Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.493
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sony Xperia S

zna netko kako mogu izbrisati timeline missed calls? stalno mi dolazi aplikacija je prestala raditi bla bla bla

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S

pozz ako kog zanima prodajem xperiu za 2300kn sa racunom garancijom 2mj starasve mreze

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

namjeravam kupit taj mobitel,pa bi htio da mi netko kaze kakav je mobitel i to,nekak review.hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

moze link di da skidam aplikacije pa ih pomocu instalera instaliram na mobitel, ne zelim preko play store-a, nemam neta toliko 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 2:06 (mile1989).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

www.iapktop.com

www.androidcenterapk.info

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 17:22 (šaki01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedno Dumass pitanje. Kako slikati destkop mobitela? Ono prije je bila opcija Uslikaj pozadinu mobitela kada držiš Power tipku...Sada tog nea? {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
17 godina
ExStazy kaže...

Jedno Dumass pitanje. Kako slikati destkop mobitela? Ono prije je bila opcija Uslikaj pozadinu mobitela kada držiš Power tipku...Sada tog nea? {#}

drži power button i volume down

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jel se moze kako postavit onaj widget osvjetljenje, npr meni je na najslabibe osvjetljenje npr. 20% ,stisnem na widgetu,digne se na 80% i ponovo stisnem widget da se smanje i smanji mi ga na 40% , a ja zelim da bude 20%, jel se moze kako to riktati ? 

0 0 hvala 0
17 godina
mile1989 kaže...

jel se moze kako postavit onaj widget osvjetljenje, npr meni je na najslabibe osvjetljenje npr. 20% ,stisnem na widgetu,digne se na 80% i ponovo stisnem widget da se smanje i smanji mi ga na 40% , a ja zelim da bude 20%, jel se moze kako to riktati ? 

a možda.. nisam siguran, al ako staviš onaj locker screen widget da ide priko njega inače nezz

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zar je istina da je baterija na Xperia-i S tako loša pa da je prozivaju najlošijom baterijom u povijesti. Neki govore da se isprazni za 1-2 sata,neki govore da se iprazni za dan-dva iako ga dosta koriste. Mislim se sad otić do grada kupit mob ali ako tako lošu bateriju ima ona ću morat gledat neki drugI mob?

Što vi mislite??

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S
Mi ne mislimo...mi ti kazemo da su to gluposti
Ujutro ces ga skinut s punjača a navecer prije spavanja stavit na punjac
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S
Traje ko svaka druga baterija... kao sto domac kaze
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nije istina. Baterija traje isto kao i na svakom drugom smartphoneu

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jel netko skidao ovu zastitu sa ekrana koja je dolazila vec na mobitelu? Ja jesam jer je stvarno bilo previse ogrebotina, toliko da je cak na nekim dijelovima ekran nije vise bio gledljiv. Nakon sto sam skinuo ekran je poblesavio, a isto tako i kapacitivne tipke. Touch se zaglavi na ekranu, tj. pritisak mog prsta ostane i nakon sto maknem prst, isto tako je i za kapacitivne tipke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S
Ja sam recimo na xperii arc s to bio maknuo i na xperii x10 i niđe problema...
Kak si ga to koristio da ti se tak zgrebo? Meni nimalo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stavi drugu foliju, možda se popravi.

17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Ja sam recimo na xperii arc s to bio maknuo i na xperii x10 i niđe problema...
Kak si ga to koristio da ti se tak zgrebo? Meni nimalo

Ja mislim da je to od džepa i ako ga polegnem na stol i sl. To nisu one prave ogrebotine, nego jako, jako sitne ogrebotinice. Prvi put to vidim. A cijeli mobitel mi je u savrsenom stanju bez ijedne ogrebotine i ostecenja..

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

daj mi molim te link di si procitao da je ovo najlosija baterija u povijesti 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Govori se...Meni već 47h od punjena na 50% (fejs i muzika na slušalicama) {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
Sony Xperia S
Aaaaa!!!!
2 dana i na 50% uz fejs i mjuzu???
Kj imas 5k mah
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

Kako povezati xperiu i PC pomoću one aplikacije povezani uređaji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sony Xperia S
Praktički odlučio kupiti ali nakon korištenja u trgovini nepostojanje fizičke tipke za budjenje mi se čini velikim nedostatkom. Imam veliku ruku ali teško ga je upaliti jednom rukom. Ima li kakva shema za to? A i one touch točkice me živciraju. Mogu li se isključiti? Hvala. Usput može li netko preporučiti prodavača s Njuskala zbog garancije i samog uredjaja.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo kupio sam sinoć mobitel u tele2.

Napunio sam ga do 100% čim sa došao doma,upgrade-ao OS. Mobitel sam koristio oko sat i petnaest minuta bez prestanka,igrao sam neke igre i surfao netom i baterija je nakon sat i petnaest minuta došla sa 97% na 57%,koristio sam ga još nešto manje od pola sata i baterija je došla na 36%,nakon toga sam ga stavio puniti. Baterija se za jedno pola sata napunila do 85% i još jedno 20-tak minuta da dođe do 100%. Skinuo sam aplikaciju sa Marketa- Advanced Application Killer i koristim je da "ubijem" sve taskove koje rade u pozadini nakon igranja neke igre/igara,gledanja videa i surfanja netom i čini mi se da baterija duže traje.

Eto ja sam napisao mali review baterije ako nekom zatreba...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo  kod ovog mobitela i nejgovog brata xperie p možemo vidit nepoštenje ..tj krađu među bračom ..ovi ima bateriju kakvu bi i i phone poželija a xperia p nema ni za kruv trajanje baterije ..heh ocu reci vrl odobra bateriaj za veeeeeliku razliku na p modelu

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
15 godina
Sony Xperia S
Gle to je nova baterija i treba joj malo vremena da se formira...vidjet ces za tjedan dana kolko ce ti trajat
Bilo kako bilo na xperii p baterija je takva da ujutro skines s punjaca navecer stavis na punjac i osobno nisam naletio na android kojem baterija traje duze s mojim koristenjem a i kod vecine ostalih je tako

Btw izbrisi si taj battery saver jer ti radi vise stete nego koristi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S
Battery saveri ti vise strose bateriju pokusavajuci spasit...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pozdrav, od nedavno sam vlasnik telefona i naravno imam par pitanja.

Sikrenizirao sam kontakte sa facebookom i kontakti i podaci se jesu sinkronizirali no ne i slike. Jel ima neka posebna opcija za sinkronizaciju slika kontakata ili...?

Također,jel netko prodaje original kožnu navlaku za mobitel ili zna gdje bi ju mogao nabavit, jer ju nisamdobio uz telefon? :(

Hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice