Sony Experia M4 Aqua - problemi sa novim telefonom

poruka: 212
|
čitano: 133.647
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Experia M4 Aqua - problemi sa novim telef
Neznam,meni je mobitel super za te pare i niti jedan od ovih problema nisam osjetio.Trebalo mi je pol sata da ga u potpunosti prokuzim i stvarno sam zadovoljan.Ako ima pitanja samo naprijed!pozz
16 godina
neaktivan

Uzeo sam SD karticu od 32G. Sad me zanima dal mogu (i kako) namjestit da sve šta snimam, slikam i skidam mi se prebaci direktno u SD karticu, a ne da mora prvo na memoriju telefonu (koja mi je jadna). Inače mobitel mi je odličan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Fotoaparat - tri točkice ili kotačić u donjem ljevom kutu ili gornjem ljevom kutu ovisno o nagibu, drugi ili treći tab i predzadnja opcija namjesti da sprema na eksternu karticu umjesto interne. Za download ne možeš namještat po defaultu.

16 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

Fotoaparat - tri točkice ili kotačić u donjem ljevom kutu ili gornjem ljevom kutu ovisno o nagibu, drugi ili treći tab i predzadnja opcija namjesti da sprema na eksternu karticu umjesto interne. Za download ne možeš namještat po defaultu.

Našao, hvala ti. A šta se tiče skidanja i instaliranja aplikacija tu nema nikakve pomoći?

16 godina
neaktivan

jel mogu aplikaciju npr. facebook prebacit na sd karticu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Samo ako je developer aplikacije to dozvolio, inače ne.

17 godina
neaktivan

Sorry na offtopicu, al nema teme o M5 pa cu pitati ovdje... zanima me gdje je nestao? Najavljen je relativno davno, a sad nema vise nikakvih vijesti

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To nitko ne zna, nije niti najavljen za HR tržište 

10 godina
neaktivan

evo jucer kupio mob i pozalio.... pregrijava se... i to bas jako i to dok na primjer slusam muziku, pregledavam internet-znaci jednostavne nezahtjevne stvari, ono malo teze jos nisam ni isprobao

inda ide drugi problem- stavim ga sinoč da se puni, ujutro pogledam- baterija 95% tek a punio se 7-8 sati

dok je utikan u kompjuter nepuni se nego se prazni!!

uglavnom paranormalno

ako neko zna išta molim da mi pomogne....

ništa
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 15:28 (brat od habs-a).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesi ažurirao softver?

16 godina
neaktivan

Evo da napišem i svoje iskustvo. napočetku upotrebe kod prvog punjenja se baš dosta ugrijao. nakon što je bio napunjen, još uvijek je bio pomalo zagrijan. Malo sam pretraživao što je sve uključeno i isključivao nepotrebne aplikacije, kad sam isključio preciznu lokaciju, nije se više grijao. Ovo sa uključenom lokacijom mi se događalo i na Nokiji. Od svega drugoga nema problema, osim manjka prostora na internoj memoriji, što god pobrišem ili deinstaliram, ostaje slobodno 1.5Gb od 8. 

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ivo454 kaže...

Evo da napišem i svoje iskustvo. napočetku upotrebe kod prvog punjenja se baš dosta ugrijao. nakon što je bio napunjen, još uvijek je bio pomalo zagrijan. Malo sam pretraživao što je sve uključeno i isključivao nepotrebne aplikacije, kad sam isključio preciznu lokaciju, nije se više grijao. Ovo sa uključenom lokacijom mi se događalo i na Nokiji. Od svega drugoga nema problema, osim manjka prostora na internoj memoriji, što god pobrišem ili deinstaliram, ostaje slobodno 1.5Gb od 8. 

istina... i meni se prestao grijat previse kad sam lokaciju iskljucio, i meni je ostalo tih 1.5 gb za instalaciju aplikacija... jedino rješenje je rootat ga pa napravit da se aplikacije instaliraju na sd karticu i usput deinstalirat one koje se prije nisu mogle deinstalirat a nepotrebne su kao na primjer ono za pjesme nesto ID track... neznam kako tocno....

al problem je sto se onda gubi garancija-a istina je da taj mobitel bez rootanja baš i nije previše upotrebljiv... tako da stom zabranom rootanja kao da su zabranili da se taj mobitel koristi...

ništa
16 godina
neaktivan

Mogu li se kako maknuti one sve google aplikacije? Sam android zauzima 4Gb, sve što prebacim na SD, polovica ostaje na internoj memoriji.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivo454 kaže...

Mogu li se kako maknuti one sve google aplikacije?

to i mene zanima... bojim se da nemogu

12 godina
neaktivan
ivo454 kaže...

Mogu li se kako maknuti one sve google aplikacije? Sam android zauzima 4Gb, sve što prebacim na SD, polovica ostaje na internoj memoriji.

Možeš ih onemogućit i time ih svest na tvorničku vrijednost, često od par kilobajta i time nekako dobit prostor

10 godina
neaktivan

Zdravo svima :) Imam ovaj telefon nedelju dana, i imam nekoliko problemčića :P Ne radi mi blic(kao lampa) nekad uključi ali uglavnom ne :( , drugo kada slikam sa blicem mnogo je svetlo, pre M4 sam imala Samsung galaxy core, kojem su slike mnogo bolje od ovih.. Ako slučajno slikam nešto sa veće blizine ništa se ne vidi na slici. Pomagajtee :) Iii moja interna memorija iznosi oko 850mb, sa tim da su mi instalirane aplikacije na sd kartici .. Kako to mogu popravitii? Pomagajte molim vas , ima li ko slična iskustva ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li ti je blic na automatskom ili fill ili onoj trećoj opciji? Da li si nadogradila na zadnju verziju ažuriranja za tvoj mob? Jesi probala tvornički reset?

10 godina
neaktivan

Blic je na automatskom, ali kako god da stavim ono je jako svetlo kada slikam, očekivala sam mnogo bolju kameru :( Pokušaću da vratim na fabričko podešavanje :) 

12 godina
neaktivan

Nešto je pošemereno jer to nije baš do kamere tj. vrlo vjerojatno ako reset to ne popravi da ćeš morat s tim na servis

10 godina
neaktivan
Ajaooj, jel to mora da se šalje baš tamo gde je telefon kupljen ili može i u neki drugi servis? Pošto mi je telefon iz nemačke :(
Alena Puskar
12 godina
neaktivan

Pa ako je pod garancijom mora u ovlašteni servis jer ja mislim da će morat mjenjat sklopove na matičnoj ili nekak drugačije dijagnosticirat kvar. Nažalost jer ovo je doista kompliciran problem

9 godina
neaktivan
Pozdrav,imam sonym4 aqua kao i vecina vas ovdje.
Mobitel nije star,ima nekih 2 mjeseca i sve je odlicno radilo do prije nekih 2,3 dana kada mi je mikrofon poceo stekati.
1. Problem je kada me netko zove ja njega cujem,on mene ne.
2. Problem kada slikam nesto slici treba dosta vremena da se spremi,ovisi kada.
3. Kada sniman npr.glasovne poruke nista se ne cuje osim sto šumi.

Dali netko ima ovakav problem ili ima neko rijesenje?
Inace mobitel je stvarno odlican i sve je super

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Još to nisam vidio, nema druge do servisa.

9 godina
neaktivan

Ima manje od mjesec dana kako sam kupila novi M4,upočetku je sve bilo ok,medjutim ima par dana kako me fotoaparat zeza,tj prednja kamera nikako ne radi,vratila sam čak i tvorničke postavke.Jel ima ko kakav savjet što da radim?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako zeza i tvorničke ne pomognu, onda još probaj preko PC Companion programa od Sonyja uradit Repair softvera, nije teško samo pratiš šta ti iskoči na ekranu i mob mora bit 80% barem napunjen. Ako to zakaže onda samo u servis, ovlašteni, jer se najvjerojatnije radi o neispravnom modulu.

9 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me da li ste uspjeli riješiti problem sa kamerom, ja od danas imam isti :( Ili je potreban servis?

12 godina
neaktivan

Ovo je možda najbolji mobitel kojeg sam ikada imao. Sve radi odlično, kamera je super, brz je.Ma topla preporuka svima.

P.S

Neki ljudi imaju problema s ovim mobitelom jer su ignoranti i trebalo bi im zabraniti korištenja smartphone jer će na svakom naći grešku

[url=http://buxp.org/?r=sunrise30][img]http://buxp.org/images/promote/advertise_banner_468x60.gif[/img][/url]

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
[url=http://buxp.org/?r=sunrise30][img]http://buxp.org/images/promote/advertise_banner_468x60.gif[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 11:07 (korbu).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nemoj se nadat skoroj nadogradnji jer prvo idu flagship uređaji koji već kasne. Znači ljeto negdje...

9 godina
neaktivan
Pozz, kupio sam nov mobilni m4 aqua i odmah u prvih sat dva koristenja se poceo sam restartovati, zabaguje i samo se restartuje, ili kad krenem otvoriti neku aplikaciju samo se restartuje..
Zatim se pojavio problem sa memorijom, i ok ja prebacim neke aplikacije na sd karticu medjutim danas se tako restartovao i od tad te aplikacije su mi nedostupne.. Pise samo unknown application..
Ima li neko slican problem?? Neko rjesenje??

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice