Sony Ericsson K800i-dekodiranje

poruka: 6
|
čitano: 10.282
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

evo zanima me koliko bi otprilike kostalo dekodiranje navedenog mobitela...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

100 kn. Ali ako si vješt, možeš i sam. Napravio sam tutorijal o tome.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 21:31 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
RE: Sony Ericsson K800i-dekodiranje
vexx5555 kaže...

mozes li mi molim te dati link na tutorial?

17 godina
odjavljen
RE: Sony Ericsson K800i-dekodiranje
antimadridista kaže...
vexx5555 kaže...

mozes li mi molim te dati link na tutorial?

Evo: http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/tutorial-otkljucavanje-sony-ericsson-telefona/1167501.aspx

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
13 godina
neaktivan

Molim malu pomoć. Imamo isti model mobitela SE K800i pa ako imate iskustva s ovom problematikom:
Ono što me trenutno muči je sljedeće:

Zbog prirode posla snimam dolazne telefonske razgovore i koristim jostick kao prečac za tu funkciju tj desnu strelicu. Donedavno je sve super funkcioniralo, ali nakon zamjene djelova iz jednog drugog istog mobitela sad mi više taj prečac ne funkcionira kod poziva.

Dakle, i dalje kad želim koristiti mobitel kao npr diktafon stisnem desnu strelicu i krene snimanje razgovora, ali kad želim snimati telefonske razgovore neće, već izbaci poruku "trenutno nije dostupno". Ukoliko u meniju na ekranu (još uvijek traje telefonski razgovor) idem na Opcije-snimiti  uspijem bez problema pokrenuti snimanje razgovora. Ali zašto prečac ne funkcionira? Pokušao sam odabrati i druge tipke za prečac ove funkcije ali isti rezultat.

Trenutna inačIca softvera mi je: CXC1250210 R1KG001 070418

Još jedno pitanje: ukoliko idem na "Naći novi softver" da li riskiram gubitak podataka (telefonski imenik, zadaci, bilješke,sms) ? U samom mobitelu kaže poruka da neće, ali šta kaže praksa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson K800i-dekodiranje
mijalic kaže...

Molim malu pomoć. Imamo isti model mobitela SE K800i pa ako imate iskustva s ovom problematikom:
Ono što me trenutno muči je sljedeće:

Zbog prirode posla snimam dolazne telefonske razgovore i koristim jostick kao prečac za tu funkciju tj desnu strelicu. Donedavno je sve super funkcioniralo, ali nakon zamjene djelova iz jednog drugog istog mobitela sad mi više taj prečac ne funkcionira kod poziva.

Dakle, i dalje kad želim koristiti mobitel kao npr diktafon stisnem desnu strelicu i krene snimanje razgovora, ali kad želim snimati telefonske razgovore neće, već izbaci poruku "trenutno nije dostupno". Ukoliko u meniju na ekranu (još uvijek traje telefonski razgovor) idem na Opcije-snimiti  uspijem bez problema pokrenuti snimanje razgovora. Ali zašto prečac ne funkcionira? Pokušao sam odabrati i druge tipke za prečac ove funkcije ali isti rezultat.

Trenutna inačIca softvera mi je: CXC1250210 R1KG001 070418

Još jedno pitanje: ukoliko idem na "Naći novi softver" da li riskiram gubitak podataka (telefonski imenik, zadaci, bilješke,sms) ? U samom mobitelu kaže poruka da neće, ali šta kaže praksa?

Skini XS++.
Spoji mob tako da držiš C tipku i spajaš mobitel ( mob mora bit ugašen )
i očitaj koji EROM CID imaš na mobu.

Ako je EROM CID 52 , možeš radit s XS-om.
Potreban ti je FS i MAIN koji možeš nać na www.topsony.com ( moraš se regat tamo ),

budi siguran da ti je mob 100% pun prije nego što ideš to radit.

Najnovija verzija ti je R8BF003 , dakle nađi tamo u Downloads na topsony stranici verziju
K800 R8BF003 CID53 i flashaj to.

Ako to ne pomogne, onda najvjerojatnije nije neka softverska greška.
Možda i patch postoji za to, potraži .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice