Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.073
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
dejo6 kaže...

Kad zablokira ugasiš tako da držiš tipku za gašenje i tipku za pojačavanje glasnoće zajedno par sekundi. 

{#} hvala...

šteta što na bugu nema ljubavni status xD
13 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

Dakle ja imamam Sony Xsperiu S LT26i 32GB,zanima me dali tko koristi NFC,stvarno mi nije jasna ta funkcija...

Brijem da je to na foru ,,close touch,, ali nema niko tu funkciju blizu da mogu probat...:S

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Dakle, ovaj mob me danas ponovo naživcirao i neznam šta bi s njim.

Ujutro sam krenuo na put s vlakom, koji je trajao 5 sati. Pogađate, baterija je otišla za tih 5 sati, a igrice nisam palio.

Dakle, oko sat i pol sam slušao glazbu i bio na internetu ( na edge-u), pa onda sat vremena samo slušao glazbu i zatim krenuo gledati film koji traje 2 sata. I ono završi film, pogledam postotak baterije i totalno neugodno se iznenadim. Preostalo 4 %.

Baterija je otišla k vragu čini mi se.

Dal da nosim na garanciju.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

to je normalno majstore...ovo mi nekak vuce na to da se oces pohvalit kako ti je baterija izdrzala 5 sati totalno heavy usea

kakav ti je bio signal, osvjetljenje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

meni povuče bateriju ako ostane upaljen wi-fi kad odem van kuće a nema mreže..on stalno vrti traži a baterija ode..

šteta što na bugu nema ljubavni status xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

nezz sa stalno upaljenim ekranom i mrežom, cucat će ti da staviš bateriju iz auta...

ne mogu se potužit da je toliko loša baterija, jbga ako ga kolješ mora otić za tih 5 sati!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

to je normalno majstore...ovo mi nekak vuce na to da se oces pohvalit kako ti je baterija izdrzala 5 sati totalno heavy usea

kakav ti je bio signal, osvjetljenje?

Ako je ovo uspjeh za Android mobitele, neznam šta da kažem.

Makić kaže...

nezz sa stalno upaljenim ekranom i mrežom, cucat će ti da staviš bateriju iz auta...

ne mogu se potužit da je toliko loša baterija, jbga ako ga kolješ mora otić za tih 5 sati!!

Ma kakvi normalno, surfao sam na edge-u, svirala je glazba na pola pojačana, svjetlina 20 %, i film koji je trajao 2 sata.

Sramota.

Moram napomenuti da je iPhone 4 sa skoro istim tretmanom došao u Zagreb s 41 % baterije, uz 50 % svjetline.

Dakle, ili nešto s mobom nije u redu ili je Andorid tako neoptimiziran.

15 godina
Sony Xperia S

ima  ljudi  kojima  traje  baterija 5  sati  bez  da  ista  diraju  po  njemu...ovo  je  sasvim  normalno  da  nakon 5h  neprestanog  prckanja  ode  baterija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ima  ljudi  kojima  traje  baterija 5  sati  bez  da  ista  diraju  po  njemu...ovo  je  sasvim  normalno  da  nakon 5h  neprestanog  prckanja  ode  baterija...

Ma koji to mobitel drži 5 sati ?

Nije normalno sigurno, kad sam posudio galaxy s2 od starog, baterija je vidno bolja.

Neznam kako se vi zadovoljite s ovoliko jadnim trajanjem baterije i onda još kažete da je to dobro. Mislim to je katastrofa.

Ako ćete tako, evo vam i specifikacije kojima se proizvođać busa o izdržljivosti baterije.

Edge - 9 sati korištenja

muzika - 25 sati korištenja

video reproduciranje - 8 sati

S tim da sam ja 2 sata kombinirao muziku i internet.

15 godina
Sony Xperia S

Tolko traje ljudima koji imaju neke bugove a neznaju ih rijesit...
Npr. meni je govno od facebook aplikacije non stop punilo mobitel nekim sranjima tak da je cpu radio na 100% i trošio je 3G promet... Primim mobitel vidim da je dosta ugrijan ko poslije igranja neke zahtjevne igrice... Ugasim integraciju facebooka i opa baterija traje 1 dan umjesto 6 sati

A ovo sto su oni deklarirali da traje 9 sati na edgeu je ko kad volkswagen kaze da polo trosi 5,5 litara a zapravo vuče 7...
Velis putovao si vlakom, dakle mobitel je imao stalno odstupanje signala a on trosi puno vise baterije kad je signal slabiji dok oni sjede i testiraju a signal im je stalno isti

i kaj jel ti ovo prvi android? mislim neznam, nisam imao do sad nijedan da baterija dura 2 dana s normalnim koristenjem...galaxy s 2 moze i 650 sati izdurat u stand by a xperia s moze 430 sati....dakle normalno da ti je na galaxy s2 trajala osjetno dulje

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 11:11 (domac5).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Tolko traje ljudima koji imaju neke bugove a neznaju ih rijesit...
Npr. meni je govno od facebook aplikacije non stop punilo mobitel nekim sranjima tak da je cpu radio na 100% i trošio je 3G promet... Primim mobitel vidim da je dosta ugrijan ko poslije igranja neke zahtjevne igrice... Ugasim integraciju facebooka i opa baterija traje 1 dan umjesto 6 sati

A ovo sto su oni deklarirali da traje 9 sati na edgeu je ko kad volkswagen kaze da polo trosi 5,5 litara a zapravo vuče 7...
Velis putovao si vlakom, dakle mobitel je imao stalno odstupanje signala a on trosi puno vise baterije kad je signal slabiji dok oni sjede i testiraju a signal im je stalno isti

i kaj jel ti ovo prvi android? mislim neznam, nisam imao do sad nijedan da baterija dura 2 dana s normalnim koristenjem...galaxy s 2 moze i 650 sati izdurat u stand by a xperia s moze 430 sati....dakle normalno da ti je na galaxy s2 trajala osjetno dulje

Gledaj stari, kad deklariraju u Appleu, to je skoro pa točno, ima možda malih odstupanja.

Ako mi vjeruješ, prošle 4 godine sam svaki tjedan putovao busom po sat i pol, i tad sam imao iphone 4, jailbreak-an. Mogao sam bez straha otići s 6-7 % baterije i slušati cijelo vrijeme glazbu na 32 om-skim slušalicama, što dakako troši više bateriju nego one koje dobiješ uz mob (8 ili 16). I kad bi došao kraj puta ja bi imao 2-3 % baterije. To s ovom Xperiom mogu samo zamislit.

Sad ispada nekako da hvalim Apple i gadiom android, nije tako je*emu, ne bi prešao na Andorid da mi se ne sviđa.

Ma da, ovo mi je prvi Android. Ma nisam tražio da dura 2 dana, al da jedan put od 5 sati ne može izdržat, i onda u Zg moram u tramvaju više od pola sata slušat šta ljudi sve pričaju jer nema više baterije.

I da, ako mi možete objasnit, kako to da kad je sve pogašeno na galaxy s2 i na xperiji s, ovaj prvi ima 460 mb rama slobodno a potonji 340 :O

Na šta ih troši

13 godina
neaktivan

Čitajući vašu raspravu. Android ima mana (i sam ga imam) ali ima ih Apple. Iako im baterija traje, u drugim stvarima bolesnu sucksaju. Tako da nikada nećeš naći savršen mob, a uspoređivanje Apple i Andorid je pišanje u vjetar.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jel zna tko dal T-Mobile Xperia S ima unlockabilni bootloader ili ne? Thnx

dedicated to waiting.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Gledaj stari, kad deklariraju u Appleu, to je skoro pa točno, ima možda malih odstupanja.

Ako mi vjeruješ, prošle 4 godine sam svaki tjedan putovao busom po sat i pol, i tad sam imao iphone 4, jailbreak-an. Mogao sam bez straha otići s 6-7 % baterije i slušati cijelo vrijeme glazbu na 32 om-skim slušalicama, što dakako troši više bateriju nego one koje dobiješ uz mob (8 ili 16). I kad bi došao kraj puta ja bi imao 2-3 % baterije. To s ovom Xperiom mogu samo zamislit.

Sad ispada nekako da hvalim Apple i gadiom android, nije tako je*emu, ne bi prešao na Andorid da mi se ne sviđa.

Ma da, ovo mi je prvi Android. Ma nisam tražio da dura 2 dana, al da jedan put od 5 sati ne može izdržat, i onda u Zg moram u tramvaju više od pola sata slušat šta ljudi sve pričaju jer nema više baterije.

I da, ako mi možete objasnit, kako to da kad je sve pogašeno na galaxy s2 i na xperiji s, ovaj prvi ima 460 mb rama slobodno a potonji 340 :O

Na šta ih troši

Imaš u opcijama o bateriji i koliko ju šta troši pa pogledaj, znati ćeš odma što ti troši bateriju. I Iphone ti ima puno manji ekran pa je normalno da možeš duže gledati video na njemu. Za rame se nemoj sekirat, i nemoj sve gasiti.  Možda ti zato i potroši bateriju što gasiš aplikacije.

troublemaker kaže...

Jel zna tko dal T-Mobile Xperia S ima unlockabilni bootloader ili ne? Thnx

Nema.

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
explorer 4 kaže...

Na šta ih troši

Imaš u opcijama o bateriji i koliko ju šta troši pa pogledaj, znati ćeš odma što ti troši bateriju. I Iphone ti ima puno manji ekran pa je normalno da možeš duže gledati video na njemu. Za rame se nemoj sekirat, i nemoj sve gasiti.  Možda ti zato i potroši bateriju što gasiš aplikacije.

Ima manji ekran ali ima i 310 mah slabiju bateriju.

Ma ne gasim sve, to sam samo isprobao, pa mi je čudno iz kojeg razloga S2 ima više rama slobodno

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kada napunim mob  voltaža baterije je 4,151V a kada isključim punjač odmah pada na 4,127V.

Može neko pogledati na svoj mob i javiti. Thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s_vs_samsung_galaxy_s_ii-review-734p5.php

Na ovom linku imate test trajanja baterije. Gledanje videa potroši bateriju za 6:25 a iphone 4s traje 3 sata duže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sićo kaže...

Kada napunim mob  voltaža baterije je 4,151V a kada isključim punjač odmah pada na 4,127V.

Može neko pogledati na svoj mob i javiti. Thx

evo stavia punit bilo 3.66, a kad san uključia onda 3.88

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

evo da i ja prokomnetiram, tebi je greska u tvom mobitelu,cini mi se, putujem vikendom od karlovca do rijeke i potrosim oko 10% bateriju u busu, to je oko 2 h, sta se tice vieda nisam nikad gludo cijeli film na mobu pa tako da neznam kolko bi to trajalo, sto se toga tice mjenjaj autoprijevoznika, meni redovito vecernji autobusi kojima idem( autotrans ) pustaju dobre filmove, pa nemoram gleda na mobu :D, ali sta je je ovom baterijom sam jako zadovoljan, guta mi najvise net bateriju, tj net kad surfam , kad mob miruje , skoro pa nista ni ne trosi, tako da neznam cemu primjedmbe na mob, mozda je greska u tvom prvom punjenju ili kvar na tvojoj bateriji, ko sto je bio na mojoj x10i, sa 100% bi preko noci pala na 0 bez koristenja, promjenis bateriju sve normalno radi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

evo da i ja prokomnetiram, tebi je greska u tvom mobitelu,cini mi se, putujem vikendom od karlovca do rijeke i potrosim oko 10% bateriju u busu, to je oko 2 h, sta se tice vieda nisam nikad gludo cijeli film na mobu pa tako da neznam kolko bi to trajalo, sto se toga tice mjenjaj autoprijevoznika, meni redovito vecernji autobusi kojima idem( autotrans ) pustaju dobre filmove, pa nemoram gleda na mobu :D, ali sta je je ovom baterijom sam jako zadovoljan, guta mi najvise net bateriju, tj net kad surfam , kad mob miruje , skoro pa nista ni ne trosi, tako da neznam cemu primjedmbe na mob, mozda je greska u tvom prvom punjenju ili kvar na tvojoj bateriji, ko sto je bio na mojoj x10i, sa 100% bi preko noci pala na 0 bez koristenja, promjenis bateriju sve normalno radi...

Ma ne, na stanby-u je ok, nego čim ga počnem koristiti guta ko lud.

Iako, kad ga skinem s punjača piše 100, nedugo zatim padne na 99, pa tako u 3-4 sata padne na recimo 95-96 %.

On meni na standby-u teško da bi izdržo tjedan dana, a u specifikacijama piše više od 10 dana.

Mogla mi moja Xperia na garanciju.

13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Mislim da bi bilo najpametnije da ti to riješiš u servisu (il gdje god već) jer se puno žališ na ovaj mob čitajući ovu temu.

16 godina
neaktivan
ExStazy kaže...
explorer 4 kaže...

Mislim da bi bilo najpametnije da ti to riješiš u servisu (il gdje god već) jer se puno žališ na ovaj mob čitajući ovu temu.

A žalim se, jer čitam hvalospjeve i kako ljudima dobro radi, a moj ne radi tako kako se govori.

I da, ima još dosta grešaka ali jedna koja se stalno ponavlja je ta kad učitava stranicu na internetu muzika tada potpuno zašteka i ne svira tad nego na sekundu zuji samo.

Znači, garancija onda nema druge, ni ja sam ne vjerujem da je mob ovako loš, jednostavno mora bit bolji.

13 godina
neaktivan

Vjeruj mi, MORA. Nemaš što izgubit...

16 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Pozdrav svima.

Zanimaju me iskustva vlasnika ovog smartponea ako vam nebi bio bed dat koju informaciju ali sa strane korisnika, pošto me jako zanima i razmišljam si ga uzet.

Koliko prosječno traje baterija? (npr. slušanje glazbe na slušalicama (in ear i slične), povremeno kratko surfanje netom na wifi ili 3g, tu i tamo neka aplikacija i sl.) Meni bi većinom služio za slušat glazbu, prosurfat, pogledat kakvu informaciju na netu i vidim da uređaj ima preglednik dokumenata pa možda nesto i tamo procitat tu i tamo, nisam bas heavy user pa ne namjeravam silovat mobitel stalno.

Ste zadovoljni ovim zadnjim updateom androida koji je raspoloživ za ovaj uređaj? čitao sam nesto na gsm areni da se kao potrosnja baterije nije smanjila iako je trebalo s tim updateom.

Hvala svima. Može i preporuka ili kakav savjet u vezi ovog mobitela i sva iskustva. Samo pišite.

I na kraju dali ga se još uvijek isplati uzet ili bolje nesto drugo upecat u tom cijenovnom rangu.

I Don't Wanna Be Saved, I'm Next In Line...To Die
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 19:08 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozdrav svima!

Definitivno sam se odlucio za sony xperiu s, sada imam iphone 4 koji mi je dosadio,

a iovako mi preplata istice pa sam se odlucio na ovaj uredaj, iako su galaxy 3 i iphone 5 bolji, skupi su a nisu bas toliko bolji od sonya.

To je moje misljenje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kupi ga 

13 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

Pozdrav svima.

Zanimaju me iskustva vlasnika ovog smartponea ako vam nebi bio bed dat koju informaciju ali sa strane korisnika, pošto me jako zanima i razmišljam si ga uzet.

Koliko prosječno traje baterija? (npr. slušanje glazbe na slušalicama (in ear i slične), povremeno kratko surfanje netom na wifi ili 3g, tu i tamo neka aplikacija i sl.) Meni bi većinom služio za slušat glazbu, prosurfat, pogledat kakvu informaciju na netu i vidim da uređaj ima preglednik dokumenata pa možda nesto i tamo procitat tu i tamo, nisam bas heavy user pa ne namjeravam silovat mobitel stalno.

Ste zadovoljni ovim zadnjim updateom androida koji je raspoloživ za ovaj uređaj? čitao sam nesto na gsm areni da se kao potrosnja baterije nije smanjila iako je trebalo s tim updateom.

Hvala svima. Može i preporuka ili kakav savjet u vezi ovog mobitela i sva iskustva. Samo pišite.

I na kraju dali ga se još uvijek isplati uzet ili bolje nesto drugo upecat u tom cijenovnom rangu.

Ja ga tako koristim i traje 1 cijeli dan (ako ga baš koristiš) a nekada i po 2 dana. Tvoj je izbor koji ćeš kupit mobitel, ali ja preporučam ovaj... Al ako ti mob baš i ne treba (ne koristiš ga često) uzmi Xperia P.{#}

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Uzeo bih ovaj mobitel,samo me zanima koliko košta unlock i to u vezi s bootloaderom?

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Uzeo bih ovaj mobitel,samo me zanima koliko košta unlock

Imaš unlock ovdje za sve mreže (osim tele 2) 100 kn. Provjereno!

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Lako za to,bootloader unlock,custom romovi i to?

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice