- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja nebi da sam na tvom mjestu. Nije Xperia S toliko lošija, malo slabiji GPU i nešto sitno manji ekran (4.55" - 4.3").
ma nema ti to veze. Samo je preporuka da ne puštaš da ti se baterija izprazni do kraja i da se mobitel ugasi prije punjenja, staviš ga punit kad ostane neki sitni postotak baterije.
A u pravilu novu bateriju moš i odma na punjač stavit.
Osobno nekako vučem old skool metodi. Isprazni dok se ne ugasi i onda ugašenog punim do 100%
S razlikom da ja to napravim 2x
Poslje toga punim "kak mi prdne".
I jednom mjesečno obavezno napunim do 100% i pustim da se isprazni da se ugasi i opet napunim do 100%
Koliko sam ja saznao do toga dolazi zbog grijanja uređaja ( primjer,igras neku zahtjevniju igru duže vrijeme).
Do sada koliko dugo imam uređaj meni se te fleke nisu pokazale a znam nekada duže odigrati igru.
Preporucujem ti ovaj mob,ako ga namjeravaš kupiti,odlican je.
onda iphone 5
Kakva vam je video kamera? Dali snima mono ili stereo zvuk?
Dali se AOSP već može staviti na S-a?
Xperia je u rukama, neki savjeti za aplikacije bi dobro dosli
:)
power toogle si skini, to je po meni manjak na xperii dok drugi mobiteli a istih ili losijih softvera imaju to
Koja je dobra aplikacija za gledanje filmova da se mogu
titlovi stavljat?
Koja je dobra aplikacija za gledanje filmova da se mogu
titlovi stavljat?
Meni je dobar MX Player,nađeš ga na google playu.
Jer postoji kakva opcija da se skinu besplatne aplikacije
koje se inace placaju, tipa s torrenta ili slicno?
Jer postoji kakva opcija da se skinu besplatne aplikacije
koje se inace placaju, tipa s torrenta ili slicno?
Pošaljem ti tutorial na mail, javi mi se na PP, neznam dali ovdje smijem o tome 
Kakva su vam misljenja o play station ducanu, ja ga neman
na mobu(neznam zasto) i gdje mogu skinut fifu 13?
Nemaju sve zemlje pristup PlayStation trgovini. Ko zna kad će to postat kod nas dostupno. A fifu možeš skinuti na google playu.
Nemaju sve zemlje pristup PlayStation trgovini. Ko zna kad će to postat kod nas dostupno. A fifu možeš skinuti na google playu.
ok ovo me zanima već neko vrijeme..vidim playstation certifikat,nemam pojma čemu služi..aj pliz pojasnite..što sa tim točno mogu??
one fore ko xperia play što ima, neke play station certified igre
Evo tko si hoće instalirati http://www.playstation.com/psm/store/en.html
da i svaka igra se placa dosta
Gdje mogu kupiti dodatnu opremu,treba
mi jis jedan punjac i maskica, a da nije prekob ebaya
i imam isjecaj da su mi slusalice pretihe, jel postoji kakva
opcija da se glasnije podese?
imam jedan problem, radi se o tomu da mi je ovo prvi smartphone i problem je u tomu da bi ja zelio instalirat custom room ali problem je u tomu sto ja nemogu uc u bootloader menu (vec kako li se to zove) gledo sam dosta tutoriala ali sve je bespomocno, "bootloader unlock allowed: yes"
imam jedan problem, radi se o tomu da mi je ovo prvi smartphone i problem je u tomu da bi ja zelio instalirat custom room ali problem je u tomu sto ja nemogu uc u bootloader menu (vec kako li se to zove) gledo sam dosta tutoriala ali sve je bespomocno, "bootloader unlock allowed: yes"
Otključan ti je, trebaš samo root napravit.. Imaš na xda tutorial..
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7EpkrCq1gfM#!
provo navedeni tut i neide, ja se vec mucim stim par dana ali bez uspjeha pa ako bi iko mogo da mi da nekakav tut s dobrim objasnjenjem ili da mi i sam objasni
A jesi otklučao bootloader? Ako nisi prvo njega otključaj.
A jesi otklučao bootloader? Ako nisi prvo njega otključaj.
nazalost da, instaliro custom rom cm 9.1 i nimalo mi se nije svidio i sad se zelim vratit na stock i napravit update preko seus-a ali to neide jer seus kaze da imam modificiran software i nemogu napravit update