Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.945.639
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

zanimljivo....

http://www.emmezeta.hr/multimedija/telefonija/mobilni-telefoni/35808/quadro-sq-50e85f-smartphone/

rezolucija od 480x854 očaj, interna i radna memorija očaj....ali zato samo 1000 kuna....

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
riverside kaže...

zanimljivo....

http://www.emmezeta.hr/multimedija/telefonija/mobilni-telefoni/35808/quadro-sq-50e85f-smartphone/

rezolucija od 480x854 očaj, interna i radna memorija očaj....ali zato samo 1000 kuna....

neznam sto je zanimljivo, mobitel je preskup

15 godina
neaktivan
Qvezbra kaže...

Pozdrav !

Mozete mi preporuciti novi mobitel, treba mi za suprugu.

Njoj je bitna kamera, koristila bi facebook, android ili windows svejedno.

To bi bio mobitel koji ce koristit bar dvije godine.

Mobitel ce ici na ugovor, produzenje pretplate u t-mobile ili prijelaz u drugu mrezu.

Do 700 kn bi platio.

Koliko sam gledao Samsung Galaxy S3 mini ne cini se los ?

Nokia Lumia 620 ? Lumia 520 ima losije fotografije u zatvorenim prostorima

lumia 620 je odlican mob, mozda se dade i nac 625/820 s vecim ekranom

17 godina
neaktivan
Znači Desire 500 je najbolje do 2000, 2200 kuna ili ima što bolje?

0 0 hvala 0
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
Znači Desire 500 je najbolje do 2000, 2200 kuna ili ima što bolje?

Za taj novac možeš naći novi Galaxy S3 na njuškalu, Nexus 4 prek mobileshop.eu itd.

14 godina
neaktivan

kupujem note 2 pa me zanima kako da provijerim dali je original ili kopija i na sta trebam pripazit tijekom kupnje?

0 0 hvala 0
17 godina
4L4N kaže...

kupujem note 2 pa me zanima kako da provijerim dali je original ili kopija i na sta trebam pripazit tijekom kupnje?

Ovo je jedna zanimljiva stvarčica, no ne znam kako registrira kopije jer se još nije nitko javio da ima kopiju i da je probao.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/imei-provjera/201463.aspx

A što se tiče manipulacijama IMEI brojem nisam siguran koliko je moguće jer sam vidio par tema da su ljudi isprobavali i na kraju uništili telefon, tj. IMEI im je bio pobrisan i nisu ga više mogli vratiti. A i ne možeš samo tak bubnut IMEI broj u mobtel, mislim da svaki uređaj mora imati različiti broj.

IMEI se provjerava na deklaraciji(jamstvu ili gdje već je), računu i u uređaju (tamo gdje je napisan (zna biti ispod baterije) ili sa *#06#)

Naravno na svim mjestima mora biti isti broj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 11:25 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
Qvezbra kaže...

Pozdrav !

Mozete mi preporuciti novi mobitel, treba mi za suprugu.

Njoj je bitna kamera, koristila bi facebook, android ili windows svejedno.

To bi bio mobitel koji ce koristit bar dvije godine.

Mobitel ce ici na ugovor, produzenje pretplate u t-mobile ili prijelaz u drugu mrezu.

Do 700 kn bi platio.

Koliko sam gledao Samsung Galaxy S3 mini ne cini se los ?

Nokia Lumia 620 ? Lumia 520 ima losije fotografije u zatvorenim prostorima

Ako joj je kamera bitna, ovi tu nisu baš najsretniji izbor..

Koje opcije još imaš? Koja je to tarifa na produženje pretplate?

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
neaktivan
Nije za mene mobitel. Treba biti novi i da ga ima kod nas. Znaci za te novce do 2000 je najbolji Desire 500?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
T-mobile Plan za surfanje L Dobro ona je basic user, valjda bi joj taj Samsung bio ok Ili Lumia 620
12 godina
neaktivan

Da li da kupim Nokiu Lumiu 520 ili Samsung Galaxy fame?? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
U biti Samsung galaxy S3 mini, Nokia Lumia 520 , Xperia M I nije neka ponuda u T-mobile
13 godina
neaktivan

@ana3008  Lumiu definitivno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 13:36 (insdel).
14 godina
neaktivan
ana3008 kaže...

Da li da kupim Nokiu Lumiu 520 ili Samsung Galaxy fame?? 

Lumiu 520 definitivno

Qvezbra kaže...
U biti Samsung galaxy S3 mini, Nokia Lumia 520 , Xperia M I nije neka ponuda u T-mobile

Da, vidio sam.. Srednja žalost što bi rekli...

A gle, kamere su im tu negdje, ništa to nije vele dobro.. Ja bi prije S3 mini zbog Androida, a netko Lumiu zbog WP. Pitanje je samo što preferiraš. Slične ćeš uređaje dobiti...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina
neaktivan
Ma da svi su tu negdje, to je ta klasa mobitela. Bit ce ok kamera za osnovnu upotrebu. Hvala na preporuci, vjerojatno ce biti Samsung
15 godina
neaktivan

Da li mi je bolje uzeti polovnu Sony Xperiu Z ocuvanu sa full opremom i 20 mjeseci garancije za 2200kn(550KM) ili mi je bolje uzeti nov LG Nexus 4 16Gb sa 24 mjeseca garancije za 2100kn(530KM)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bez razmisljanja Nexus.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
12 godina

Molio bih vas pomoc posto nisam bas upucen u mobitele.

Dakle firma mi nudi ova dva pripametna mobitela pa me zanima vase misljenje

14 Sony Z1
4 HTC One
nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nicky.sl kaže...

Molio bih vas pomoc posto nisam bas upucen u mobitele.

Dakle firma mi nudi ova dva pripametna mobitela pa me zanima vase misljenje

Ja bi osobno isao na One. Stvarno predivan mobitel, s odlicnom izradom, odlicnim zvucnicima i odlicnim softwareom. Takoder kod njega cijenim sto je dosta manji od Xperie i ima bolji ekran, te nema one shitne folije. Ipak Xperia ga pere po pitanju ciste hardwareske snage, ali to  uzadnje vrijeme cak i na Androidu postaje sve manje bitno, posto One radi prakticki bez greske. Takoder Xperia ima potencijalno bolju kameru, ali Sony bas ne zna napravit dobar software za kameru pa ona bas i nije tako dobra kako se mozda ocekuje (imas na netu puno testova sa slikama pa sam prosudi). Xperia takoder ima potencijalno bolju bateriju (3000mah naspram 2300mah), ali po testovima baterije kojem ja najvise vjerujem (gsmarena), ona briljira samo tijekom poziva, dok pri surfanju i gledanju videa traje poprilicno kratko. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
neaktivan

Imao sam oba i lagao bi kad bi rekao da je One bolji uređaj, iako mi je više prirasao srcu.. Bolja je kamera na Z1, to bez razmišljanja...

17 godina

A jel možeš možda LG G2 odabrati nekako? U istom cjenovnom rangu je kao i ova 2, a bolji je uređaj (po meni barem).

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 15:48 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Nisam siguran ima li ga u t-comu tamo imamo pretplatu 

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nicky.sl kaže...

Nisam siguran ima li ga u t-comu tamo imamo pretplatu 

Nisam ga vidio na njihovoj stranici, tako da vjerojatno nemaju.

12 godina

Definitivno sam se odlučio za Sony Xperia Z1.

Hvala na pomoći

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Molim savjete sto trazit na njuskalu do 2000kn, ako je nize jos i bolje. Samo android.
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Molim savjete sto trazit na njuskalu do 2000kn, ako je nize jos i bolje. Samo android.

LG P880, HTC One x, mozda uspijes naci i Galaxy S3 ili Nexus 4(sto bi ti bilo i najbolje)

Evo provjeri ovaj oglas, odlicna ponuda ako nije neka prevara http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-nexus-4-cyanogenmod-11-oglas-10224404

14 godina
Ma to mi je za starog pa treba bit zapakiran i po moguvnosti u zg tako da taj N4 otpada.
12 godina

Pogledaj u Protisu ponudu PRESTIGIO mobitela.

nicky.sl
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ma to mi je za starog pa treba bit zapakiran i po moguvnosti u zg tako da taj N4 otpada.

Evo imaš S3 novi zapakiran za 2100, valjda bi išao na 2000 da ga pitaš?

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-i9300-plavi-sve-mreze-oglas-10102662

11 godina
neaktivan

Pozdrav, gledam novi mobitel i dvoumim se između Google Nexus 4 e960 i Samsung Galaxy S3 pa molim preporuke, komentare itd. hvala :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice