Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.003
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ako si iz Zagreba ja ću ti je dat, meni ne treba.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jel ima xperia s automatsku svjetlinu zaslona ??
ako nema ima kakav program za to na marketu ? 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony Xperia S
mile1989 kaže...

jel ima xperia s automatsku svjetlinu zaslona ??
ako nema ima kakav program za to na marketu ? 

Kolko ja znam nema uopce senzor za automatsku svijetlinu zaslona.

Ja koristim brightness level app.

Edit: LINK

The Sony Xperia S comes with auto brightness for the screen disabled by default, and does not have any option in the phone settings to enable it. This is contrary to some earlier Xperia phones where auto brightness was always on without the option to disable it and could only be disabled by a hack/root access. Generally, the Xperia S would need root access to enable auto brightness, but there’s a method that doesn’t require you to root your Xperia S in order to enable auto brightness.

How to Enable Auto Brightness on Xperia S

1. Download and install the Spare Parts app from the Play Store (Android Market) on your phone.
  2. Open the Spare Parts app, then scroll down to the Brightness mode option and select Automatic.
  3. Close Spare Parts, and reboot your phone.
  4. Now, download and install the app Notification Toggle from the Play Store. You can use any other app that allows you choose brightness modes, but we’ll be using Notification Toggle for this guide.
  5. After installing Notification Toggle, go to Settings » Accessibility on the phone, and enable/turn on Notification Toggle from there.
  6. Now open the Notification Toggle app from your apps menu. Press the arrow button to continue.
  7. Click on 1st Notification, then select/tick Brightness Dialog, then press the Back button on your phone.
  8. Drag down the status bar on the phone, and click on the bulb icon, then tick Automatic mode, then press close.
  9. That’s it. Automatic brightness is now enabled on your Xperia S.

Automatic brightness should now be working on your Xperia S, and can be disabled by un-ticking the automatic mode option in Notification Toggle.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 23:13 (lmutak).
17 godina
Sony Xperia S

Ma naravno da ima automatsko osvjetljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jel tko probao skinut zastitnu, tvorničku foliju s ekrana? Ima kakvih problema s time?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bezecinho kaže...

jel tko probao skinut zastitnu, tvorničku foliju s ekrana? Ima kakvih problema s time?

Koliko god je grozno radio sa zastitom, toliko sad i duplo grozno radi i bez nje. Uzasno je, od kapacitivnih tipki pa do touchscreena. tipkanje je nemoguce na njemu. Trenutno koristim Xperiu Mini pro jer cekam da mi dodu zastite za Xperiu S da ju mogu ponovno koristiti. Ugl. jednom rjecju, grozno!!

13 godina
neaktivan
Hvala jako puno, ne samo da si pomogo oko svjetline nego jos dodatno ,ovaj notification toogle je savrsen program , trebo bi ga svatko imati
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jeli mobitel jos uvjek stekav na ics/jb?
i moze li se staviti onakav sat kao na htc-u?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

ima kakvih novisti o  nadogradnji na jelly bean ??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Prije dan-dva sam se pokušao spojiti na Wireless internet.

Uključim ja Wireless internet na Xperia S i kliknem da mi traži mreže i pronađe mi mreže koje su zaštićene ili nema dosega.

Provjerio sam u postavkama interneta imam li Wifi i te ikone nema,samo Local Area Connection ikona. Imam Bnet internet i neki Scientific Atlanta modem,nema nikakvih antena.

Pošto sam ja totalni noob što se tiče Wifi-a a za Wifi sam po prvi put u životu čuo ima pola godine treba mi vaša pomoć.

Imam li ja uopće Wifi i ako imam kako ga uključiti pa da se spojim sa mobitelom.,jer mi surfanje i skidanje igara sa Marketa potroši dosta MB koje kupim sa tarifom Smart iz tele2.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

itko?

17 godina
neaktivan
whisper12 kaže...

Samo na homescreenu i draweru. Ja sam na stock ICS.

Beautiful widgets, skines si skinove od HTC Sense.

13 godina
neaktivan
Ovako, jel se moze ikako mijenjat boja ovoga dolje prozirnog , gdije su nazad home i postavke , vidoo sam da xperia u ima plavo svijetlo .
17 godina
Dodge_167 kaže...
whisper12 kaže...

Samo na homescreenu i draweru. Ja sam na stock ICS.

Beautiful widgets, skines si skinove od HTC Sense.

Apex launcher i kvačica na keep in memory i nema štekanja.

mile1989 kaže...
Ovako, jel se moze ikako mijenjat boja ovoga dolje prozirnog , gdije su nazad home i postavke , vidoo sam da xperia u ima plavo svijetlo .

Ne može se. Ima samo bijelo svijetlo.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zanima me zašto tijekom poziva zaslon Xperie pocrni i kada ga želim upalit (tijekom poziva) stisnem Power button i prekinem razgovor. To se isto događa na HTC Desire C. Kako to prekinut? Znači da mi je tijekom razgovora cijelo vrijeme upaljen zaslon. {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S
To ti je senzor udaljenosti...kad prislonis mob na uho ekran se ugasi da stedi bateriju a kad mob normalno drzis u ruci onda ce se ekran sam upalit poslije 2-3 sekunde
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jel se zna sto od JB za ovaj mob ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

jel se zna sto od JB za ovaj mob ?

Jel tko što gdje vidio, živcira me već pomalo ovaj icecream sandwich, govori se o nekakvoj  fluidnosti a iphone 4 radi 15 puta fluidnije od njega s jailbreakom i brojem upaljenih aplikacija koju xperia s s ovim sustavom ne može ni zamislit

13 godina
Sony Xperia S

bude stigo kakti krajem 10-og pocetkom 11...

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

E super, hvala na info, valjda bude bolja situacija, pa nije ovo mob s procesorom od 4 mhz jbt, trebalo bi ovo brže malo radit.

Ako ne budem zadovoljan, ide u oglasnik, neda se meni zezat s tim da meni mob radi kako treba, neman vremena za takve stvari, kvragu.

0 0 hvala 0
17 godina

A što ti ne radi kako treba? Meni sve dobro radi.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pa npr. zna mi se dogodit da kad pisem poruku na faceu, i netko me zovne u taj čas i ostane mi tipkovnica otvorena i od nje se ne mogu javit.

Drugo, ima stvarno glupih bugova, nece da napravi paste, pa moras ponovno kopirat, pa onda kad idem odgovorit na privatnu poruku tu na forumu, nece da otvori prozorčić, pa kad ga otvori redovito šteka i jako je spor onda.

Mislim, ovo su banalne stvari, koje bi ovaj mob bez problema trebao odrađivat.

I onaj šugavi touch gdje je tipka back ne radi dobro, nekad uhvati iz prve, nekad iz pete -.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Mene iskreno najviše živcira tromost prebacivanja početnih zaslona uz trzanje, te ponekad spori ulazak u "telefon", odnosno zadnje kontakte.

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

pa npr. zna mi se dogodit da kad pisem poruku na faceu, i netko me zovne u taj čas i ostane mi tipkovnica otvorena i od nje se ne mogu javit.

Drugo, ima stvarno glupih bugova, nece da napravi paste, pa moras ponovno kopirat, pa onda kad idem odgovorit na privatnu poruku tu na forumu, nece da otvori prozorčić, pa kad ga otvori redovito šteka i jako je spor onda.

Mislim, ovo su banalne stvari, koje bi ovaj mob bez problema trebao odrađivat.

I onaj šugavi touch gdje je tipka back ne radi dobro, nekad uhvati iz prve, nekad iz pete -.-

Ja nisam imao tih problema.

Bezecinho kaže...

Mene iskreno najviše živcira tromost prebacivanja početnih zaslona uz trzanje, te ponekad spori ulazak u "telefon", odnosno zadnje kontakte.

To ti je zato što android obriše launcher i widgete iz memorije pa moraš sačekati da se ponovo učitaju. Stavi si apex launcher i uključi keep in memory opciju pa ti se to neće događati.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

problem je sto xperia s radi savrseno ako se ne stavlja hrpa aplikacija sa marketa, i ja ne stavljam skoro pa nista imam 3-4 programa, radi savrseno, fluidno ko iphone 4s, usporedivo sam , a odna sam stavio aplikaciju notification toogle, i odma greska, kad kliknem power tipku stoji i onda se tek za 2 sec upali ekran, obrisem aplikaciju sve super radi, instaliram ju opet, omogocuim prostupacnost opet steka, tako da je ovo mobitel koji super radi ako se ne stavlja dosta stvari na njega, eto to sam ja zakljucio, a kaj se tice onoga trzanja na pocetnom ekranu, to mos ispravit drugim launcherom,cak mi je i x10 super radila s drugim launcherima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

problem je sto xperia s radi savrseno ako se ne stavlja hrpa aplikacija sa marketa, i ja ne stavljam skoro pa nista imam 3-4 programa, radi savrseno, fluidno ko iphone 4s, usporedivo sam , a odna sam stavio aplikaciju notification toogle, i odma greska, kad kliknem power tipku stoji i onda se tek za 2 sec upali ekran, obrisem aplikaciju sve super radi, instaliram ju opet, omogocuim prostupacnost opet steka, tako da je ovo mobitel koji super radi ako se ne stavlja dosta stvari na njega, eto to sam ja zakljucio, a kaj se tice onoga trzanja na pocetnom ekranu, to mos ispravit drugim launcherom,cak mi je i x10 super radila s drugim launcherima

A jbg. sad, radi super ako ne staviš ništa na njega, pa šta će mi to.

Da vam kažem što me živcira, ne kod vas kolega s teme, vi ste ok, nego od nekolicine forumaša koji govore o Androidu kao o superbrzom sustavu što god ti stavio na njega. Nije tako hebemu, kad nešto nije onda nije. ios i windows phone su barem duplo fluidniji.

Ova moja xperia, frendov galaxy s+, tatin s2, prijateljev s2. Kako kažeš, svi dobro rade kad nema ništa na njima ali čim staviš više od ajmo reć 15 aplikacija počne štekat. A to nije puno nikako, nitko mi ne može reć da je 15 aplikacija puno.

Mislim sustav je katastrofa optimiziran, čemu mi onda market kad ne smijem ništa skinut s njega, a pušu se s njim ko i HDZ s obećanjima.

Neznam stvarno, ne budem li zadovoljan s njim kad dođe jelly bean ide u oglasnik po vrlo povoljnoj cijeni.

I sad još ovo gledam, pa hebemti jel ovo moguće.

230 mb rama slobodno, a sve aplikacije su pogašene, samo rade one koje su uključene i kad upališ mob. To je stvarno premalo.

Sad je tu ispalo da sam ja Android hejter, nisam, da jesam ne bi išao na Android. To je vrhunski sustav koji je loše optimiziran, ništa drugo.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Makni sve widgete i ostavi samo shortcute i dobit ćeš brzinu ko iPhone. Pogle S3, moš imat playback videa na homescreenu i svejedno je brz... tak da ono...

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

A treba mi 3 widgeta, a imam ih 5 sada, pa neznam koliko će to pridonijet brzini, ali probat ću pa da vidim šta mu je, mobitel kašlje ko Hrvatski proračun, neznam šta ću.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

potpisujem godnji post explorer4.

Djelimo mišljenje. Ja sam pribjeglica sa WP7, i blago receno, meni je ovo ko da sam sjeo iz BMW-a u Fiata.

Živciraju me ti trzaji, lagovi i tromost. Nisam navikao na to i zato još više živcira. Možda su se "stariji" android korisnici navikli na to...

Kad znaš da držiš u ruci mrcinu sa dual coreom od 1,5Ghz i 1gb rama, a ona kašljuca, to je katastrofa. Tim više ako znamo da su se prvi androidi vrtili na nekih 300Mhz i nakon dvadesetak updejta OS-a i povećanja procesorke snage za 500%, on još uvijek trza, to je onda jako, jako loše...

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

ja se takoder slazem, sta ce mi mobitel ako nemos imat sve sto zelis i jos da ti radi super, al evo ja imam ravno 30 aplikacaja na mobitelu, mogu ti nabrojat ako te zanima koje su, i radi i dalje savrseno, nikakve mane nisam naso mobitelu, widgete ne koristim, kad ga otkljucam imam gore google search u sredini onaj widget brze postavke, i jos dva precaca za postavke zaslona i svjetiljka, i to je to , nikavke mane nisam stvarno nasao, stekanje ili bilo sto, radi super sve od kamere preko interneta do zvucnika i slusalica , i baterija je super, tako da one novce sto sam ulozio u njega sam dobro ulozio, al to isto sve moze bit do individualnog uredaja, ima ljudi kojima se kvari iphone ili samsung galaxy s, na svakih 100 mobitela par 10 je losije kvalitete, tako da si ti mozda bas nalaetio na tih 10 , neznam ja nisam bas zahtjevan posbeno al ovaj mobitel me odusevljava ne zato sto ga imam ili sam neki andorid fan nego bas zato sto da, i ekran je dobar, i zvuk i dosta je velik, a ako ti je bas jako los onda prodaj, al po tim svim najavama mozda dode i onaj direktni android iz googlea, a i jelly bean bi trebao bolje radit, sve u svemu bilo je bolje pred 10 godina kad je mobitel sluzio za poziv i sms, ovo danas je pretjerivanje, kud god idem i sto god radim ga korisitm, ubit ce nas tehnologija

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice