Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 494.550
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
zeko73 kaže...

Evo se sad i ja mogu priključiti raspravi u ovoj temi jer i ja od danas posjedujem ovaj vrli pametni telefon! Gugla sam i gleda po netu zadnjih par miseci i zadnjih par dana sam imao trojbu  između htc one i xperie z ali na kraju ipak najbolji izbor za mene, a to je Samsung Galax Note 2. Za sad sam oduševljen a mislim i nadam se da će oduševljenje potrajati.

garantiram da će tvoje oduševljenje jako dugo trajati {#}

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav svima novi sam na forumu,odnedavno vlasnik note 2,prezadovoljan istim u svakom pogledu,zanima me ako stavim ovu beta verziju"  leaked 4.3",dali će mi se automatski ponudit updeate službene konačne verzije 4.3   kad izađe ,ili ću morat opet preko odina instalirat ,i usput isplati li se to instalirat ili ipak sačekat konačnu verziju s obzirom ako ima kakvih bugova,kakva je baterija,i ostalo...?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
greda kaže...

Pozdrav svima novi sam na forumu,odnedavno vlasnik note 2,prezadovoljan istim u svakom pogledu,zanima me ako stavim ovu beta verziju"  leaked 4.3",dali će mi se automatski ponudit updeate službene konačne verzije 4.3   kad izađe ,ili ću morat opet preko odina instalirat ,i usput isplati li se to instalirat ili ipak sačekat konačnu verziju s obzirom ako ima kakvih bugova,kakva je baterija,i ostalo...?

Par kolega s foruma je stavilo 4.3 i zasada kako stvari stoje, bugovi su minimalni, a ROM je stabilan, a baterija sasvim solidna, nekima čak i bolja.

Da li će ti ponuditi nadogradnju, teško je reći jer bi teoretski mogao, ali vjerojatno neće, tako da ćeš morati s neta opet skinuti sam nadogradnju i fleshat je na isti način. Ali ni to nije tako loše jer obično ti OTA dolaze nadogradnje koje su malo starije (s obzirom da naši operateri kasne). A jednom kad staviš neku official 4.3, dobivat ćeš nadogradnje automatski, olitiga OverTheAir jel.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
greda kaže...

Strpi se još malo, ne vidim čemu sad tolika žurba :-)

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jučer sam instalira "leaked 4.3",sve u svemu slično kao i kod 4.1.2 ,fluidan,brz,novi detalji dobro dođu,walet se ne može skinuti ne znam zašto možda zbog regije,bugovi -možda galerija nešto zeza nekih par slika su mi se pojavile minijature one sive slike nestanu ali to se dešavalo i prije na prošlom romu? Druge nisam primjetio ima li ih još možda jel tko uočio šta? PS Ovo šta se tiče galerije je sljedeće-Kamera slika normalno,postavljeno je da se slike spremaju na sd karticu,uredno spreme u galeriju da bi se nakon nekog vremena pojedine slike  koje su slikane fotoaparatom u galeriji pretvorile u one male sive minijature  tj kao da nema slika zna li tko šta je to i da li je rješivo?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 22:32 (greda).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja do sada u ovih par dana korištenja nisam naišao na nikakav bug, osim jednog "rušenja" Opere, ali to ne povezujem s romom. Galerija radi odlično.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne znam, možda je ovo zbog sd kartice(64 gb),znači kad otvoriš galeriju slike snimljene fotoaparatom nakon nekog vremena(par sati) pretvore se u sive minijature i ne mogu se otvorit,kao da su oštećene,ni na kompu isto ne mogu,ne znam šta napravit,ima li kakvo objašnjenje ili rješenje za to jer očito nije bug na galeriji bilo bi valjda isto i drugima,čini mi se da je takvih slika bilo i na 4.1.2 koje su spremljene na sd karticu?

Evo slike Evo slike
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 9:03 (greda).
17 godina

Probaj snimati fotke na internu memoriju telefona. Pa ako onda ne bude grešaka trebati ćeš vidjeti šta je sa karticom.

12 godina
neaktivan

Pa da vjerojatno je neki problem sa sd karticom možda zbog veličine iste,ali stradaju slike samo one koje su slikane fotoaparatom i smještene u onaj folder DCIM koji se sam formira na kartici,ostale slike na kartici u drugim folderima su u redu.Usput čini mi se da je bug kad izvučeš olovku, u status baru se izvlačenje ne registrira svaki put,sve ostalo sa olovkom je u redu,jedino sam taj  bug primjetija,ne znam koji su još?

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Baš sam bio maloprije u T Com-u i testirao Note 3, i uočio sam da mu je stock internet preglednik bitno drukčiji. 

Konkretno, kada otvaram novi prozor, ostali se pojavljuju desno bočno poredani u stupac dočim je kod nas, čitaj mene klasično lijevo desno kao malo veće slike.?!!? 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Baš sam bio maloprije u T Com-u i testirao Note 3, i uočio sam da mu je stock internet preglednik bitno drukčiji. 

Konkretno, kada otvaram novi prozor, ostali se pojavljuju desno bočno poredani u stupac dočim je kod nas, čitaj mene klasično lijevo desno kao malo veće slike.?!!? 

Pa promjenili su dizajn tabova,sto je tu tebi cudno ?

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
14 godina
chingy-os kaže...
ATJLučko kaže...

Poanta je u činjenici da sam ja instalirao doduše betu 4.3 JB verziju, pa sam očekivao da će se skorom sve changing kako je na SGN III, ali nije previše, čak niti sve aplikacije nismo dobili!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
chingy-os kaže...
ATJLučko kaže...

Poanta je u činjenici da sam ja instalirao doduše betu 4.3 JB verziju, pa sam očekivao da će se skorom sve changing kako je na SGN III, ali nije previše, čak niti sve aplikacije nismo dobili!! 

Da,nazalost dosta stvari fali sa note 3.

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Jeli znas kolike su cijene u L/XL/XXL tarifama, s obzirom da ga jos nema na internetu u ponudi?

14 godina
cokic kaže...
ATJLučko kaže...

Jeli znas kolike su cijene u L/XL/XXL tarifama, s obzirom da ga jos nema na internetu u ponudi?

Nisam trenutno u mogućnosti ti nešto konkretnije kazati, ali je cijena slobodnog aparata kako sam ja uzeo 5898.00 hrvatskih kuna, cijelih 200.00 kuna povoljnije nego S4, što smatram vrlo vrlo čudnim, no što se tu može, tko nam je, hehehehe, kriv za takvo nešto!?!? 

ATJ Lučko
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Povoljniji je od S4 zato što to u biti nije aparat za svakoga. Većini ljudi je jednostavno prevelik, i ako već biraju Samsung za tu količinu novaca radije će uzeti S4.

Što se tiče ovog 4.3 što smo dobili, shvatite dvije stvari. Prva, to je testna verzija i ona finalna će imati još par dodataka sigurno. A drugo, nikada nećemo dobiti sve od Note-a 3, tko bi ga onda uopće kupio ako za puno manje novaca može dobiti sve te funkcije.

Ali, naravno, tu je uvijek XDA, već sad ima puno stvari za Note3 prilagođenih za rad na Note2.

0 0 hvala 0
17 godina
Dardevil kaže...

Povoljniji je od S4 zato što to u biti nije aparat za svakoga. Većini ljudi je jednostavno prevelik, i ako već biraju Samsung za tu količinu novaca radije će uzeti S4.

Što se tiče ovog 4.3 što smo dobili, shvatite dvije stvari. Prva, to je testna verzija i ona finalna će imati još par dodataka sigurno. A drugo, nikada nećemo dobiti sve od Note-a 3, tko bi ga onda uopće kupio ako za puno manje novaca može dobiti sve te funkcije.

Ali, naravno, tu je uvijek XDA, već sad ima puno stvari za Note3 prilagođenih za rad na Note2.

Pa kupuješ jači hardver... tko bi kupio novi kompjuter ako može dobiti windows 8 na starom... bezveze logika.

Vidjet ćemo što će biti dok izađe full release... do onda, ne wajnajte :-)

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Prijatelju, kompjuter je jedno, smartphone sasvim drugo. Od recimo 10 ljudi koji su imali priliku malo probati moj Note, 9 ih je reklo da im je prevelik.

2 0 hvala 0
17 godina
Dardevil kaže...

Prijatelju, kompjuter je jedno, smartphone sasvim drugo. Od recimo 10 ljudi koji su imali priliku malo probati moj Note, 9 ih je reklo da im je prevelik.

Kakve sad to ima veze s ovim što sam ja rekao?

Moj se komentar odnosio na tvoje : tko bi ga onda uopće kupio ako za puno manje novaca može dobiti sve te funkcije.

Pa ja na to kažem da kupuješ noviji mob većinom zbog jačeg hardvera, a u manjoj mjeri zbog softvera. Znači, Note3 bi kupovali svi koji nemaju Note2, a žele Note, ili oni kojima je ovaj preslab (što sumnjam da postoji netko).

Ne znam tko bi lud prešao sa Notea2 na Note3 samo zbog par softverski featurea extra, prijatelju.

Zbog toga, ne vidim razlog zašto i stariji hardver ne bi dobio zadnju verziju OS-a sa Samsung softverom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 9:10 (Bitanga).
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Krivo si me shvatio. Mislio sam na usporedbu cijena Note 3 - S4. S4 je skuplji jer je Note serija većini ljudi jednostavno prevelika, te će ako imaju novce za jedan od ta dva uređaja njih većina uzeti S4.

0 0 hvala 0
17 godina
Dardevil kaže...

Krivo si me shvatio. Mislio sam na usporedbu cijena Note 3 - S4. S4 je skuplji jer je Note serija većini ljudi jednostavno prevelika, te će ako imaju novce za jedan od ta dva uređaja njih većina uzeti S4.

Mislim da te nisam krivo shvatio, pročitaj još jednom što si napisao, nije moguće krivo shvatiti.

Al dobro, nema veze.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

E sad sam se i ja zbunio sav {#}

Uglavnom, što se tiče updateova, dobiti ćemo ih, samo ne tako brzo kako bismo mi željeli.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo linka sa jednog topica ovog foruma, čovjek se dvoumio između Note-a i iPhone-a. Na kraju naručio Note.

LINK

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

kad se jednom proba Note, ostaje se na Note jer sve drugo izgleda ko mala igračka (Notemania :) )

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Što se tiče ovog update-a, ako ga netko postavi i ako je identično ovom zadnjem što sam postavio, budem se i ja zaletio postaviti!! 

Apropos mojeg kukanja da nam nije sve ili skorom sve promjenjeno, danas sam uočio da mi T Com mail ne funkcionira, pa sam ga podešavao ponovno, i nakon što je proradio, uočio sam da više nije mail crne pozadine već bijele sa plavim detaljima, što mi je vizualno Ćok, Ćok, Ćok, Ćok lijepo, hehehehe, je'l te!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Što se tiče ovog update-a, ako ga netko postavi i ako je identično ovom zadnjem što sam postavio, budem se i ja zaletio postaviti!! 

Apropos mojeg kukanja da nam nije sve ili skorom sve promjenjeno, danas sam uočio da mi T Com mail ne funkcionira, pa sam ga podešavao ponovno, i nakon što je proradio, uočio sam da više nije mail crne pozadine već bijele sa plavim detaljima, što mi je vizualno Ćok, Ćok, Ćok, Ćok lijepo, hehehehe, je'l te!!!! 

dakle novi email app nije vise all black???? konačno.. smrt za oči....

ma mislim da se samo trebamo strpit još neko vrijeme da neka stabilna verzija izadje na xda i onda samo flashat... jedva cekam... super su neki ti featurei sa 4.3 .... a note 2 je pilica samo takva...

MuWu
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kako podesit na browseru da se automatski brišu kartice koje su prije otvarane, naime kad broj prozora ili kartica dođe do 15 moram ih ručno brisat?

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja već dulje vrijeme imam jedan problem, veliki problem, kada netko postavi video clip u post i ja kliknem pogledati ga, on jednostavno nestane, isčezne kao rukom odnesen!! 

Browser preko kojeg idem na mrežu je Opera i nadam se da nije ona kriva za problem, ali, tko ili što onda je?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ako ti automatski otvara u Operi valjda je zato što si zadao da ti uvijek u njoj otvara, probaj resetirati one defaultne aplikacije u postavkama pa da te pita gdje da otvoriš možda...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice