Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.588
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ako imaš custom ROM,onda ti uvijek izbaci da ti treba update,no

začuđuje me što kod 6.1.A.2.45,zadnje verzije,opet izbacuje da je

update spreman?
Možda bug na softveru,ili će 4.1 izaći ubrzo?

No,primjetio sam dosta usporenja u zadnje vrijeme,mislim da mi je mobitel zreo

za modifikacije.Iskreno žalosno,pogotovo kad vidim ljude u S3 ili HOX temi kako se žale

da im mobitel šteka.Znao sam da je Android loš po pitanju optimiziranosti,ali pobogu 

nadao sam se da je to samo na LowEnd uređajima,dok sad vidim da je to svugdje.

Blaženi WP,koji na 2x slabijem hardveru ide puuuuuno bolje od Androida na jačem. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 1:03 (pandza94).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

ne razumijem kakav ti mobitel zelis, da ne steka, pa kupi najbolji komp sa i7 procesorom, 8gb rama teru hard i nez kaj ne i daj ga meni na 10 dana i nabacat cu ti toliko gluposti na njega da ce ti stekat a nece iamt ni jedan virus, pa naravno da ljudi nisu zadovoljno mobitelom kad imaju hrpu glupih nepotrebnih aplikacija koje nikad ne koriste, probaj imat samo one app koje korsits pa ti nece stekat. 

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

e pa to je najbolje sta mislim da mi nije nista ekstra pisalo nikakve oznake , brojke cak ni velicina updejta ,meni se cini sve isto , mozda je to taj bug? proces je trajao cca 15 minuta

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

koji bug ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Ako imaš custom ROM,onda ti uvijek izbaci da ti treba update,no

začuđuje me što kod 6.1.A.2.45,zadnje verzije,opet izbacuje da je

update spreman?
Možda bug na softveru,ili će 4.1 izaći ubrzo?

No,primjetio sam dosta usporenja u zadnje vrijeme,mislim da mi je mobitel zreo

za modifikacije.Iskreno žalosno,pogotovo kad vidim ljude u S3 ili HOX temi kako se žale

da im mobitel šteka.Znao sam da je Android loš po pitanju optimiziranosti,ali pobogu 

nadao sam se da je to samo na LowEnd uređajima,dok sad vidim da je to svugdje.

Blaženi WP,koji na 2x slabijem hardveru ide puuuuuno bolje od Androida na jačem. 

na to sam mislila..

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
15 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

ne razumijem kakav ti mobitel zelis, da ne steka, pa kupi najbolji komp sa i7 procesorom, 8gb rama teru hard i nez kaj ne i daj ga meni na 10 dana i nabacat cu ti toliko gluposti na njega da ce ti stekat a nece iamt ni jedan virus, pa naravno da ljudi nisu zadovoljno mobitelom kad imaju hrpu glupih nepotrebnih aplikacija koje nikad ne koriste, probaj imat samo one app koje korsits pa ti nece stekat. 

Pogledaj iPhone 3GS ili 4,s DUPLO slabijim hardverom,više nego duplo,imaju po tone aplikacije instalirane i opet su brzi,kakvi

su i sa jednom instaliranom?
Xperia S prije godinu dana je BILA HIGH END mobitel,po tvojoj logici Ivy Bridge procovi mogu trajat godinu

dana,poslije toga su krama ako staviš više od 2-3 igre na komp?

Android je užašan,to je činjenica i realno stanje,oko čijeg se popravka jedino trude xDA developeri...

Sramota i kapitalizam. 

Za cijenu koju sam platio za ovaj uređaj,očekivao sam PUNO BOLJU PODRŠKU I SUSTAV.
Žalosno je kad im treba pola godine da ti stave najnoviji softver na mobitel,i to obave tako traljavo

da je na kraju nikakav.Preostaje mi probat CM10.1 i CM10 od FXP Teama,ako ni to ne uspije,mijenjam je za

HTC 8S ili Lumiu 820 s nadoplatom.

Ne govorim da je loš mobitel,naprotiv,ekran i kamera su preodlični,hardver je više nego dovoljan,po meni je jedan od najljepših trenutno,baterija mi ne smeta,ali ga je softver

uništio do kraja. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 15:23 (pandza94).
13 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

P.S.Pogledajte Momax-ovu stranicu,imaju predobra kućišta za Xperiu S.
Metalna,dolaze s screen protectorom i krpicom za čišćenje,cijena prava sitnica

148HKD ili 28BAM,što se računa kao nekih 110Kn. 

Bijela XS+Crveni Case <3

Hvala za stranicu, odma si kupujem silver za crni XS {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
neaktivan
Vrlo jednostavno , kupi si iphone :)
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Premali ekran,mrzim iOS,učim se programiranju za Android.
No čini mi se da prvom prilikom mijenjam XS za WP8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pandza94 kaže...

Prema Sony-evoj stranici imam zadnji firmware,6.1.A.2.45,

dok mi PC Companion baca da imam update,i to veliki update.

Uređaj je kupljen carrierfree,bootloader nije otključan niti je rootan.

Ikakve informacije u vezi dotičnog 4.1 updatea? 

P.S.Pogledajte Momax-ovu stranicu,imaju predobra kućišta za Xperiu S.
Metalna,dolaze s screen protectorom i krpicom za čišćenje,cijena prava sitnica

148HKD ili 28BAM,što se računa kao nekih 110Kn. 

Bijela XS+Crveni Case <3

kolega pandza94 imam tu maskicu od momaxa (srebrnu ovu)mogu ti slikat ako zelis i nije metalna nego kineska plastika koja ti jedino sluzi da ne izgrebes zadnju stranu mobitela(kad 5 puta stavis mob na stol na srebrnoj se vide ostecenja tj.crte),i ne pase bas na mob,kada recimo lagano stisces zadnju stranu mice se i cvili lagano...evo tako da znate ostali ako mislite uzimat te maskice...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 22:24 (zvijerka).
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ovisi koju verziju imaš?
Znam da se nešto pod Momax-ovim imenom prodaje

na DX.com,tako da nebi bilo zabune? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pandza94 kaže...

Ovisi koju verziju imaš?

ako zelis mogu ti i filmic snimit kako skripi maska i da je od kineske plastike...(posebno pogledaj zadnju sliku)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 0:32 (zvijerka).
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Si je uzeo preko DX.a ili preko Momax-ove stranice?
Jer preko DX se to čudo prodaje za 16$,i kopija je naravno.

Dok na Momax-ovoj stranici košta 110kn,i za nevjerovat,kažu da je

od metala.Sad kome tu vjerovat?

No svejedno,hvala ti za input :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pandza94 kaže...

Si je uzeo preko DX.a ili preko Momax-ove stranice?
Jer preko DX se to čudo prodaje za 16$,i kopija je naravno.

Dok na Momax-ovoj stranici košta 110kn,i za nevjerovat,kažu da je

od metala.Sad kome tu vjerovat?

No svejedno,hvala ti za input :) 

pogledaj zadnju sliku na momax-ovoj stranici i pogledaj moju drugu,znaci isto,isto..uzeo sam preko ebay-a,pise ti metal look ili tako slicno nesto,ali nije metalna...evo da se ne zaje*ete kao ja...

jos nesto na racunu je njihova adresa i doslo mi je direktno iz hong-konga...tako da sumnjam da je kopija jer se sve slaze i QR code i ostalo...

14 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Zna tko kada bi mogao official JB ?

Btw danas sam kupio Xperiu S, prezadovoljan sam zasada ! :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Sutra vjerojatno dobivam xperiu s pa me imam par pitanja. Znacio htio bih na mobitel stavit cyanogen mod pa ako ima netko tko bi me mogao polako korak po korak uputiti kako se to radi. I ako se ikada zelim vratit na stock jeli to moguce bez tragova da je na njemu bio custom rom?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zvijerka kaže...
pandza94 kaže...

Ovisi koju verziju imaš?

ako zelis mogu ti i filmic snimit kako skripi maska i da je od kineske plastike...(posebno pogledaj zadnju sliku)

@zvijerka Hvala ti puno, dan mi je falio da je kupim!!! Ali primamljivo je. Sad mi treba neka maskica, neznam što uopče da tražim.... I ako ima neko fora wallpapera za mob nek da link {#}

15 godina
neaktivan

PicSpeed Wallpapers,imaš na Play-u.

13 godina
ExStazy kaže...
zvijerka kaže...
pandza94 kaže...

Ovisi koju verziju imaš?

@zvijerka Hvala ti puno, dan mi je falio da je kupim!!! Ali primamljivo je. Sad mi treba neka maskica, neznam što uopče da tražim.... I ako ima neko fora wallpapera za mob nek da link {#}

nemas brige

evo ja sam htio kupiti NILLKIN, prica se da je kvalitetna maskica,tako da kad ogulim ovu momax do kraja,narucujem nillkin...

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

http://ioomobile.com/iooimages/Nillkin%20Super%20Shield%20Shell%20Hard%20Case%20for%20Sony%20Xperia%20S%20LT26i%20with%20Screen%20Protector%2006.jpg

evo ja imam ovakvu nilkin i stvarno je predobra, bolja 10 puta od gumene i dobro je ovo hrapavo iza jer mob lijepo stoji u ruci a ne klizi, nista se nije izlizalo ili izgrebalo , stvarno je savrsena

1 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...
mile1989 kaže...

Pogledaj iPhone 3GS ili 4,s DUPLO slabijim hardverom,više nego duplo,imaju po tone aplikacije instalirane i opet su brzi,kakvi

su i sa jednom instaliranom?
Xperia S prije godinu dana je BILA HIGH END mobitel,po tvojoj logici Ivy Bridge procovi mogu trajat godinu

dana,poslije toga su krama ako staviš više od 2-3 igre na komp?

Android je užašan,to je činjenica i realno stanje,oko čijeg se popravka jedino trude xDA developeri...

Sramota i kapitalizam. 

Za cijenu koju sam platio za ovaj uređaj,očekivao sam PUNO BOLJU PODRŠKU I SUSTAV.
Žalosno je kad im treba pola godine da ti stave najnoviji softver na mobitel,i to obave tako traljavo

da je na kraju nikakav.Preostaje mi probat CM10.1 i CM10 od FXP Teama,ako ni to ne uspije,mijenjam je za

HTC 8S ili Lumiu 820 s nadoplatom.

Ne govorim da je loš mobitel,naprotiv,ekran i kamera su preodlični,hardver je više nego dovoljan,po meni je jedan od najljepših trenutno,baterija mi ne smeta,ali ga je softver

uništio do kraja. 

Bla,Bla...

Radi čega je android užasan?Meni Xperia S radi sasvim solidno,bez laga,sve radi podmazano..Neznam stvarno kaj bi ti htio?

Nije možda Xperia S high end(hardverski i softverski) kao i One X i Galaxy s3 ali je jako dobar mob koji je dobro pozicioniran cijenom(oko 2 soma)

Pogledaj si kaj se nudi za 2000kn(koliko je prosječna cijena Xperie S)?Galaxy s2 ili Iphone 4?

Vjeruj Xperia S je dosta bolja od njih,od kojeg mobitela možeš očekivat još tipku za kameru,Itd?Ekran odličan,nešto je manji od One x kojeg sam imao,i ovih 4.3" mi odlično odgovara,ovi od 4.7 su jednostavno nezgrapni za koristit...Napokon je neki prozivodać koji je gura ove velike ekrane,da možeš kupit dosta jak mobitel(720p rez.,kamera dobra..).

Softver je ok,mada se vidi da Sony preferira novije modele s updejtima(da sramota da je već npr. One X dobio Jb u prosincu,a mi moramo čekat do proljeća.)

Ako si malo zahtjevniji korisnik evo ti moj savjet-Ostavi stock rom,nema tak puno dobrih romova za ovaj mob,rootaj ga instaliraj si neke tweakove koje možeš nać ovdje,stavi blocker za reklame i ostale aplikacije i uživaj :)

Teško budeš našao mob kao Xperia S.S dobrim hadrverom,tipkom za kameru,odličnim dizajnom i kvalitetom,baterijom koja je iznadprosječna,te s vrlo dobrim ekran(342ppi)i kamerom koju možeš modat preko xda da je još bolja..Možda sad npr. Iphone 5 ima odličnu kameru,ali kaj mu to vrijedi kad nema funckionalonsti(brdo opcija u kameri,trebaš upalit ekran da slikaš,dok na Xperii S samo držiš tipku za kameru i evo slika..)Itd..

I još da se može mobitel primiti u ruku za razliku od ovih tableta kao Galaxy S3 ili ovi novi s 5".

Phantom_RI kaže...

Zna tko kada bi mogao official JB ?

Btw danas sam kupio Xperiu S, prezadovoljan sam zasada ! :) 

U Travnju.Trebalo mi je 5 sekundi da nađem :).

Dok su neki već dobili Jelly Bean kao One X i Galaxy s 3,ovi iz sonya još odgađaju...Kod Sonya neznaš tko pije a tko plaća..Evo primjerice Xperiu S kad je predstavljena je bila prozvana od njih kao flaship godine,al im je to malo trajalo kad izmišvaljavaju neke sad overslokane verzije kao Sl ili slično pa smo na kraju mi koji smo morali dobit updejt u siječnju,sad budemo dobili u 4 mjesecu zbog tako puno novih mobitela predstavljenih prošle godine...

13 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

http://ioomobile.com/iooimages/Nillkin%20Super%20Shield%20Shell%20Hard%20Case%20for%20Sony%20Xperia%20S%20LT26i%20with%20Screen%20Protector%2006.jpg

evo ja imam ovakvu nilkin i stvarno je predobra, bolja 10 puta od gumene i dobro je ovo hrapavo iza jer mob lijepo stoji u ruci a ne klizi, nista se nije izlizalo ili izgrebalo , stvarno je savrsena

Aj još netko neka iskustva, jel fkt mi treba neka maskica, a ovo se čini jeftinu (12$) tako da bi moglo doć u obzir :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 14:55 (ExStazy).
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

po oglasima su 50kn i po ebayu 10kn oO Zašto plaćati više? oO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Rootao sam ga i stavio Entropy Seeder,čini se brži,ali vidit ćemo još.
Bootloader mi se neda otključavat,možda stavim AOSP 4.2 kad bude dostupan.

BTW Jelly Bean je 4.2 i 4.1,mi dobivamo 4.1 ili 4.2?

Bilo bi logčnije 4.2? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pandza94 kaže...

Rootao sam ga i stavio Entropy Seeder,čini se brži,ali vidit ćemo još.
Bootloader mi se neda otključavat,možda stavim AOSP 4.2 kad bude dostupan.

BTW Jelly Bean je 4.2 i 4.1,mi dobivamo 4.1 ili 4.2?

Bilo bi logčnije 4.2? 

Kada stize jelly bean?

16 godina
neaktivan

imao sam iste simptome,mutna slika i sve to pa mi je nakon jedno 2 tjedna riknula kamera. kada ju pokrenem pise samo fotoaparat ne reagira ili je samo crna slika,vracao sam na tvornicke postavke i ponovo instalirao softwer ali nista nije pomoglo. ako iko zna ista molim za pomoc

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Malo sam guglao i naišao na ovo:

This particular case is available in three colours (black, brown and red). We are reviewing the black version that probably works well on both the black and white Xperia S models.

http://www.xperiablog.net/2012/04/02/nillkin-super-shield-shell-for-xperia-s-review/

A jedan prodaje i druge boje kao i žuta, bijela, itd. Sad mene zanima dali to ima više modela ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chox kaže...

imao sam iste simptome,mutna slika i sve to pa mi je nakon jedno 2 tjedna riknula kamera. kada ju pokrenem pise samo fotoaparat ne reagira ili je samo crna slika,vracao sam na tvornicke postavke i ponovo instalirao softwer ali nista nije pomoglo. ako iko zna ista molim za pomoc

Pa ako imaš garanciju onda ga odnesi pa nek vide šta je.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
Sony Xperia S

Nabavio mobitel, moguce skidati "free" aplikacije a da se netreba rootati i slično?

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da. mislim preko 4Share apk

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice