Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 494.049
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
kale_fotograf kaže...

ode i ova godina, a mi ne dobišmo službeni android 4.3 za hrvatsku {#}

KNOX je zakomplicirao sve a 4.3 nebi bilo lose preskociti i pricekati kitkat u 4 mjesecu.

I Don't Give A Damn
17 godina
Akira kaže...
kale_fotograf kaže...

ode i ova godina, a mi ne dobišmo službeni android 4.3 za hrvatsku {#}

KNOX je zakomplicirao sve a 4.3 nebi bilo lose preskociti i pricekati kitkat u 4 mjesecu.

Koje godine ...{#}

16 godina
neaktivan

Stoji to što si rekao ali mislim da 4.4 možeš zaboraviti u 4 mjesecu. Pogledaj kad je krenuo 4.3 a još ga nema kod nas. Tako da ako 4.4 i krene u travnju kak je rečeno kod nas možda tek sredinom 5 mjeseca ili čak početkom 6 :( Nažalost.

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
Akira kaže...

Ma ti nerazumijes ni ono sto procitas. {#}

Azurirati podatke o bateriji da se iskoristi cijeli kapacitet jer sistem pamti trajanje punjenja i potrosnju i ako nije azuriran daje krive podatke o postotku napunjenosti baterije.

Puniti ga ugasenog bez potrosaca da se ravnomjerno napuni na novom firmwareu.

Napravio sam flash na samsungu vise puta nego sto ti mozes izbrojati. A nadam se da znas brojati barem do 100, da neispadne da nemam iskustva. {#}

Lp.

Puniti ga ugašenog bez potrošača da se ravnomjerno napuni na novom firmwareu?!?!

OMFG! :-D

Vjerujem da ovo ni nije najgore što si napisao u ovih 8 dana što si na forumu. :-)

Ajde molim te pročitaj još jednom članak koji si linkao i to onaj dio u okviru od Android developera (pazi, to si ti linkao, ne ja):

Today's myth debunking:

"The battery indicator in the status/notification bar is a reflection of the batterystats.bin file in the data/system/ directory."

No, it does not.

This file is used to maintain, across reboots, low-level data about the kinds of operations the device and your apps are doing between battery charges. That is, it is solely used to compute the blame for battery usage shown in the "Battery Use" UI in settings.

That is, it has deeply significant things like "app X held a wake lock for 2 minutes" and "the screen was on at 60% brightness for 10 minutes."

It has no impact on the current battery level shown to you.

It has no impact on your battery life.

Deleting it is not going to do anything to make your more device more fantastic and wonderful... well, unless you have some deep hatred for seeing anything shown in the battery usage UI. And anyway, it is reset every time you unplug from power with a relatively full charge (thus why the battery usage UI data resets at that point), so this would be a much easier way to make it go away.

Ja ne znam koji dio tebi tu nije jasan, i po kojoj paraleli vučeš zaključke.

Nije sve u brojanju od 1-100, to i moj klinac od 5 godina zna.

Treba malo i razmisliti o onome što se čita, a to koliko si ti flashao uopće nema veze, jer ko papagaj radiš stvari koje nemaju veze s vezom ;-)

Jedini način na koji se računa razina baterije je trenutni_kapacitet / max_kapacitet.

Max kapacitet se dobije iz defaultnih podataka baterije, ili nakon prvog punjenja do kraja (nisu sve baterije iste). Znači, jedino što treba napraviti je bar jednom napuniti bateriju do kraja.

Nakon toga Android zna izračunati postotak potrošenosti/kapaciteta baterije. Znači, nije uopće bitan način punjenja, niti da je bila ispražnjena do kraja niti koliko je punjenje trajalo. Bitne su dvije brojke, trenutni kapacitet i maksimalni kapacitet. TOČKA!

Ti možda pričaš o raznim estimacijama trajanja preostalog kapaciteta baterije pomoću raznih battery monitora, al to ionako nije egzaktno, i nije prebitno.

Bitno je koliko ti je baterija konkretno trajala, te iz statistike možeš vidjeti što ju je trošilo i eliminirati aplikacije koje ju žderu bez razloga.

A to čiji je tata više flashao ROM pusti za neke druge prilike ;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 18:15 (Bitanga).
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav, moja baterija, službeni slo 4.3, mob kupljen u slo, stavljen prek odina. Iskljućene lokacije mada ni sa ukljućenima ne troši bateriju izrazito.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Croatia VIP 4.3 izasao{#}

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 2
13 godina
Akira kaže...

19.11.2013. je izašao indijski, znači preko 40 dana je trebalo vipu. Sad ćemo vidjeti Tele2 i T-mobile koliko će im trebati. 

jaska jaska jaskaja
16 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...
Akira kaže...

19.11.2013. je izašao indijski, znači preko 40 dana je trebalo vipu. Sad ćemo vidjeti Tele2 i T-mobile koliko će im trebati. 

najmanje još mjesec do mjesec i pol će tele2 i hrvatskom telekomu trebat

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Dali ce sve normalno raditi ako stavim Vip-ov 4.3 na Note 2 koji je kupljen u slobodnoj prodaji i trenutno radi na Tele 2 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Trebao bi raditi bez problema. Ja sam svoj Note kupio u Tele2, imam gore Dr. Ketan Rom (indijski) i nemam problema.

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo instaliro ga sve normalno radi samo što sam dobio hrpu nepotrebnih vip-ovih aplikacija

Prvi dojmovi: nikakav napredak od prvog "beta" 4.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

stavio novi vip 4.3 i za sada sam prezadovoljan,po meni se vidi vidno ubrzanje,cak mi ni imenik netrza,a uvijek je malko trzuckao,sve otvara brze :-)

marroncevic
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Xboxn00b kaže...

Evo instaliro ga sve normalno radi samo što sam dobio hrpu nepotrebnih vip-ovih aplikacija

Prvi dojmovi: nikakav napredak od prvog "beta" 4.3

Pa to je ionako isti rom zar ne? Začudilo bi me kad bi radio išta bolje od indijske "bete.

jaska jaska jaskaja
14 godina

Malo je promjenjen donji dio lockscreena, ako se nevaram vratili su assistive light u widgete i ubacili su neke VIP aplikacije i FIFU 12 i N.O.V.A 2 koje sam odmah deinstaliro

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 21:29 (Xboxn00b).
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Croatia Tele2 4.3 izasao napokon{#}

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
16 godina
Akira kaže...

Croatia Tele2 4.3 izasao napokon{#}

Jedino što mi još ne daje update OTA. {#}

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nije jos na na kies dostupan. Bit ce u toku dana. Barem znamo da je tu {#}

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Meni upravo skida OTA. Preko 700MB :-)

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

poslao ja mail u hrvatski telekom kad će nam dat android 4.3, javim kad mi pošalju odgovor

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Prvi dojam lose. Povecali su font slova i sve je malo vece nego sto je bilo. Nema animacije u izborniku za pozadinsku plocu i ikone izgledaju kao da je ekran 800x600 piksela. Jako ruzno.

Trosi oko 100mb RAMa vise nego na 4.1.2 u normalnom koristenju.

Kvaliteta slike mi se cini da je ostala ista.

Jedino lock widgeti, float tipkovnica i group play mi se svidaju.

Sa ostalim nisam zadovoljan. Boat browser mi je radio probleme dok ga nisam deinstalirao i ponovo instalirao.

Napravio sam i hard reset jer mi je prije njega koristio 1.1gb RAMa sto je uzasno puno.

Za ovih nekoliko sati koristenja nisam zadovoljan. 

Za pristup opcijama razvoja morate 7 puta kliknuti verziju firmwarea sto je bezveze.

Pokusat cu postati slike ali kad uspostavim screen shot jer ni on neradi kako treba.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 22:45 (Akira).

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Slike...

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma stavi si ovaj Dino Note 3 , odličan je :)

12 godina
neaktivan

Sad mi je kasno za to na note2 jer imam garanciju jos 9 mjeseci.

Ali razmisljao sam o tome.

Vidjet cu kako ce se ponasati za dan dva.

Sad sve radi kako treba osim trajanja baterije jer sam na prvom punjenju jos.

I Don't Give A Damn
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Najlakše ti je vratiti originalni ROM ako se nešto desi i opet imaš garanciju :D To je ko ona fora šta pričaju...ako rootaš mobitel da gubiš garanciju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kale_fotograf kaže...

poslao ja mail u hrvatski telekom kad će nam dat android 4.3, javim kad mi pošalju odgovor

Evo došao je i za tmobile 4.3 ;)

17 godina
Akira kaže...

Prvi dojam lose. Povecali su font slova i sve je malo vece nego sto je bilo. Nema animacije u izborniku za pozadinsku plocu i ikone izgledaju kao da je ekran 800x600 piksela. Jako ruzno.

Trosi oko 100mb RAMa vise nego na 4.1.2 u normalnom koristenju.

Kvaliteta slike mi se cini da je ostala ista.

Jedino lock widgeti, float tipkovnica i group play mi se svidaju.

Sa ostalim nisam zadovoljan. Boat browser mi je radio probleme dok ga nisam deinstalirao i ponovo instalirao.

Napravio sam i hard reset jer mi je prije njega koristio 1.1gb RAMa sto je uzasno puno.

Za ovih nekoliko sati koristenja nisam zadovoljan. 

Za pristup opcijama razvoja morate 7 puta kliknuti verziju firmwarea sto je bezveze.

Pokusat cu postati slike ali kad uspostavim screen shot jer ni on neradi kako treba.

Slažem se, meni je isto katastrofa. Onaj novi color profil mi je užasan. Prije sam imao Natural i to mi je bilo savršeno, sad je najbliži tome Photo Professional, ali su mi boje prenapadne.

Također opet su prčkali po ikonama, tray ikone su sad opet svjetlije, taman se navikneš na nešt i onda te sprže.

Boje toggle buttona u notification panelu su sad tamnije i nemaš feeling kao ranije da prikazuju da je nešt upaljeno.

Lock screen widgeti su traljavo odrađeni, glavni lock screen widget je uvijek collapsean po defaultu pa ga moraš expandat svaki put (beskorisno za DashClock ili neki pametniji veći Zooper widget). Također se nikako ne može ugasiti Samsungov notification lock screen widget na kojem pokazuje propuštene pozive i pristigle SMSove, što je opet katastrofa ako želiš koristiti DashClock. Uglavnom, i dalje koristim WidgetLocker.

Font tipkovnice je promijenjen, ne vidim zašto i ne mogu reći da je nabolje. I dalje ju nisu unaprijedili sa pametnijim interpunkcijskim znakovima ko što ima SwiftKey (slajdanje lijevo desno na točku da dobiješ ? ili !).

Od novih featurea ne primjećujem apsolutno ništa korisno, osim što je Contacts app sad puno fluidniji i više se ne koči.

16 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...
kale_fotograf kaže...

Evo došao je i za tmobile 4.3 ;)

Na sammobileu ništa još ne piše, možda bude u toku noći :)

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Po dosadašnjom postovima ekipe koja je upgredala na 4.3 ne vidim baš nešto pozitivno. Ima li uopće nešto za što bi mogli reć da je poboljšano? Isplati li se uopće stavljat 4.3 sada ili da čekam neku zakrpu ako će uopće dolazit?

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Po dosadašnjom postovima ekipe koja je upgredala na 4.3 ne vidim baš nešto pozitivno. Ima li uopće nešto za što bi mogli reć da je poboljšano? Isplati li se uopće stavljat 4.3 sada ili da čekam neku zakrpu ako će uopće dolazit?

Ako nemas garanciju idi na Ditto Note3 rom. Ako hoces official bolje cekaj 4.4 jer ovdje su promjene slabe a i nicim zanimljive.

Iskreno nerazumijem koji je vrag samsungu. Mogli su staviti sve sto ima i note 3.

A ako misle da ce netko tko ima note 2 kupiti note 3 samo zbog air pena onda su u zabludi.

KNOX su stavili jer su mislili zaustaviti rootanje. Ali nece im pomoci. Dok je XDA tu bit ce i rootanja.

Tako da je samsung sam sebi zakomplicirao ovim updateom.

Meni je 4.1.2 bio bolji od 4.3. Ali mozda je stvar navike. Neznam. Mozda mi sjedne za par dana koristenja.

Ali da sam znao isao bih na 4.3 ditto

edit: i baterija je ocajna. vidjet cu kakva ce biti nakon prvog punjenja.

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 3:37 (Akira).
16 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Pa vidi ako nisi stavio jos nemoj ni stavljati službeni zbog Knoxa. Bolje si stavi neki Custom ROM, recimo ovaj Dito Note 3 je odličan, ja ga koristim, evo jučer sam stavio verziju 3.2 i super je, Imaš neke stvarčice i dodatke sa Note 3, Fino si kod instalacije sam biraš očeš ga napunit Samsung slupostima ili ne, tako da odličan je. Ako ti se i ne svidi možeš bez problema otići natrag na 4.1.2 .. Ako staviš službeni zapeo si na njemu do daljnjega zbog glupog KNOXA.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice