Preporuke mobitela sa HD kamerom

poruka: 14
|
čitano: 3.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, trebam pomoć oko odabira mobitela sa HD kamerom. Zanima me koji mobiteli imaju hd kameru ili visoko kvalitetno video snimanje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Preporuke mobitela sa HD kamerom
iAvenger kaže...

Pozdrav svima, trebam pomoć oko odabira mobitela sa HD kamerom. Zanima me koji mobiteli imaju hd kameru ili visoko kvalitetno video snimanje.

Najbolju viđenu dakako Iphone 4 :)

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
iAvenger kaže...

Najbolju viđenu dakako Iphone 4 :)

Znaš li još neke, malo jeftinije, ne mora biti HD ali da imaju kvalitetno video snimanje.

14 godina

Vjerojatno je trenutno još uvijek najbolja Nokia N8 (snima u HD 720p rezoluciji, 30fps i stereo audio snimanje). Ima sada i nekoliko modela sa 1080p ali opet kamera nije dobra ko u N8. SE Arc ima isto dobru kameru koja snima u HD (720p).

Uglavnom bolje da kažeš koliko si spreman platiti i gdje kupuješ i jel novo/polovno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 1:16 (5220).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

hd najbolje je x10 za nizu cijenu,a za visu zna se Arc :)

Iako i x10 je skup...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Znaš li još neke, malo jeftinije, ne mora biti HD ali da imaju kvalitetno video snimanje.

Koliko si spreman platit?

15 godina

kakav iphone

Galaxy S2

pogledaj ovo 30fps u 1080p

fantasticno

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
5220 kaže...

Vjerojatno je trenutno još uvijek najbolja Nokia N8 (snima u HD 720p rezoluciji, 30fps i stereo audio snimanje). Ima sada i nekoliko modela sa 1080p ali opet kamera nije dobra ko u N8. SE Arc ima isto dobru kameru koja snima u HD (720p).

Uglavnom bolje da kažeš koliko si spreman platiti i gdje kupuješ i jel novo/polovno...

potpisujem nokia, ima Carl-Zeiss vario Tessar optiku.

bila najbolja optika, neznam dal je i još uvijek.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
iAvenger kaže...

Do 1000 kn, polovni.

16 godina
nijedan.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
protjeran

Možda da odeš u tele2? Oni jedini nude ovce i novce :)

0 0 hvala 0
18 godina
iAvenger kaže...

Do 1000 kn, polovni.

Najjeftinije što meni pada na pamet je Sony Ericsson Vivaz, od 1300 su u oglasu.

Pogledaj malo po youtubu video sampleove u HD-u, iako nemoj previše očekivati, kamere na mobitelima još uvijek nisu nešto ekstra.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
mario1990 kaže...
iAvenger kaže...

Do 1000 kn, polovni.

Samsung Wave S8500, 720p, 30fps, MP4@12Mbit, snimanje i reprodukcija HD videa ide ful glatko i fluidno.

Novi nekorišten s garancijom (Njuškalo.hr) ima već za soma kn, po tome se rabljeni mogu naći i jeftinije.

Ponosni sam vlasnik istog već preko godinu dana i ne mislim ga mijenjati tako skoro.

Nisam neki multimedijalni frik, ali sasvim sam zadovoljan kako snima video. Pogledaj i video samplove na jubitou.

Slušaj mater!
14 godina
neaktivan
Burs kaže...
iAvenger kaže...
mario1990 kaže...
iAvenger kaže...

Do 1000 kn, polovni.

Samsung Wave S8500, 720p, 30fps, MP4@12Mbit, snimanje i reprodukcija HD videa ide ful glatko i fluidno.

Novi nekorišten s garancijom (Njuškalo.hr) ima već za soma kn, po tome se rabljeni mogu naći i jeftinije.

Ponosni sam vlasnik istog već preko godinu dana i ne mislim ga mijenjati tako skoro.

Nisam neki multimedijalni frik, ali sasvim sam zadovoljan kako snima video. Pogledaj i video samplove na jubitou.

Sviđa mi se i najvjerojatnije ću ga kupiti. Puno hvala za preporuku. Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice