Samsung i9070 ili sony xperia p

poruka: 20
|
čitano: 3.672
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dakle kao sto pise u naslovu dvoumim se između ta dva mobitela 

znam da je prema tk sony malo bolji zbog kamere  ,ali jednako je i samsung dobra zbog oled ekrana ..

pa da vidim sto mi vi savjetujete

eh da jos me muci to sto sam u prošlosti imao sony ericson mobitela koji bas nisu kvalitetni dok su samsunzi kvalitetnji 

dakle sto mi savjetujete 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung i9070 ili sony xperia p

xperia p

16 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

dakle sto mi savjetujete 

Uzmi xperiu bolja je.

14 Xperia P
0 Galaxy S Advance
Ne odgovaram na pp: Kako dobiti više fps-a, u cod-u, cs-u, kako igrati gta online itd.. :P
14 godina

Eh da bojim se tih odgovora ... malo obrazloži ak nije problem po cemu mislis da je bolja..osim kamere. .. ali uracunaj da ipak sdvance ima amoled ekran ..

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina
neaktivan

Bolja rezolucija, više (ram) memorije 1gb -> 768 (advance) bolja kamera, Nadogradnja na ICS. I ovaj LCD na novim xperiama uopće nije loš, dapače.. ugl to su razlozi zašto mislim da je bolja xperia.. {#}

Ne odgovaram na pp: Kako dobiti više fps-a, u cod-u, cs-u, kako igrati gta online itd.. :P
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Bolja rezolucija, više (ram) memorije 1gb -> 768 (advance) bolja kamera, Nadogradnja na ICS. I ovaj LCD na novim xperiama uopće nije loš, dapače.. ugl to su razlozi zašto mislim da je bolja xperia.. {#}

Zaboravio si i NFC {#}

14 godina
protjeran

Slazem se sa.ekipom, samo si usporedi ekrane, jer sam imal Arc-a i ekran im je bil totalna katastrofa. Kad sam uzel S2 sam se preporodil. Probaj iskemijati nekak za S2 i ne treba ti nist vise.{#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Eh da samo mi jos ovo recite ... koji je kvalitetnje izrade bez obzira na mogučnosti ... 

14 godina
neaktivan

sony je bolje kvalitete izrade, zapravo neznam bas puno razloga da bih isao na samsung, mozda jedino ako ti 16gb memorije nije dosta?

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Eh da samo mi jos ovo recite ... koji je kvalitetnje izrade bez obzira na mogučnosti ... 

Oba dva imaju prilično dobro kućište -> izradu, ali kod xperie je bolje, čvršće.

De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 18:26 (mario1990).
14 godina

Ne mislim an kučište ...nego primjer na starom se .mi se ilizao onaj utor punjenja tj ne puni kada usteka ..mislim u tom smislu kvaliteta izrade a ne u kučištu

14 godina
neaktivan

to moras bas paziti kod mobitela kad ustekas punjac, ali nekako mi je da ce ti se to prije dogoditi na galaxyu nego na xperiji.

Jos velike prednosti kod xperije su nadogradnja na ics te definitvno vise custom romova nego kod advancea

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ok onda je xperia moj izbor...temu necu lock ako  budem imao jos kakvih pitanja

14 godina

Ekipa malo cu otic u offtopic

Sto je onaj utor povise hdmi utora na xperii

Edit

i da li se na sony-ju može namjestiti prikaz vremena za određeni grad tj mjesto kao i na samsungu

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 21:57 (ante5656).
13 godina

Taj utor ti je za punjenje i spajanje sa pc.

Imaš aplikaciju svjetski sat već instaliranu na njemu, ako si na to mislio.

White magic tehnologija je također prednost. Na suncu se sve super vidi.

ICS ti je dostupan već kod nas i sa njim je još bolji.

Očekuje se da će sve 2012 xperie bit nadograđene na JB 4.1. 

0 0 hvala 0
14 godina

A sto je ics , i onaj dlna

Edit: a i sto je ics

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 22:23 (ante5656).
13 godina

ICS je skraćenica od Ice Cream Sandwich.

Više o tome: http://www.android.com/about/ice-cream-sandwich/

Kakav dlna?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina

gogi hvala ti na linku i to sam sam napravio i procitao ali nist shvatio .. može li kakvo pojašnjenje ..

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice