Pozdrav svima, trebam pomoć oko odabira mobitela sa HD kamerom. Zanima me koji mobiteli imaju hd kameru ili visoko kvalitetno video snimanje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima, trebam pomoć oko odabira mobitela sa HD kamerom. Zanima me koji mobiteli imaju hd kameru ili visoko kvalitetno video snimanje.
Najbolju viđenu dakako Iphone 4 :)
Najbolju viđenu dakako Iphone 4 :)
Znaš li još neke, malo jeftinije, ne mora biti HD ali da imaju kvalitetno video snimanje.
Vjerojatno je trenutno još uvijek najbolja Nokia N8 (snima u HD 720p rezoluciji, 30fps i stereo audio snimanje). Ima sada i nekoliko modela sa 1080p ali opet kamera nije dobra ko u N8. SE Arc ima isto dobru kameru koja snima u HD (720p).
Uglavnom bolje da kažeš koliko si spreman platiti i gdje kupuješ i jel novo/polovno...
hd najbolje je x10 za nizu cijenu,a za visu zna se Arc :)
Iako i x10 je skup...
Koliko si spreman platit?
Vjerojatno je trenutno još uvijek najbolja Nokia N8 (snima u HD 720p rezoluciji, 30fps i stereo audio snimanje). Ima sada i nekoliko modela sa 1080p ali opet kamera nije dobra ko u N8. SE Arc ima isto dobru kameru koja snima u HD (720p).
Uglavnom bolje da kažeš koliko si spreman platiti i gdje kupuješ i jel novo/polovno...
potpisujem nokia, ima Carl-Zeiss vario Tessar optiku.
bila najbolja optika, neznam dal je i još uvijek.
Do 1000 kn, polovni.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Možda da odeš u tele2? Oni jedini nude ovce i novce :)
Do 1000 kn, polovni.
Najjeftinije što meni pada na pamet je Sony Ericsson Vivaz, od 1300 su u oglasu.
Pogledaj malo po youtubu video sampleove u HD-u, iako nemoj previše očekivati, kamere na mobitelima još uvijek nisu nešto ekstra.
Do 1000 kn, polovni.
Samsung Wave S8500, 720p, 30fps, MP4@12Mbit, snimanje i reprodukcija HD videa ide ful glatko i fluidno.
Novi nekorišten s garancijom (Njuškalo.hr) ima već za soma kn, po tome se rabljeni mogu naći i jeftinije.
Ponosni sam vlasnik istog već preko godinu dana i ne mislim ga mijenjati tako skoro.
Nisam neki multimedijalni frik, ali sasvim sam zadovoljan kako snima video. Pogledaj i video samplove na jubitou.
Do 1000 kn, polovni.
Samsung Wave S8500, 720p, 30fps, MP4@12Mbit, snimanje i reprodukcija HD videa ide ful glatko i fluidno.
Novi nekorišten s garancijom (Njuškalo.hr) ima već za soma kn, po tome se rabljeni mogu naći i jeftinije.
Ponosni sam vlasnik istog već preko godinu dana i ne mislim ga mijenjati tako skoro.
Nisam neki multimedijalni frik, ali sasvim sam zadovoljan kako snima video. Pogledaj i video samplove na jubitou.
Sviđa mi se i najvjerojatnije ću ga kupiti. Puno hvala za preporuku. Pozdrav!