Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Nisam mislio na slider, nego na aplikaciju koju sam skinuo s marketa, onaj žuti lokot kojim zaključaš mob da ne koristiš tipku.

To me prca malo, ne mogu je izbrisat

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony Xperia S
explorer 4 kaže...

Nisam mislio na slider, nego na aplikaciju koju sam skinuo s marketa, onaj žuti lokot kojim zaključaš mob da ne koristiš tipku.

To me prca malo, ne mogu je izbrisat

Provjeri u postavkama te aplikacije (ako kažeš da si je skinuo sa marketa)

Ako nema niti tamo onda unistall aplikacije, pa neće biti toga.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kako ne razumiješ da ne mogu stisnuti unistall, napisao sam dva puta.Onemogućemo mi je brisanje.

Također, u opcijama te aplikacije ne mogu ništa stisnuti, sve je onemogućeno.

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Kako ne razumiješ da ne mogu stisnuti unistall, napisao sam dva puta.Onemogućemo mi je brisanje.

Također, u opcijama te aplikacije ne mogu ništa stisnuti, sve je onemogućeno.

u pm, šta si to skinija!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

a ništa posebno čini mi se, tu aplikaciju sam skinuo sam rekao svima koji imaju Android da je skinu kako bi sačuvali tipku.

Npr. kod starog na Galaxy S2 i kod prijatelja na xperiji mini se izbriše normalno :O

Evo na slici gdje je žuti lokot, to je ta aplikacija.

EDIT:evo uspija san.Trebalo je ić u security>device administrators pa maknit kvačicu s lock screen widgeta.

Eto sređeno

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 21:43 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

to mu je instalirano u romu...moze se izbrisat preko titanium backupa ali za to treba root...tak da ak ti je mob rootan brisi tak a ak nije ili rootaj pa brisi ili duraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zar je itko nasao rjesenje za otkljucavanje bootloadera na brendiranim Xperiama S?? Ja sam do sada pitao i T-Mobile i Sony i nitko ne zna odgovor. Poludit cu, kupio mobitel kao samouređaj da bih na kraju imao njihova govna na mobitelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ljudi, jel ovaj mobitel ima funkciju brzog punjenja, jer mi se sad jako sporo puni, po 3 i nešto sata.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S
Koliko sam primjetia meni za sat i 30-40
FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dodge_167 kaže...

Zar je itko nasao rjesenje za otkljucavanje bootloadera na brendiranim Xperiama S?? Ja sam do sada pitao i T-Mobile i Sony i nitko ne zna odgovor. Poludit cu, kupio mobitel kao samouređaj da bih na kraju imao njihova govna na mobitelu.

zasad jos nema...cek kupio si ga kao slobodan uredaj al ti je zakljucan na njihovu mrezu? ili su ti gamad zakljucala fastboot? to nesmiju...slobodan uredaj koji kosta par stotina kuna vise mora bit kao iz tvornice bez ikakvih ogranicenja fastboota i ostalog.., upisi u dialer *#*#7378423#*#* i udi u service info pa u ono zadnje i procitaj mi sta ti pise vezano za bootloader

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 15:36 (domac5).
16 godina
neaktivan
Makić kaže...
Koliko sam primjetia meni za sat i 30-40

Stavija san ga punit u 3 sata točno, pa ću vidit kad će bit gotov.
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Dodge_167 kaže...

zasad jos nema...cek kupio si ga kao slobodan uredaj al ti je zakljucan na njihovu mrezu? ili su ti gamad zakljucala fastboot? to nesmiju...slobodan uredaj koji kosta par stotina kuna vise mora bit kao iz tvornice bez ikakvih ogranicenja fastboota i ostalog.., upisi u dialer *#*#7378423#*#* i udi u service info pa u ono zadnje i procitaj mi sta ti pise vezano za bootloader

Da, 3900kn sam ga platio da bih imao njihov bootanimation i T-wisepilot i jos zakljucan na njihovu mrezu i zakljucan bootloader.

Rooting status:

Bootloader unlock allowed: No

15 godina
Sony Xperia S

Znaci uvalili su ti svoj uredaj koji je zakljucan...to je greska...racunaj kao da si kupio u slobodnoj prodaji tamo ti mora sve bit otkljucano...ovo ne smiju radit...odi u t-mobile s racunom i kutijom jer na njoj pise IMEI broj i reci im da su ti dali krivi uredaj...ovo sto si ti dobio je obican uredaj i njihove t-mobile ponude koji je par stotina kuna jeftiniji bas zbog tih sranja njihovih.........ako ti slucajno nece dat uredaj za kojeg si platio vise potrazi na forumu lika w100 on ti otkljucava fastboot, bootloader i ta sranja...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 14:26 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Znaci uvalili su ti svoj uredaj koji je zakljucan...to je greska...racunaj kao da si kupio u slobodnoj prodaji tamo ti mora sve bit otkljucano...ovo ne smiju radit...odi u t-mobile s racunom i kutijom jer na njoj pise IMEI broj i reci im da su ti dali krivi uredaj...ovo sto si ti dobio je obican uredaj i njihove t-mobile ponude koji je par stotina kuna jeftiniji bas zbog tih sranja njihovih.........ako ti slucajno nece dat uredaj za kojeg si platio vise potrazi na forumu lika w100 on ti otkljucava fastboot, bootloader i ta sranja...

Ok.. ali ja mislim da ce mi biti problem to sto je mobitel vec star 3 mjeseca, u 6 mjesecu kupljen.. to mi nije smetalo jer je to bio sestrin stari mob koji sam kupio u t-mobileu pa si je ona kzpila novi a ja dobio Xperiu a ja posto sam ovisnik o custom romovima uzasno sam se razocarao... a mob je kupljen u zagrebu a ja sam iz pule tako da neznam dali ce i to biti problem...

15 godina
Sony Xperia S

mislim da nece bit problem...imaju oni svoju bazu podataka..samo neka unesu IMEI i sve ce podatke o mobitelu dobit...obavezno dodi sa racunom da vide da su pogrijesili...ak nece dat novi nek ti barem otkljucaju ovaj...pazi da ti ga ne otkljucaju pomocu onog koda za otkljucavanje jer s tim ces dobit samo mobitel koji ce radit na sve mreze a fastboot ostaje zakljucan(bootloader unlock allowed:no) tako da s tim kodom neces puno dobit

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 17:17 (domac5).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Da li je netko imao problema sa ulaskom u fastboot mode? Držim Vol+ i uštekam USB ali ne ulazi u fastboot. Plava dioda svjetli kratko vrijeme i onda se pojavi ikona baterija na sred ekrana i uređaj se puni. Telefon je iz Tele2, otključan na sve mreže ali neznam jel mu je bootloader zaključan? Ja sam ga rootao pomoću onog programčića što odrađuje posao preko command prompta, ali neznam da li bootloader treba biti otključan da bi se mogao napraviti root?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S
Nemora bit otkljucan bootloader da bi ga rootao...upisi u dialer *#*#7378423#*#* pa udi u service menu pa u customization i procitaj mi sta pise za bootloader
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gledao sam u service menu, piše "yes" ako te to zanima. Kako da riješim ulazak u recovery tj. fastboot? Htio bih instalirati mod on-screen keys, ali nikako da uđem u fastboot i recovery.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 21:18 (bpodnar).
15 godina
Sony Xperia S
Pa rootao si ga jel? Skini program x-parts sa google playa i instaliraj cwm...pa ugasi mob i kad ga budes upalio odma cim zavribira stiskaj neprestano tipku volume down dok ti je ude u recovery...
A fastboot su ti gamad vjerojatno zakljucala. ..ccc jel kupljen kao slobodan uredaj ili si ga naknadno otkljucao?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

mislim da nece bit problem...imaju oni svoju bazu podataka..samo neka unesu IMEI i sve ce podatke o mobitelu dobit...obavezno dodi sa racunom da vide da su pogrijesili...ak nece dat novi nek ti barem otkljucaju ovaj...pazi da ti ga ne otkljucaju pomocu onog koda za otkljucavanje jer s tim ces dobit samo mobitel koji ce radit na sve mreze a fastboot ostaje zakljucan(bootloader unlock allowed:no) tako da s tim kodom neces puno dobit

Taj kljuc sam i dobio, ali ga jos nisam iskoristio. Dakle sutra pravac u T-Mobile.. Al vec znam sta ce biti. Ili ce se praviti glupi da oni nemaju pojma. Ili ce me poslati u Zagreb jer oni ne mogu tako. Ili ce reci da sam se trebao ranije javiti.. Al pokusat cemo.

14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Pa rootao si ga jel? Skini program x-parts sa google playa i instaliraj cwm...pa ugasi mob i kad ga budes upalio odma cim zavribira stiskaj neprestano tipku volume down dok ti je ude u recovery...
A fastboot su ti gamad vjerojatno zakljucala. ..ccc jel kupljen kao slobodan uredaj ili si ga naknadno otkljucao?

Kupljen je u tele2 kao slobodan uređaj.  Ne radi mi taj x-parts. Probao sam preko njega ući u recovery ali neće. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 21:38 (bpodnar).
15 godina
Sony Xperia S
Pa koji je njima vrag?? U t-scumu ga dobijeas jos zakljucanog na njihovu mrezu a u tele 2 ti zakljucavaju fastboot...pa zasto to kvragu rade...radije cu otic u neki soping centar i za istu cijenu kupit potpuno otkljucanog

Ja imam xperiu u kupljenu u bonbonu kao njihov uredaj pa sam ga dobio otkljucanog na sve mreze i s otkljucanim fastbootom...to im je valjda neka greska...al ne razumijem zasto zakljucavaju fastboot na ovakvom vrhunskom uredaju...

Znam covjeka na forumu koji vam to otkljucava s njim sam poslovao...zove se w100
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
bpodnar kaže...
domac5 kaže...

Kupljen je u tele2 kao slobodan uređaj.  Ne radi mi taj x-parts. Probao sam preko njega ući u recovery ali neće. 

pa jel ti rootan mobitel? ne ulazis preko njega u recovery nego samo instaliras recovery preko njega...a gore sam ti objasnio kako uci u recovery ako se razumijemo

17 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Pa koji je njima vrag?? U t-scumu ga dobijeas jos zakljucanog na njihovu mrezu a u tele 2 ti zakljucavaju fastboot...pa zasto to kvragu rade...radije cu otic u neki soping centar i za istu cijenu kupit potpuno otkljucanog

Ja imam xperiu u kupljenu u bonbonu kao njihov uredaj pa sam ga dobio otkljucanog na sve mreze i s otkljucanim fastbootom...to im je valjda neka greska...al ne razumijem zasto zakljucavaju fastboot na ovakvom vrhunskom uredaju...

Znam covjeka na forumu koji vam to otkljucava s njim sam poslovao...zove se w100

Pitanje koje sam napisao na HT facebook stranici:

"Pozdrav! Imam jednu primjedbu na mobilni uređaj kupljen u T-Centru u zagrebu (Arena Centar). Dakle, kupio sam Sony Xperiu S kao samo uređaj, tj. bez ikakve ugovorne obveze. S tim da koliko znam takav uređaj bi trebao biti otkljucan na sve mreze i sa originalnim softverom, a ne brendiranim od strane T-Mobilea. Zanima me dali ja taj uređaj mogu zamjeniti posto su mi u T-Centru ocito dali uređaj koji je namjenjen za pretplatnike ili barem da mi vrate na mobitel original softver i otkljucaju ga?"

Odgovor:

"Otključavanje se može zatražiti odmah u T-centru ili posebno na e-mail tehnicka.podrska@t.ht.hr. Podaci koje je potrebno poslati u e-mailu su: 

- Ime i prezime 

- Kontakt broj 

- IMEI uređaja 

- korisnički broj (ukoliko je uređaj vezan uz korisnički broj) 

Što se tiče softvera, svi uređaji se isporučuju s istim softverom, tako da ne postoji mogućnost zamjene s naše strane."

Na to sam napisao da cu se zaliti i da imam dokaze da sam u pravu i oni su mi napisali: "Provjeriti ćemo dodatno, pa ti se javimo ovdje."

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 21:52 (Dodge_167).
15 godina
Sony Xperia S
Cekaj zašto bi neko dao za xperiu s vise para kad na kraju daju isti mobitel ko i onaj obicni iz njihove ponude...jos se nisu udostojili ni otkljucat ga na sve mreze nego ti moras slat okolo mailove njima za to?
Sramota ovo je samo kod nas dopušteno ovako potkradat ljude na fin način...katastrofa
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

pa jel ti rootan mobitel? ne ulazis preko njega u recovery nego samo instaliras recovery preko njega...a gore sam ti objasnio kako uci u recovery ako se razumijemo

Razumijemo se savršeno, rootan je mob, x-parts mi kaže da moj uređaj nije podržan i ne mogu instalirati CWM preko njega. Instalirao sam "pješke" taj CWM ali tvoja metoda tim pritiskanjem kod mene ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 21:56 (bpodnar).
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Cekaj zašto bi neko dao za xperiu s vise para kad na kraju daju isti mobitel ko i onaj obicni iz njihove ponude...jos se nisu udostojili ni otkljucat ga na sve mreze nego ti moras slat okolo mailove njima za to?
Sramota ovo je samo kod nas dopušteno ovako potkradat ljude na fin način...katastrofa

A vjerojatno cu to rijesiti preko servisa direktno (jos kad bih imao broj njihov). Jer oni nista tu ne mogu, jedino mogu poslati mobitel u servis da oni vide...

15 godina
bpodnar kaže...
domac5 kaže...

Razumijemo se savršeno, rootan je mob, x-parts mi kaže da moj uređaj nije podržan i ne mogu instalirati CWM preko njega. Instalirao sam "pješke" taj CWM ali tvoja metoda tim pritiskanjem kod mene ne radi.

a koji recovery si instalirao uopce? kolko ja znam to s pritiskanjem tipke je i jedini nacin kako uci u recovery...iako neki custom romovi imaju opciju da se mob reboota u recovery mod

15 godina
Dodge_167 kaže...
domac5 kaže...

A vjerojatno cu to rijesiti preko servisa direktno (jos kad bih imao broj njihov). Jer oni nista tu ne mogu, jedino mogu poslati mobitel u servis da oni vide...

ovo sta su rekli da svi uredaji dolaze sa jednakim softwerom to ti seru...dobro da si im  reko da si kupio SGS 2 kao slobodan uredaj i da nije imao niihova sranja za razliku od tvog frenda...uhvatio si ih na djelu

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ma vidjet cemo.... Jos kad me budu pitali da ima dam IMEI od Samsunga da nekako dokazu da sam u krivu a taj samsung je davno odleprsao... Iskreno ne bih se cudio da to naprave haha.

Ali vidjet cemo. Mene to stvarno jako ljuti pogotovo jer znam da sam mogao mobitel kupiti u Sony trgovini otkljucanog za istu cijenu i ne brinuti se o ovakvim glupim stvarima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice