Sony xperia s vs Htc evo 3D

poruka: 13
|
čitano: 2.804
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Bok...

Trebam vasu pomoc inace sam na pretplati u Tele2 i ugovor mi istice negdje za mjesec dana,pa sam otisao u tele 2 i pogledao mobitele za oko su mi zapeli kao sto u naslovu pise xperia s i evo 3D.Xperia dode 900 kn a htc dode 800 kn pa po vasem misljenju koji bi trebao izabrati.(100 kuna nije neka velika razlika)

2 Htc Evo 3D
18 Sony expria S

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony xperia s vs Htc evo 3D
FunnyMonkey kaže...

Bok...

Trebam vasu pomoc inace sam na pretplati u Tele2 i ugovor mi istice negdje za mjesec dana,pa sam otisao u tele 2 i pogledao mobitele za oko su mi zapeli kao sto u naslovu pise xperia s i evo 3D.Xperia dode 900 kn a htc dode 800 kn pa po vasem misljenju koji bi trebao izabrati.(100 kuna nije neka velika razlika)

A jesi gledao One X?

Kolko on dodje u tvojoj tarifi?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan

Dode oko 2000 kn mislim super je to mob ali ipak malo preskup za mene. :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 11:16 (FunnyMonkey).
15 godina
neaktivan

Po meni izbor je očit. Xperia s,bolja,brža,puno bolji ekran,puno bolja kamera,sve.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da budem iskren kod htc-a me vuku dvije stvari 1-3D kamera 

2-Ipak je to Htc :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 11:21 (FunnyMonkey).
13 godina
Ma kakvi htc ovdje je izbor ocit a to je sony
prodajem galaxy s2 i sony xperia u POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo korisito sam Htc jedno 3 mjeseca, pa cu ti opisat malo iskustva s njim. Sony nisam koristio tako da necu radit usporedbe, ali vidim da su specifikacije lagano na njegovoj strani, tako da cu odmah reci da sam glasao za njega, ali ne iz razloga sto HTC ne valja, dapace, nego cisto zbog toga sto mi je HTC *monoton* mobite. Uglavnom, Evo 3D sam isto uzeo u tele2, trazio sam jeftin mob sa minimalno dvije jezgre i 1gb rama....tada je bio evo 3d best buy sto se tice cijene i dobivenog. I ja sam bio uzbuden radi 3D mogucnosti uredaja te je to bio jedan od razloga sto sam ga i uzimao. Al iskreno 3D kamera mi je bila zanimljiva prvih par dana, al nakon toga nisam uslikao niti jednu sliku sa 3D modom vec samo pokazivao kad me netko pitao zasto mi mobitel ima dvije kamere. Dakle super za *show off* al ne znam bas koliko to ljudi koriste na dnevnoj bazi. Ista stvar je i sa 3D igrama, zanimljivo za probat ali ipak ono malo sto sam igrao igre na telefonu igrao sam u obicnom modu. Na stranu 3D mobitel je za moje potrebe bio jako dobar, dva procesora koja mu daju fluidnost, 1gb rama( to mi je bilo dosta bitno jer mi je uvijek ponestajalo rama na proslim mobitelima), samo ima jedna stvar koja me malcice iritirala. Niaime iako sam navikao na sense, jer sam prije toga imao 3 uredaja sa sense suceljem, ovdje je on bas gutao RAM memoriju, mislim da je gotovo uvijek bilo iznad 100mb potrosnja samo na sense, al nije cak ni to prevelik problem, vec je ponekad iskreno znao zatrzat, tj kao da zapinje izmedu tranzicija izmedu ekrana. E sad mislim da ce to rjesit sa ICS i novim sensom 3.6. Ovo sve pisem pod pretpostavkom da neces ako ga uzmes stavljat romove nego koristit official samo romove. Sto se tice ostalih stvari sve je bilo bez ikakvih prigovora, najvaznija stvar meni je browser jer najvise sam ga koristio za internet je radio bez greske, znao se ponekad srusit al to je zato jer je bilo otvoreno previse tabova odjednom. Ugl ako uzmes Htc neces se razocarat. Ja sam presao sad na Galaxy SII poslije njega i moram priznat da je za nijansu bolji sto se tice brzine otvaranja i surfanja a pogotovo kretanja kroz Internet preglednik, jer je osjetno fluidniji. Eto to ti je to sto se tice HTCa netko tko ima Sony neka ti opise iskustva s njim, al mi se cini dosta dobar. dual core 1.5, adreno 220, 12mp kamera, 1gm memorije,...koji god da uzmes neces fulat

juka
13 godina
neaktivan

ja bi jedino uzeo htc zbog 3d kamere al ipak sony ima 12mp kameru a htc ''samo'' 5 mp tako da ja mislim da cu uzeti sony ipak i ljepse mi izgleda i jaci je :D Hvala svima!!!

16 godina
neaktivan
FunnyMonkey kaže...

tako da ja mislim da cu uzeti sony ipak i ljepse mi izgleda i jaci je :D Hvala svima!!!

Bolji izbor. {#}

14 godina
Xperia S,ali samo zbog kamere.Osobno imam Evo 3D i moram priznati da nikakvih problema nemam s njim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad sam na internetu isao na tele 2 stranicu i jos jedan mob mi je zapeo za oko Sony xperia P isti je kao s samo ima kameru od 8 mp.Jel neko ima taj mob ili jel cuo kakav je??

0 0 hvala 0
13 godina
Nije isti... Ima manji ekran,manje rezolucije,duplo manju memoriju i losiju bateriju,puno losiju,te je hardverski na razini low budget xperie U
sony xperia s POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prije svega imam xperiu s a žena mi ima xperiu p. Xperia s ti je puno bolji izbor od tog htc-a. Telefon je jednostavno strašan a što se tiće xperie p malo je hardverski slabiji od xperie s ali kvaliteta izrade mu je odlična, znači aluminijsko kučište i prozirna crta u dnu uređaja osjetljiva na dodir. Puno bolja od xperie u koja je ipak premalena. Za kraj xperia s je po kvaliteti negdje između galaxy s3 i htc one x. Odgovorno tvrdim da je bolji od htc-a jer sam imao oba telefona naročito nakon nadogradnje na ICS.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice