backup al ih imam vec 2,kako da izbrisem postojeci backup?

Novi Sony Xperia home launcher je gro dobar.....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 15:27 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da imam to, zanima me ovaj na kojem je u desnom kutu pored ikonice baterije brojčani prikaz...

15 godina
Sony Xperia S

To dobis sa odredenim temama prek go luncher appa (neke teme imaju bas da je samo jedna baterija sa postotkom(a ne da je jedna sa postotkom+druga obicna)),

ja imam ovak to rijeseno (vidi sliku),

a pogledaj si i razene battery appove........

Battery widget Battery widget
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 16:51 (lmutak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice