A neznam super je to što smo dobili 4.3 ali nekako su mi to minimalne promjene. Kada pogledaš sam izgled teme odnosno touchwiza na 4.3 s obzirom na 4.1.2 praktički i nema promjene.
Imam osjećaj da bi s bilo kojim launcherom dobio više nego s tim updejtom (da zvuči lame).
Fakat bi se samsung mogao trgnut malo kaj se tiče dizajna, jer ono note 2 softwerski izgleda doslovno ko stari s2 :(
Realno kome treba zvuk uz sliku pored videa?? Dijeljenje ekrana?? Ono, možda 1% osoba.
Daj mi novu moderniju temu i dizajn i ja sam sretan, jer mene osobno gluposti iznad spomenute ne interesiraju.
Meni će Sound & Shot dobro doći. Recimo ljetos sam malo slikao po Budimpešti, poslije sam po netu tražio što je što. Meni izgled samog roma ne igra bitnu ulogu, više su mi bitni bugovi koje ima 4.1.2. Ali opet, fluidnost je sve veća i veća svakim novim romom. Dijeljenje ekrana? Zašto ne? Hardware za to svakako imamo.
zanima me dali smo dobili nove funkcije s olovkom ko na note3 i dali moze prepoznati napisani rukopis i koristiti ga za razne stvari izravno...
Nismo dobili ono što ima Note 3, čisto sumnjam i da hoćemo. Jer tko bi ga onda uopće kupio, kad bi se to sve ponudilo u starom jeftinijem modelu. Nekome rezolucija i jači procesor nisu uopće bitni / važni.

ATJ Lučko